Gå tilbage
FÆNGSLETFÆNGSLET Fussingsvej 8
DK-8700 Horsens
Tel.: +45 7610 0011
Homepage
Åbningstider: Tues-Sun 10 - 4 pm. Monday closed.
Entrépriser: Voksne: 95 kr, Children og unge (0-17 år): Gratis, Årskort: 295 kr


Showing 6 events

from/after 23 Nov 2017

Til 31 DEC
Udstilling | Skulptur

Gå på opdagelse i det legende kunstværk "Vejen ind, er vejen ud"

FÆNGSLET, åben hele døgnet.

Fri 22 September 2017 to Sun 31 December 2017, åben hele døgnet.
Pris: (Free admission)
Sted:
Oplev det legende storskala kunstværk "Vejen ind, er vejen ud" skabt af kunstner Jesper Dalgaard til område foran FÆNGSLET. "Vejen ind, er vejen ud" er titlen på en ny legende kunstinstallation skabt specielt til Horsens og parkområdet foran FÆNGSLET.

Kunstværket er udformet som en spiralformet labyrint, der inviterer publikum til at gå på opdagelse i labyrintens snoede gange.

Gå på opdagelse i labyrinten.

Vejen ind, er vejen ud placerer sig i krydsfeltet mellem kunst og arkitektur, og skaber med dens lange gange et nyt og anderledes oplevelsesrum, hvor man kan mødes, lege, løbe rundt, gemme sig og i det hele taget gå på opdagelse - uanset alder.

Labyrinten er opstillet henover efteråret.

Vejen ind, er vejen ud er skabt af Horsens Kommune i samarbejde med FÆNGSLET. Værket er støttet af Statens Kunstfond, Kulturregion Østjysk Vækstbånd og Urban Lab
17 MAR
Diverse | Andet

Bustur til Krimimessen i Horsens

FÆNGSLET, 8.45 am.

Sat 17 March 2018, 8.45 am.
Pris: (Entrance fee: 250 DKK) Buy/order ticket
Arrangør: Randers Bibliotek
Sted:
Randers Bibliotek tager lørdag d. 17. marts på bustur til Krimimessen i Horsens. Nyd en hel dag i spændingen og krimigådernes tegn - og kom helt tæt på krimiforfatterne. Vi kører dig til og fra, så du kan slappe helt af og nyde dagen. Lørdag d.17. marts byder Randers Bibliotek på bustur til Krimimessen i Horsens. Her kan du få en hel dag i selskab med krimiforfattere og andre krimielskere. Dagen byder på masser af inspiration, foredrag og interviews.
Vi kører fra Randers Bibliotek kl 8.45, så vi kan være i Horsens omkring kl 10.00. Når messen slutter kl 17.00, står bussen klar til at fragte os tilbage til Randers. Prisen er for transporten og entre til Krimimessen. Medbring selv kaffe/te, og hvad I eller har lyst til at spise på busturen
Til 18 MAR
Diverse | Foredrag

Krimimessen 2018

FÆNGSLET, 10 am - 4 pm (Sun 17).

Sat 17 March 2018 and Sun 18 March 2018, 10 am - 4 pm (Sun 17).
Pris: (Entrance fee: Fra 125 DKK.) Buy/order ticket
Arrangør: Horsens Bibliotek
Sted:
Krimimessen er forårets litterære tilløbsstykke - og Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Læsere, forfattere, anmeldere, forlagsredaktører, bibliotekarer og alle andre krimiinteresserede samles på FÆNGSLET i Horsens for at høre nyheder fra krimiens verden.

Krimimessen finder sted hvert forår lige inden påske.
I 2018 er det den 17. og 18. marts, du kan møde forfattere, forlag, boghandlere og andre krimiinteresserede.

Mere end 100 forfattere og foredragsholdere fra ind- og udland er på programmet. I 2018 er der desuden fokus på tv-serier.

I årenes løb har Krimimessen ud over de nordiske lande haft besøg fra Tyskland, England, Skotland, Frankrig, Italien, Portugal, USA og Sydafrika.

På Krimimessen uddeler Det Danske Kriminalakademi Palle Rosenkrantz Prisen, Harald Mogensen Prisen og diverse diplomer, bl.a. for årets danske krimidebut.

Søndag kl. 12 uddeles Krimimessens publikumspris.

Krimimessen arrangeres af Horsens Kommunes Biblioteker i samarbejde med boghandlere, forlag, forfattere og DR.

Læs mere om Krimimessen og find programmet, der offentliggøres i slutningen af januar, på Krimimessens hjemmeside: http://krimimessen.dk/
Til 12 MAJ
Musik | Andet/Ukendt

Prison Ink 2018

FÆNGSLET, 10 am - 6 pm.

Thur 10 May 2018 to Sat 12 May 2018, 10 am - 6 pm.
Pris: (Entrance fee: Fra 120 DKK.)
Sted:
Gå ikke glip af Europas mest rå og autentiske tattoo convention. Kom og få lavet din drømmetatovering af de bedste tatovører i verden. I Fængslets ægte fængselsrammer i Horsens kan du opleve kropskunst på nærmeste hold. Kom og få lavet din drømmetatovering af de bedste tatovører i verden. 200 af verdens bedste tatovører deltager i Prison Ink. Oplev blandt andet tatoveringer blive lavet for næsen af dig, de bedste europæiske graffitimalere, en masse livemusik og nyd øl. drinks og lækker mad i fængselsgårdens chill out område.
Prison Ink afholdes for 4. gang - og denne gang bliver det (igen) udvidet med flere aktiviteter
Til 17 JUN
Udstilling | Messe

International racekatteudstilling 2018

FÆNGSLET, 9 am - 4.30 pm.

Sat 16 June 2018 and Sun 17 June 2018, 9 am - 4.30 pm.
Pris: (Entrance fee: Voksne: 40 DKK. (børn 20 DKK.))
Sted:
Kom til en weekend i kattens tegn, når Jysk Racekatte Klub afholder international racekatteudstilling, med dommere fra hele Europa. To dage med noget for enhver smag - Kæmpe store, elegante, dovne, aktive, skaldede, krøllede, langhårede, stribede eller spottede. Mød flere hundrede af landets smukkeste katte.

Billetter købes i døren på dagen(Kun kontant og mobilepay)
29 JUN
Musik | Rock/Pop

Thomas Helmig m. band + support

FÆNGSLET, 8 pm.

Fri 29 June 2018, 8 pm.
Pris: (Entrance fee: 380,00 DKK) Buy/order ticket
Sted: