Gå tilbage

FÆNGSLET

Fussingsvej 8
DK-8700 Horsens
Tel.: +45 7610 0011
Homepage
Åbningstider: Tues-Sun 10 - 4 pm. Monday closed. Aftenopen første Wednesday i every måned to 9 pm
80 kr. for voksne, 50 kr. for Children/unge u. 18 år. Children u. 6 år gratis. Children u. 18 free fra d. 11.03-2014


Showing 8 events

from/after 31 May 2016

31 OKT
Udstilling | Historisk

Fængselsmuseet

FÆNGSLET, 10 am - 5 pm -Mon lukket.

Sun 29 May 2016 to Mon 31 October 2016, 10 am - 5 pm -Mon lukket.
Pris: (Entrance fee: Kr. 95,-/voksen - Børn fri entré)
Arrangør: Fængselsmuseet
Sted:
Der venter museumsgæsten en unik og mindeværdig oplevelse Fængselsmuseet består af verdens største fængselssamling fra Horsens Museum, hvor man på en spændende tur i det gamle statsfængsels historiske bygninger får indblik i fængselslivet gennem 153 år set fra såvel den indsattes som den ansattes synsvinkel
1 JUN
Musik | Rock/Pop

Hollywood Vampires

FÆNGSLET, 9 pm.

Wed 1 June 2016, 9 pm.
Pris: (Entrance fee: 500 DKK) Buy/order tickets for this event
Sted:
1. juni 2016 gæster Hollywood Vampires, anført af rock-ikonerne Alice Cooper, Joe Perry og Johnny Depp, FÆNGSLET i Horsens. Koncertarrangør Frank Panduro kalder bookingen et sensationelt scoop De fleste kender Johnny Depp som skuespilleren, der smelter kvindehjerter og indtager verdenshave som Jack Sparrow, men de færreste ved, at han fra barnsben har spillet musik og i dag er en dygtig guitarist. Til sommer kan han opleves på FÆNGSLET i Horsens, når han sammen med den nye supergruppe Hollywood Vampires drager på bandets første turné i Europa.

Gruppen er dannet i 2015 af den ikoniske rock-entertainer Alice Cooper, som har samlet vennerne i et musikalsk dream team af dimensioner. Kernen udgøres af Cooper, Depp og den legendariske Aerosmith-guitarist, Joe Perry, men udvides med en række dygtige musikere, når Hollywood Vampires optræder live. Der er altså lagt op til en hæsblæsende aften i selskab med tre af underholdningsbranchens absolutte høvdinge.

Det er en af de hårdeste fødsler, jeg har været med til som koncertarrangør. Den blev taget ved kejsersnit i 11. time, men jeg er stolt af at kunne præsentere Hollywood Vampires i Horsens. De giver kun seks koncerter i Europa, så for os er det sensationelt. Jeg kalder det gerne et scoop, at vi har lokket Johnny Depp og drengene til byen, udtaler Frank Panduro, Horsens & Friends.

Navnet 'Hollywood Vampires' refererer til en eksklusiv druk-klub, Alice Cooper, var præsident for tilbage i 1970'erne: et samlingssted for de musikere, der boede i eller rejste gennem L.A. Her kunne man en ganske almindelig aften finde Cooper, John Lennon, The Who-trommeslager Keith Moon, Bernie Taupin og Jim Morrison. Næste dag kunne Jimi Hendrix have sluttet sig til klubben. I dag handler det ikke længere om druk, men om det legesyge kunstnermøde på tværs af bands, og ved vampyrernes tidligere koncerter har der da også været gæsteoptrædener fra musikere som Paul McCartney, Dave Grohl og Eagles-frontmand Joe Walsh. Om de eller andre kunne finde på at gæste Horsens vides endnu ikke.

Så sent som i februar optrådte supergruppen ved årets Grammy Awards med en hyldest til den nyligt afdøde Motörhead-frontmand, Lemmy Kilmister. Sidste år udgav de debut-albummet 'Hollywood Vampires', som udover tre nye numre består af en serie af hårdtslående genindspilninger af numre som 'My Generation', 'Whole Lotta Love' og 'Break On Through (To The Other Side)'. Så når vampyrerne gæster Horsens, kan man roligt regne med en tour de force i rockens historie, og Frank Panduro forventer da også en storslået aften i unikke rammer, på Fængslets grund:

Vi er naturligvis stolte af vores koncerter med Bruce Springsteen, Bob Dylan, David Bowie, U2 og de mange andre store navne, der gennem tiden har gæstet Horsens. Men vi har længe været på udkig efter nogle sjove og overraskende konstellationer. Hollywood Vampires er et nyt og anderledes set-up bestående af fantastisk kompetente musikere. De er 'show masters' alle sammen, og de drager på turné for at have det sjovt, så jeg tror, vi får en kæmpe oplevelse, siger Panduro og slutter med et glimt i øjet: - Og hvis ikke lige konen er til rockmusik, så kan Johnny Depp måske friste ved sin blotte tilstedeværelse
9 JUN
Diverse | Andet

Horsens State Prison Motorcycle Festival Camp billet

FÆNGSLET, 4 pm.

