Gå tilbage

FÆNGSLET

Fussingsvej 8
DK-8700 Horsens
Tel.: +45 7610 0011
Homepage
Åbningstider: Tues-Sun 10 - 4 pm. Monday closed.
Entrépriser: Voksne: 95 kr, Children og unge (0-17 år): Gratis, Årskort: 295 kr


Showing 7 events

from/after 22 Jan. 2017

4 FEB
Udstilling | Billedkunst

Åbent værksted

FÆNGSLET, 12 am - 3 pm.

Sat 4 February 2017, 12 am - 3 pm.
Pris: (Free admission)
Sted:
Kunstnergruppen Slottet's 14 kunstnere inviterer til udstilling og åbent værksted på Fængslet Bag ringmuren i det nedlagte statsfængsel ligger det gamle væveri, som huser kunstnergruppen Slottet.

Kunstnergruppen består af 14 kunstnere, hvis kreative spændvidde strækker sig fra maleri og keramik til skulptur, tegning, collage og tekstile billeder. Hver kunstner har sit eget værksted og sætter sit personlige fingeraftryk på fællesskabet. Værkstederne summer af kunstnerisk virkelyst og byder på et anderledes levende og sanseligt møde med kunsten.

Derudover kan man se skiftende udstillinger med gruppens medlemmer i forhallen.

Kunstnergruppen Slottet åbner dørene den første lørdag hver måned, hvor det er muligt at få en snak med kunstnerne og opleve stemningen og kunsten i de unikke rammer
31 MAR
Diverse | Andet

Foredrag & øl

FÆNGSLET, 5 pm.

Fri 31 March 2017, 5 pm.
Pris: (Entrance fee: Billet 150 DKK) Buy/order ticket
Arrangør: Horsens Bibliotek
Sted:
Vi varmer op til Krimimessen: Foredrag med Sara Blædel og Jussi Adler-Olsen efterfulgt af foredrag med Carsten Berthelsen og Bo Tao Michaëlis. Inkl. øl og en sandwich. Vi åbner dørene kl. 16.30
Til 2 APR
Udstilling | Messe

Krimimessen

FÆNGSLET, Sat-Sun.

Sat 1 April 2017 and Sun 2 April 2017, Sat-Sun.
Arrangør: Horsens Bibliotek
Sted:
Besøg Nordeuropas største festival for krimi og spænding, som bliver afholdt hver forår på FÆNGSLET i Horsens Her kan gæsterne møde nordiske og internationale forfattere, forlag og foredragsholdere, og opleve ægte krimistemning i det gamle statsfængsel i Horsens.

Du kan se mere om krimimessen på: http://krimimessen.dk/
Book en overnatning
Find gode spisesteder i Horsens
2 APR
Diverse | Andet

Koncert med Fangekoret i Fængselskirken

FÆNGSLET, 3 pm.

Sun 2 April 2017, 3 pm.
Pris: (Entrance fee: Tillægsbillet 25 DKK)
Arrangør: Horsens Bibliotek
Sted:
Tillægsbillet til koncerten med Fangekoret i Fængselskirken, hertil kommer entréen - søndagsbillet til Krimimessen
25 MAJ
Musik | Rock/Pop

Rammstein - Udsolgt/venteliste

FÆNGSLET, 8 pm.

Thur 25 May 2017, 8 pm.
Pris: (Entrance fee: 725,00 DKK) Buy/order ticket
Sted:
Max. 8 billetter pr. kunde. 11.00 Døre åbnes til Chill-Out Area (Fængselsgaarden), Herunder Prison Ink, HSPMF området. 16.00 Døre RAMMSTEIN koncertpladsen. 17.00 Support. 24.00 CURFEW
Til 27 MAJ
Udstilling | Messe

Prison Ink tattoo convention

FÆNGSLET, 11 am.

