Viser 10 events i Hillerød Kommune d. 12. aug. 2020

Sagen Collini

Onsdag den 12. august 2020, kl. 14 & 18.
Café Slotsbio Frederiksværksgade 11C, Hillerød
Da den unge advokat Leinen står overfor at skulle forsvare den besynderlige og mærkværdige morder Collini, opdager han at han befinder sig midt i en af Tysklands største juridiske skandaler nogensinde, der trækker tråde tilbage til 2. Verdenskrig.
Luk

Familiefesten

Onsdag den 12. august 2020, kl. 20.15.
Café Slotsbio Frederiksværksgade 11C, Hillerød
Denne franske komedie tager os med ind i et kringlet og kaotisk familiedrama. Andrea holder sin 70års fødselsdag, der bliver en cocktail af intrigeriske overraskelser og gedigen portion fransk satire.
Luk

Internationale Sommerkoncerter i Frederiksborg Slotskirke 2020

Søndag den 28. juni til søndag den 30. august 2020, kl. 17.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Frederiksborg Sognegård Frederiksværksgade 2B, Hillerød
Har du prøvet at sidde på en kirkebænk i det himmelstræbende rum, og blot betragte den overdådige udsmykning, mens du indsuger stemningen af 400 års historie? Så prøv at forestille dig oplevelsen tilsat brusende orgelmusik, spillet af fremragende solister.

Internationale Sommerkoncerter er et gratis kulturtilbud af meget høj karat, som Frederiksborg Slotskirke hvert år arrangerer ganske gratis for publikum. Fremtrædende danske og internationale organister giver koncert i kirken hver søndag kl. 17.00, fra d. 28. juni til d. 30 august

Program for 2020 følger - se også www.frederiksborg-slotskirke.dk/kalender
Luk

Barnevognstræning

Onsdag den 5. august til onsdag den 2. september 2020, 5 kursusdage kl. 10.30.
Pris: (Pris: 450 kr) Klik her for at tilmelde dig
Frederiksborg Slotspark og Barokhave Rendelæggerbakken 3, Hillerød
Synes du at det er svært at komme igang med træning efter fødslen? Føler du dig træt og overvældet, men samtidig motiveret? Barnevognstræning er svaret! Barnevognstræning er et tilbud til dig, der vil i form efter fødsel og graviditet. I et fællesskab med andre mødre, frisk luft og naturen som vores træningsrum kommer du i form efter fødsel i en træningsform hvor baby er med i barnevogn eller vikle/bæresele. Træningen er blandet kondition, styrke, smidighed og balance. Ved at gå til barnevognstræning kommer du hurtigere i form efter fødsel og du forebygger samtidig efterfødselsreaktiober ved at få frisk luft og samvær med andre. Du behøver ikke have trænet før for at være med, da timerne altid tilrettelægges udfra holddeltagernes situation. Du kan vælge at tilmelde dig 5x for 450 kreller 10x for 800 kr. Tilmelder du dig til 10xvil du modtage bekræftelse på de sidste 5 gange på en separat mail. Hvis du også melder dig på et andet hold i SALTO får du50 kr i rabat. Send en mail til :info@saltofamilieaktiviteter.dk om hvilket hold du også gerne vil gå på, så tilmelder vi dig og sørger for rabatten. Her er lidt om hvad deltagerne hos barnevognstræning.dk siger: "Man bliver ekstra motiveret til mere motion og bedre mad efter en tur i skoven med Rikke! Desuden giver det bare en masse energi at komme ud i den friske luft og bevæge sig på måder man ikke selv havde gjort på en gåtur????" "Det kan varmt anbefales. Godt selskab, puls og i et tempo man kan følge med i." "God træning hvor alle kan være med, og skønt med motion ude i den friske luft." "Den dejligste barselsordning med frisk luft, motion og socialt samvær." Barnevognstræning.dk er skabt af sygeplejerske, sundheds-og træningsvejleder Rikke Melhede, der har startet barnevognstræning op flere steder i Nordsjælland. Du kan finde mere info om de andre hold på Rikkes facebookside: :https://www.latest.facebook.com/barnevognstraening.dk/. Hold 20071
Luk

