Flere nyheder

 
Litteratur
Sæt dit hjerte i brand

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Sæt dit hjerte i brand
Tor. 26. aug. 2004

"Sæt dit hjerte i brand" af Raphael Cushnir er en spirituel bog om bryde sin skal ned og undgå at lukke os inde i os selv. Forfatteren har mange gode pointer i sin bog, og så er det bare ærgerligt at skrivestilen, der minder mest om et religiøs vækkelse, er nok til at få læseren til at lukke ned.

I bogen er der 7 invitationer, - hvorfor det hedder invitationer melder historien ikke noget om, men et bud kan være at det ikke kan hedde love eller regler, fordi det skal ske af frivillighedens vej. Læseren opfordres i de syv "invitationer" til at:

Mærke alting
Stille spørgsmål til alting
Lade være med at modsætte dig noget
Leve som om du er døende
Leve som om du drømmer
Elske som om du danser
Udvide din bevidsthed (din verden)

Hver invitation bygger oven på den forrige, så hvis de sidste lyder underlige er det ikke så mærkeligt, for du har ikke din basis viden endnu.

Hvis man ellers kan klare at overse den religiøse vækkelse, der er over bogen og bare læse de simple råd, der gives om at leve livet, er det en livsbekræftende bog om at leve livet som var hver dag den sidste, glæde sig over alting, selv bilkøer og tåbelige medtrafikanter. Ved at forsøge at finde glæden og fordelene ved alting, bliver det, man før brugte energi på at irritere sig over, pludseligt uvæsentligt. Det gør, at man pludseligt har masser af energi til overs til andre ting, og man er kommet ind i en god cirkel.

Køb eller bestil bogen hos bog&idé

Raphael Cushnir: Sæt dit hjerte i brand
Forlag: Aschehoug
Sideantal: 288 sider
Udgivelsesdato: 16.06.2004
ISBN: 87-11-16855-2