Thur 25 May 2017 to Sat 27 May 2017, 11 am.
Pris: (Entrance fee: 150 DKK)
Sted:
Til Prison Ink deltager 200 af verdens bedste tatovører fra mere end 20 forskellige lande. Kom og få lavet en tatovering af de bedste. Oplev også verdens bedste grafittimalere. 3 dage med kunst og tatovering Datoerne til Prison Ink 2017 er fastlagt. Vi inviterer ALLE til en tattoofest med 200 internationale tatovører i Kristi Himmelfartsferien fra torsdag d. 25. maj til og med d. 27. maj. 3 hele dage fra 11 - 23 med tatovering i verdensklasse, kæmpe udenomsareal i fængslesgården, hvor du kan slappe af og nyde lækker mad, en kold fadøl eller en drink.
Der vil du konstant kunne følge med i de fantastiske værker som de professionelle grafittimalere laver alle dagene. Du vil også kunne opleve professionelle BMX og skater-kørere på den store rampe og høre fed livemusik i forskellige genrer fra en masse spændende upcoming navne. Imens vil tatovørerne arbejde og maskinerne vil konstant summe i den store hal Magasinet og i cellerne i Arresten, hvor du vil kunne opleve tatoveringer blive lavet på stedet og få stillet din nysgerrighed. Og du kan selvfølgelig også selv få lavet en tatovering og lave en aftale med en tatovør.

En tattoo convention er en arbejdende festival, hvor tatovørerne tatoverer kunder til skue for alle. Kunden kan være dig! Du kan booke tid på forhånd hos en de mange tatovører hvis du vil sikker på at få en tid hos en bestemt tatovør. Du kan også lave en aftale til selve tattoo-festivalen. Langt de fleste af de deltagende tatovører laver walk-in aftaler på stedet - så det er også en mulighed, hvis du vil gribe chancen og få lavet en tatovering af en af de ca.200 tatovører fra ind- og udland.
Selvom man ikke vil tatoveres er Prison Ink en enestående oplevelse, hvor du oplever tatoveringens kunst på tæt hold og få stillet din nysgerrighed og kan se det ene kunstværk på huden efter det andet blive lavet lige for øjnene af dig
Til 26 AUG
Udstilling | Historisk

Europæisk Middelalder Festival

FÆNGSLET, 4 pm - 11 pm.

Fri 25 August 2017 and Sat 26 August 2017, 4 pm - 11 pm.
Pris: (Free admission)
Sted:
På Europæisk Middelalder Festival kan man smage, høre, dufte, se og røre middelalderen. Der er gøgl, mad, musik, teater, fægtekampe, ridderturneringer og meget meget mere. Festivalen er gratis Den sidste fredag og lørdag i august tager Europæisk Middelalder Festival sine gæster med på en eventyrlig rejse mere end 500 år tilbage i tiden. De flotte omgivelser inden for og uden for murene ved FÆNGSLET, det forhenværende statsfængsel, danner rammen om et middelaldermarked med al hvad der tilhører af musik, ridderturneringer, gøglere, madboder, foredrag, handel og håndværk.

Men selv om drilske gøglere og andet muntert godtfolk blander sig i selskabet, er festivalen ikke kun gøgl og underholdning. Europæisk Middelalder Festival har hele tiden fokus på kvalitet og lægger stor vægt på, at den så autentisk som muligt skal afspejle alle sider af livet i middelalderen i perioden 1350-1536: kunst, håndværk, musik, markedsliv, daglig skik og brug. Til gengæld kan man ikke støve en god gammeldags kop kaffe op - det fandtes nemlig ikke i Danmark i 1350. Plastikkrus og ketchup til pølserne er ikke tilladt, og gæsterne må spise med ske og kniv eller fingrene, for gaflen var heller ikke opfundet i middelalderen.

En af de helt særlige ting ved Europæisk Middelalder Festival i Horsens er, at de besøgende får fornemmelsen af at tage en tur i en tidsmaskine og havne ned midt i den levende middelalder. I Horsens skal middelalderen opleves med alle sanser. Den skal ses, smages, lugtes og høres.

Fredag: 16.00-23.00

Lørdag: 10.00-23.00

Europæisk Middelalder Festival er ikke et kommercielt projekt, og der er gratis entré til hele festivalområdet.

Festivalen organiseres af Kulturafdelingen i Horsens Kommune og vil være en del af Historier om Danmark.