Power mom

Tirsdag den 11. august til tirsdag den 15. september 2020, 6 kursusdage kl. 9.45.
Pris: (Pris: 450 kr) Klik her for at tilmelde dig
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød
Underviser: Louise Rønne Green. Holdet for dig, der har lyst til at få pulsen op og træne hele kroppen igennem. Vi træner bla. med elastikker og bruger kroppens egen vægt som belastning. De babyer der har lyst, kan være med i øvelserne som "træningsvægte"/"babybells". Det stimulerer baby, samtidigt med at du træner. Træningen er tilrettelagt, så alle kan være med. Vi justerer øvelserne, så de passer til den enkelte, så holdet er både for dig, der så småt vil i gang efter fødslen og for dig der gerne vil udfordres. Der er selvfølgelig mulighed for at holde pause, hvis baby har brug for mad eller en ren ble. Du skal have fået ok fra lægen til at kunne starte træning efter fødslen. Det får man typisk i forbindelse med 8 ugers undersøgelsen. Om underviseren: LouiseRønne Green er læreruddannet og har selv været aktivt trænende siden den første efterfødselstræning for 17 år siden. Hun har med sine tre børn selv gået på samlet fem forskellige slags efterfødselstræningshold, arbejdet med hjemmetræningoghar vikarieret på hold iet fitnesscenter. Covid-19 forholdsregler: Tag ettæppe og lidt legetøj med til din baby, der er ikke nogen "fællesting" til rådighed i denne særlige tid. Vi gør selvfølgelig rent og spritter af imellem holdene. Der er ingen badefacliteter. Max.8 deltagere på holdet. Der er mulighed for indendørs barnevognsparkering og der er toiletter i kælderen, SALTOs café er åben både før og efter holdet, så der er mulighed for at give baby mad eller selv få frokost/kaffe. Hold 20074
Luk

Folkets tid | Jacob Brostrups historiemalerier

Torsdag den 11. juni til søndag den 27. september 2020, kl. 10-17.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Frederiksborg Slot Frederiksborg Slot 10, Hillerød
Historiemalerier kan godt være moderne, og det er netop hvad Jacob Brostrups 7 malerier om arbejderbevægelsens, Danmarks og Socialdemokratiets historie er. Se dem på Frederiksborg Nationalhistorisk Museum hele sommeren. I slutningen af 2018 præsenterede maleren Jacob Brostrøm 7 historiemalerier, skabt til Socialdemokratiets gruppeværelse på Christiansborg. Billederne skildrer arbejderbevægelsens, Danmarks og Socialdemokratiets historie fra 1870'erne og frem til i dag.

I sommermånederne har Frederiksborg Nationalhistorisk Museum fået lov at låne malerierne, så alle kan se dem.

Værkerne er et bud på hvordan en klassisk genre kan gøres nutidig, så den appellerer også til et yngre publikum. På Nationalhistorisk Museum har historiemalerier altid været brugt til at fortælle om vigtige begivenheder i Danmarks historie, nu kan du se et bud på en moderne formidling af arbejderbevægelsens og Socialdemokratiets historie.

Se malerierne i museets afdeling for nyere Danmarkshistorie, hvor de går i dialog med de portrætter og historiemalerier, der findes her.

Kontakt: dnm@dnm.dk / +4548260439
Luk

Go'morgen-gymnastik

Fredag den 7. august til fredag den 20. november 2020, 15 kursusdage kl. 7.15.
Pris: (Pris: 450 kr) Klik her for at tilmelde dig
DOF Kronborg Motion Bakkegade 16, Hillerød
Underviser: Sus Leth. Vi starter stille og roligt med stræk- og styrkeøvelser på gulvet. Herfra bevæger vi os op fra gulvet og arbejder os hen mod ethøjt energiniveau til at starte dagen på. Hold 202073.
Luk

Dronningens Ansigter | H.M. Dronning Margrethe II 1940-2020

Onsdag den 17. juni til torsdag den 31. december 2020, kl. 10-17.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Frederiksborg Slot Frederiksborg Slot 10, Hillerød
H. M. Dronning Margrethe havde 80-års fødselsdag d. 16. april 2020. Som bekendt satte Corona-krisen en stopper for al officiel fejring, også den planlagte indvielse af særudstillingen Dronningens Ansigter på Frederiksborg Nationalhistorisk Museum d. 3. april.