Thur 9 June 2016, 4 pm.
Pris: (Entrance fee: 50 DKK) Buy/order tickets for this event
Sted:
Slå lejr på FÆNGSLETs område under hele festivalen for en flad halvtredser. Der er selvfølgelig toiletter, bade, morgenmad og andre nødvendige faciliteter til dig og din MC. Autocamper kan medbringes Dette Camp billet er kun gyldig ifm. køb af koncert/HSPMF-billet
11 JUN
Sportsturnering | Motorsport

Horsens State Prison Motorcycle Festival

FÆNGSLET

Thur 9 June 2016 to Sat 11 June 2016
Sted:
Horsens State Prison Motorcycle Festival er for alle, der holder af livet på to hjul For anden gang slår FÆNGSLET i Horsens portene op for MC-folkefest, 9. - 12. juni 2016

Her handler det om vind i håret, grej, god livemusik, og at møde nye og gamle venner!

Pladsen rummer både temabarer, MC-udstillere, brugtmarked, wellness, masser af shows, konkurrencer og daglige aktiviteter. Husk ikke mindst den store lørdagsparade igennem Horsens, hvor landets flotteste motorcykler luftes, også din?

Festivalen har en helt unik indpakning: Horsens Statsfængsel, som det så ud i 2006, da den sidste fange forlod stedet.

Er du én af de mange, der stadig sukker efter at kvitte bilens sikkerhedssele og blinde vinkler? Så kom og få en prøvesmag på, hvad MC-livsstil blandt andet er - alle er velkomne
10 JUN
Musik | Rock/Pop

D-A-D

FÆNGSLET, 8 pm.

Fri 10 June 2016, 8 pm.
Pris: (Entrance fee: 320 DKK) Buy/order tickets for this event
Sted:
17 JUN
Musik | Rock/Pop

Deep Purple

FÆNGSLET, 7.30 pm.

Fri 17 June 2016, 7.30 pm.
Pris: (Entrance fee: 600 DKK) Buy/order tickets for this event
Sted:
Koncert med de hårdtslående, engelske veteraner fredag den 17. juni. Fredag den 17. juni skal de danske Deep Purple-fans sætte kurs mod Horsens og Fængslet Da er der koncert med de hårdtslående, engelske veteraner i de rustikke omgivelser.

Forude venter hit som "Smoke on the Water", "Hush", "Speed King" og "Strange Kind of Woman" plus nyt fra de album, Deep Purple stadig med jævne mellemrum sender på gaden.

Også i december 2011 var Deep Purple på besøg i Horsens og spillede da i byens Forum Horsens - med et fuldt symfoniorkester bag sig.

Koncerten i Forum Horsens var en kæmpe-oplevelse, og lige siden har vi drømt om atter at kunne hente Deep Purple til Horsens. Derfor er jeg lykkelig for, at den nu lykkes, siger Frank Panduro, direktør for Horsens & Friends, som sammen med CSB Island Entertainment står bag arrangementet.

Har solgt mere end 100 mio. album

"Smoke on the Water" og det verdensberømte riff, der bærer sangen, kender de fleste.

Men Deep Purple er meget mere end et pust røg over vandet. På verdensplan har bandet solgt mere end 100 mio. album, blandt dem klassikere som "Deep Purple in Rock" fra 1970 samt "Fireball", "Machine Head", "Burn" og "Stormbringer", der fulgte i årene efter.

Seneste udspil hedder "Now What?!", der udkom i 2013 og scorede førstepladser på hitlisterne i bl.a. Norge og Tyskland.

Hvortil kommer et hav af klassiske single-titler, som bandet kan plukke i.

På landevejen stort set hvert eneste år

Starten på Deep Purple ligger tilbage i 1967. Meget hurtigt kom tre af de musikere, der stadig indgår i bandet, med: forsanger Ian Gillan, trommeslager Ian Paice og bassist Roger Glover.

De har siden 1994 haft selskab af guitaristen Steve Morse og siden 2001 af keyboardspilleren Don Airey.

Når det gælder live-job som den kommende koncert på Fængslet i Horsens, regnes Deep Purple som et af de bands, der turnerer mest. Bortset fra en pause i årene 1976-1984, da orkestret blev sat på standby, og medlemmerne arbejdede med andre projekter, har Deep Purple været på landevejen stort set hvert år.

Så vi har at gøre med fem herrer, der mere end kan deres håndværk, og jeg er sikker på, at Fængslet vil være den helt rigtige ramme for endnu et mindeværdigt møde med Ian Gillan & co., siger Frank Panduro
2 APR
Diverse | Andet

Krimimessen weekend

FÆNGSLET, 10 am.

Sat 1 April 2017 and Sun 2 April 2017, 10 am.
Pris: (Entrance fee: Weekendbillet, voksen 175 DKK)
Arrangør: Horsens Bibliotek
Sted:
Horsens Bibliotek er igen arrangør af Nordeuropas største festival for krimier og spænding
2 APR
Diverse | Andet

Krimimessen søndag

FÆNGSLET, 10 am.

Sun 2 April 2017, 10 am.
Pris: (Entrance fee: Søndagsbillet, voksen 100 DKK)
Arrangør: Horsens Bibliotek
Sted:
Horsens Bibliotek er igen arrangør af Nordeuropas største festival for krimier og spænding