Gå tilbage

Fængslet

Fussingsvej 8
DK-8700 Horsens
Tel.: +45 7610 0011
Homepage
Åbningstider: Tues-Sun 10 - 4 pm. Monday closed. Aftenopen første Wednesday i every måned to 9 pm
80 kr. for voksne, 50 kr. for Children/unge u. 18 år. Children u. 6 år gratis. Children u. 18 free fra d. 11.03-2014


Showing 7 events

from/after 7 Feb 2016

13 MAR
Diverse | Andet

Krimimessen

Fængslet, 10 am.

Sat 12 March 2016 and Sun 13 March 2016, 10 am.
Pris: (Entrance fee: Weekendbillet, voksen 175 DKK) Buy/order tickets for this event
Arrangør: Horsens Bibliotek
Sted:
Horsens Bibliotek er igen arrangør af Nordeuropas største festival for krimier og spænding
19 MAR
Musik | Folk/Vise/Country

Irsk aften (St. Patrick's day)

Fængslet, 18/20.

Sat 19 March 2016, 18/20.
Pris: (Entrance fee: 150/250)
Arrangør: Folkscenen Horsens
Sted:
Folkscenen Horsens holder for 10. gang St. Patrick's day denne gang med et ny band danske Fjord Folks Billetter sælges lokalt i Bogcentralen Tobaksgården 2 8700 Horsens Eller via www.folkscenenhorsens.dk Vi præsenterer den skotsk / irske folkemusikgruppe "FJORDFOLK" Et af de spændende nye navne på den danske folkemusikscene er det nordjyske band Fjordfolk. Fjordfolk spiller irsk og skotsk inspireret folkemusik med glæde og glimt i øjet. De fem herrer i Fjordfolk spiller energiske fortolkninger af såvel kendte som mindre kendte folkesange fra blandt andet Irland, Skotland og Amerika. Fjordfolk er pladeaktuelle med debut-cd'en "Good men gone Irish", der udkom i efteråret 2008. I løbet af sommeren kan I vente næste cd udspil fra Fjordfolk, som I allerede nu kan glæde jer til at høre sange fra. Det er umuligt at sidde stille, når Fjordfolk spiller de gamle kendte klassikere. Tag en slurk af din Guinness, syng med og nyd stemningen. Glæd dig til en festlig koncert med de glade drenge fra Fjordfolk.

Bjarne Meldgaard: Mandolin, banjo og sang Flemming Knoth: Guitar og sang Kenneth Abel: Harmonika Lars Poulsen: Trommer Peter "Pede" Odgaard Bas og sang
8 MAJ
Udstilling | Blandet/Ukendt

Prison Ink 2016

Fængslet

Fri 6 May 2016 to Sun 8 May 2016
Pris: (Entrance fee) Buy/order tickets for this event
Sted:
Du kan allerede nu sætte et kryds i kalenderen til næste år d. 6. 8. maj 2016, Hvor Prison Ink igen vil åbne dørerne op for en tattoo convention i ægte fængselsrammer.FÆNGSLET, Horsens, danner rammer om Prison Ink, som byder dig velkommen i et råt fængselsmiljø, hvor det vil være muligt at få inspiration til din næste tatovering, få en snak med en dygtig tatovør -Har du endnu ikke mærket nålen på huden for første gang, så får du her alle tiders mulighed for at snuse til tatoveringsmiljøet, forhøre dig hos de virkelige eksperter måske endda få et godt tilbud med fra messen.Følg så med på www.facebook.com/prisonink.dkwww.prisonink.dk
20 MAJ
Børn | Andet/Ukendt

Rasmus Seebach

Fængslet, 8 pm.

Fri 20 May 2016, 8 pm.
Pris: (Entrance fee: 350 DKK) Buy/order tickets for this event
Sted:
Seebach klar med album og livetour. Om præcis en uge udkommer Rasmus Seebachs længeventede fjerde album, "Verden Ka' Vente" I den forbindelse løftes sløret for en større livetour i starten af det nye år, hvor Seebach og band lægger vejen forbi landets største byer og præsenterer publikum for det nye albummateriale.

"Jeg er endelig nået til et sted i mit liv, hvor jeg er holdt op med at jagte noget ude i horisonten. Jeg har valgt at leve i nuet. For hvad nu hvis de gode gamle dage er lige nu? Jeg tror, det er tydeligt at mærke, at jeg er glad for, hvor jeg er, og det jeg har."

I en tid hvor albummet er hårdt truet af singler, holder Rasmus Seebach fast i det traditionelle albumformat.

"Jeg tænker ikke i singler. Det bliver så tomt, hvis det bare skal handle om en lille reklamemelodi på radioen. Jeg elsker at arbejde med albumformatet. Her føler jeg, at jeg har tid til at fordybe mig i en hel periode af mit liv. En periode med både glæde og sorg. Derfor er der også både glade og alvorlige skæringer på "Verden Ka' Vente".

Der er igen gået hele to år siden sidste udgivelse, og man kunne fristes til at spørge, hvorfor Rasmus Seebach lader publikum vente så længe på mere musik?

"For mig er det ikke en præstation i sig selv at få noget mere musik på gaden. Jeg har en klar ambition om niveauet på de sange, jeg vælger at dele med verden. Og det tager tid at nå det niveau. Jeg ved, hvad sange kan betyde i et liv. Hvilken forskel en sang faktisk kan gøre. En sang kan ligefrem redde liv. Det har jeg selv set. Derfor tager jeg hver eneste sang meget meget alvorligt. Der er ikke plads til fyld på mit album. Hvert et ord og hver en strofe af " Verden Ka' Vente" er jeg virkelig stolt af."