Men nu åbner udstillingen! Fra d. 17. juni og frem til d. 31. december kan du i Riddersalen på Frederiksborg Slot se den stort anlagte udstilling, som kommer hele vejen rundt om Dronningens opvækst, opgaver som statsoverhoved og særlige kunstneriske interesser og evner. Dronningen fejres med særudstilling

Frederiksborg Slot er Danmarks Nationalhistoriske Museum, så det giver god mening at markere Dronning Margrethes 80-års fødselsdag med en stor særudstilling i slottets riddersal. Du kan opleve udstillingen fra d. 17. juni - d. 31. december 2020.

Skæbneændrende lov

Udstillingen skildrer Dronningens familiebaggrund og hendes opvækst. En opvækst, der ændrede sig dramatisk for den unge prinsesse med Grundlovsændringen i 1953, som åbnede for kvindelig arvefølge til tronen. Hermed så fremtiden anderledes ud, og der blev i stigende grad fokuseret på forberedelse til en dag at blive regent og statsoverhoved.

En afholdt regents livsværk

Dronningens lange regeringstid og hendes funktion som samlingspunkt i rigsfællesskabet bliver belyst på udstillingen. Du kan bl.a. se en lang række portrætter, udført gennem otte årtier, suppleret af dragter, genstande og film.

Nyt dronningeportræt til museet

Et helt nyt portræt, skabt til Frederiksborg Nationalhistorisk Museum i anledning af fødselsdagen, bliver afsløret og vist som en del af udstillingen.

Et kunstnerisk menneske

Et særligt afsnit af udstillingen fokuserer på Dronningens store interesse for billedkunst, tekstilkunst og scenografi, og viser eksempler på hendes virke inden for disse genrer.

Praktiske oplysninger
Luk

Genforeningen 1920

Lørdag den 30. maj til torsdag den 31. december 2020, kl. 10-17.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Frederiksborg Slot Frederiksborg Slot 10, Hillerød
Hundredåret for Genforeningen markeres i hele Danmark i 2020. Se historiske fotografier på Frederiksborg Nationalhistorisk Museum, som optakt til sommerens udstilling om Genforeningen 1920. Du kan se udstillingen i museets fotogalleri fra 8. februar - 31. december 2020. Er du dansk eller tysk?

Versailles-freden, som blev indgået efter 1. Verdenskrig, åbnede mulighed for at afholde folkeafstemning i Sønderjylland og Slesvig om tilhørsforhold til Danmark eller Tyskland. Afstemningen i zone 1 og zone 2 resulterede i den nuværende landegrænse mellem Danmark og Tyskland.

Historisk dokumentation

Fra d. 8. februar kan du i museets fotogalleri se historiske billeder, der dokumenterer det spændende og afgørende forløb efter 1. Verdenskrigs afslutning og frem til Sønderjyllands genforening med Danmark. Se bl.a. billeder af de festlige begivenheder i sommeren 1920, da kong Christian 10. på sin hvide hest red over grænsen ved Kongeåen og symbolsk markerede den tabte landsdels tilbagevenden til Danmark.

Praktiske oplysninger

Kontakt: dnm@dnm.dk / +4548260439
Luk

Bankospil Kulsviergården

Mandag den 1. januar 2018 til fredag den 31. december 2021, kl. 19.
Kulsviergården Pibe Møllevej 7, Alsønderup, Hillerød
Vi spiller bankospil på Kulsviergården 2 gange om ugen, mandage og fredage hele året rundt. Kom til vores ugentlige bankospil på Kulsviergården. Vi spiller mandage, hvor overskuddet går til vores lokale Idrætsforeningen og Kulsviergården. Fredag spiller vi til fordel for Muskelsvindfonden.

Mandage starter spillet kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 17.00) og fredage starter spillet kl. 18.30 (dørene åbnes kl. 16.30)

Kontakt evt. Ulla Hautop for nærmere pålysninger på tlf. 20 46 11 59 eller på hautopulla@gmail.com
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her