På sit fjerde album vender Rasmus Seebach tilbage til en mere rå lyd. Albummet bærer præg af soul, og man vil på nogle af sangene opleve en mere sexet sound. Om albumtitlen, "Verden Ka' Vente", fortæller han:

"Titlen "Verden Ka' Vente" binder en god sløjfe om dén her pakke af sange. Sommetider er man nødt til at lukke af for alt andet udenom for at kunne være 100 procent til stede der, hvor man er. Alt det andet må vente, for lige nu har jeg valgt at være her. Vi vil så gerne være flere steder på én gang. Vi er online, selv når vi er sammen med dem, vi elsker. Man vil jo ikke gå glip af noget. Virkeligheden er bare den, at man kun kan være rigtigt til stede et sted ad gangen".

Oplev den gode stemning for både store og små i fængselsgården hvor Rasmus Seebach tidligere har haft flere udsolgte koncerter.
Lige netop fængselsgården (udendørs) på FÆNGSLET i Horsens er et fantastisk spillested, da den skrånende grund giver fint udsyn for både voksne og børn.
Vi glæder os til at se jer i Horsens!
10 JUN
Sportsturnering | Motorsport

Horsens State Prison Motorcycle Festival

Fængslet

Thur 9 June 2016 and Fri 10 June 2016
Sted:
Horsens State Prison Motorcycle Festival er for alle, der holder af livet på to hjul For anden gang slår FÆNGSLET i Horsens portene op for MC-folkefest, 9. - 12. juni 2016

Her handler det om vind i håret, grej, god livemusik, og at møde nye og gamle venner!

Pladsen rummer både temabarer, MC-udstillere, brugtmarked, wellness, masser af shows, konkurrencer og daglige aktiviteter. Husk ikke mindst den store lørdagsparade igennem Horsens, hvor landets flotteste motorcykler luftes, også din?

Festivalen har en helt unik indpakning: Horsens Statsfængsel, som det så ud i 2006, da den sidste fange forlod stedet.

Er du én af de mange, der stadig sukker efter at kvitte bilens sikkerhedssele og blinde vinkler? Så kom og få en prøvesmag på, hvad MC-livsstil blandt andet er - alle er velkomne
10 JUN
Musik | Rock/Pop

D-A-D

Fængslet, 8 pm.

Fri 10 June 2016, 8 pm.
Pris: (Entrance fee: 320 DKK) Buy/order tickets for this event
Sted:
17 JUN
Musik | Rock/Pop

Deep Purple

Fængslet, 7.30 pm.

Fri 17 June 2016, 7.30 pm.
Pris: (Entrance fee: 600 DKK) Buy/order tickets for this event
Sted:
Koncert med de hårdtslående, engelske veteraner fredag den 17. juni. Fredag den 17. juni skal de danske Deep Purple-fans sætte kurs mod Horsens og Fængslet Da er der koncert med de hårdtslående, engelske veteraner i de rustikke omgivelser.

Forude venter hit som "Smoke on the Water", "Hush", "Speed King" og "Strange Kind of Woman" plus nyt fra de album, Deep Purple stadig med jævne mellemrum sender på gaden.

Også i december 2011 var Deep Purple på besøg i Horsens og spillede da i byens Forum Horsens - med et fuldt symfoniorkester bag sig.

Koncerten i Forum Horsens var en kæmpe-oplevelse, og lige siden har vi drømt om atter at kunne hente Deep Purple til Horsens. Derfor er jeg lykkelig for, at den nu lykkes, siger Frank Panduro, direktør for Horsens & Friends, som sammen med CSB Island Entertainment står bag arrangementet.

Har solgt mere end 100 mio. album

"Smoke on the Water" og det verdensberømte riff, der bærer sangen, kender de fleste.

Men Deep Purple er meget mere end et pust røg over vandet. På verdensplan har bandet solgt mere end 100 mio. album, blandt dem klassikere som "Deep Purple in Rock" fra 1970 samt "Fireball", "Machine Head", "Burn" og "Stormbringer", der fulgte i årene efter.

Seneste udspil hedder "Now What?!", der udkom i 2013 og scorede førstepladser på hitlisterne i bl.a. Norge og Tyskland.

Hvortil kommer et hav af klassiske single-titler, som bandet kan plukke i.

På landevejen stort set hvert eneste år

Starten på Deep Purple ligger tilbage i 1967. Meget hurtigt kom tre af de musikere, der stadig indgår i bandet, med: forsanger Ian Gillan, trommeslager Ian Paice og bassist Roger Glover.

De har siden 1994 haft selskab af guitaristen Steve Morse og siden 2001 af keyboardspilleren Don Airey.

Når det gælder live-job som den kommende koncert på Fængslet i Horsens, regnes Deep Purple som et af de bands, der turnerer mest. Bortset fra en pause i årene 1976-1984, da orkestret blev sat på standby, og medlemmerne arbejdede med andre projekter, har Deep Purple været på landevejen stort set hvert år.

Så vi har at gøre med fem herrer, der mere end kan deres håndværk, og jeg er sikker på, at Fængslet vil være den helt rigtige ramme for endnu et mindeværdigt møde med Ian Gillan & co., siger Frank Panduro