Gå tilbage
FÆNGSLETFÆNGSLET Fussingsvej 8
DK-8700 Horsens
Tel.: +45 7610 0011
Homepage
Åbningstider: Tues-Sun 10 - 4 pm. Monday closed.
Entrépriser: Voksne: 95 kr, Children og unge (0-17 år): Gratis, Årskort: 295 kr


Showing 6 events

from/after 26 Apr 2017

Til 6 DEC
Udstilling | Omvisning

Fangefortælling v/ Sonny Rasmussen

FÆNGSLET, 1.30 pm.

Tues 6 December 2016 to Wed 6 December 2017, 1.30 pm.
Pris: (Entrance fee: Kr. 35,- + entré til Fængselsmuseet)
Sted:
Dette er en åben rundvisning på 60 min., hvor du får en personlig fortælling om 10 års ophold i Statsfængslet i Horsens. Sonny Rasmussen har sammenlagt siddet ca. 10 år i Statsfængslet i Horsens Det er erfaringerne fra de ophold, som Sonny deler ud af, når han rundviser. Sonny er en medrivende fortæller som levende, hudløst ærligt og usentimentalt giver sine tilhørere stof til eftertanke
Til 21 MAJ
Teater | Anden forestilling

Freedom Prison

FÆNGSLET, 8 pm.

Sat 13 May 2017 to Sun 21 May 2017, 8 pm.
Pris: (Free admission)
Arrangør: Komediehuset
Sted:
Den 20. og 21 maj vil FÆNGSLET i Horsens udgøre rammen for byens største bidrag til Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 i form af et gratis show, hvis mage aldrig tidligere er set. Det bliver stort, støjende og underholdende! FREEDOM PRISON er et af Aarhus 2017´s udvalgte fuldmåne-projekter - og hvilket projekt! Med KOMEDIEHUSET i front vil mere end 120 artister fra hele Europa sætte spot på begreberne fængsel, frihed og begrænsning. Det hele kulminerer i en spektakulær totaloplevelse.

I perioden 11.-21. maj samler KOMEDIEHUSET 18 ensembler fra Danmark og hele Europa i FÆNGSLET, og sætter spot på begreberne fængsel, frihed og begrænsning.

I FÆNGSLETS rammer, vil ensemblerne opføre en række forestillinger i perioden 13.-18. maj. I løbet af denne uge, vil chefinstruktør Thomas Nielsen forberede det store hovedværk - FREEDOM PRISON SHOW - hvor alle ensembler vil medvirke til at skabe en totaloplevelse. Der er gratis adgang til alle forestillinger!
25 MAJ
Musik | Rock/Pop

Rammstein - Udsolgt/venteliste

FÆNGSLET, 8 pm.

Thur 25 May 2017, 8 pm.
Pris: (Entrance fee: 725,00 DKK) Buy/order ticket
Sted:
Max. 8 billetter pr. kunde. 11.00 Døre åbnes til Chill-Out Area (Fængselsgaarden), Herunder Prison Ink, HSPMF området. 16.00 Døre RAMMSTEIN koncertpladsen. 17.00 Support. 24.00 CURFEW
Til 27 MAJ
Udstilling | Messe

Prison Ink tattoo convention

FÆNGSLET, 11 am.

Thur 25 May 2017 to Sat 27 May 2017, 11 am.
Pris: (Entrance fee: 150 DKK)
Sted:
Til Prison Ink deltager 200 af verdens bedste tatovører fra mere end 20 forskellige lande. Kom og få lavet en tatovering af de bedste. Oplev også verdens bedste grafittimalere. 3 dage med kunst og tatovering Datoerne til Prison Ink 2017 er fastlagt. Vi inviterer ALLE til en tattoofest med 200 internationale tatovører i Kristi Himmelfartsferien fra torsdag d. 25. maj til og med d. 27. maj. 3 hele dage fra 11 - 23 med tatovering i verdensklasse, kæmpe udenomsareal i fængslesgården, hvor du kan slappe af og nyde lækker mad, en kold fadøl eller en drink.
Der vil du konstant kunne følge med i de fantastiske værker som de professionelle grafittimalere laver alle dagene. Du vil også kunne opleve professionelle BMX og skater-kørere på den store rampe og høre fed livemusik i forskellige genrer fra en masse spændende upcoming navne. Imens vil tatovørerne arbejde og maskinerne vil konstant summe i den store hal Magasinet og i cellerne i Arresten, hvor du vil kunne opleve tatoveringer blive lavet på stedet og få stillet din nysgerrighed. Og du kan selvfølgelig også selv få lavet en tatovering og lave en aftale med en tatovør.

En tattoo convention er en arbejdende festival, hvor tatovørerne tatoverer kunder til skue for alle. Kunden kan være dig! Du kan booke tid på forhånd hos en de mange tatovører hvis du vil sikker på at få en tid hos en bestemt tatovør. Du kan også lave en aftale til selve tattoo-festivalen. Langt de fleste af de deltagende tatovører laver walk-in aftaler på stedet - så det er også en mulighed, hvis du vil gribe chancen og få lavet en tatovering af en af de ca.200 tatovører fra ind- og udland.
Selvom man ikke vil tatoveres er Prison Ink en enestående oplevelse, hvor du oplever tatoveringens kunst på tæt hold og få stillet din nysgerrighed og kan se det ene kunstværk på huden efter det andet blive lavet lige for øjnene af dig
Til 11 JUN
Diverse | Marked/byfest

Horsens State Prison Motorcycle Festival

FÆNGSLET, Thur-Sun.

Thur 8 June 2017 to Sun 11 June 2017, Thur-Sun.
Hjemmeside: http://www.hspmf.dk
Sted:
Vær med når FÆNGSLET slår portene op til en folkefest for alle, der elsker motorcykler, musik, frihed og fællesskab. Oplev en motorcykelfestival med koncerter, events, udstillinger og god mad Festivalen løber over fire dage fra torsdag den 9. juni til søndag den 12. juni 2016. Det bliver et hæsblæsende program, der byder på både gastronomiske og musikalske oplevelser krydret med fantastiske motorcykler og livsstil.

Udover rock'n'roll af den slags, man både kan høre, se, smage, lugte og MÆRKE, er festivalens tema motorcykelkultur. Kom og se nogle af verdens mest imponerende motorcykler - og kører du selv MC, så tøv ikke med at ankomme på to hjul. Alle, der selv kører MC, kan køre helt ind på FÆNGSLET og parkere.

Læs mere på HSPMF.dk
Til 26 AUG
Udstilling | Historisk

Europæisk Middelalder Festival

FÆNGSLET, 4 pm - 11 pm.

Fri 25 August 2017 and Sat 26 August 2017, 4 pm - 11 pm.
Pris: (Free admission)
Sted:
På Europæisk Middelalder Festival kan man smage, høre, dufte, se og røre middelalderen. Der er gøgl, mad, musik, teater, fægtekampe, ridderturneringer og meget meget mere. Festivalen er gratis Den sidste fredag og lørdag i august tager Europæisk Middelalder Festival sine gæster med på en eventyrlig rejse mere end 500 år tilbage i tiden. De flotte omgivelser inden for og uden for murene ved FÆNGSLET, det forhenværende statsfængsel, danner rammen om et middelaldermarked med al hvad der tilhører af musik, ridderturneringer, gøglere, madboder, foredrag, handel og håndværk.

Men selv om drilske gøglere og andet muntert godtfolk blander sig i selskabet, er festivalen ikke kun gøgl og underholdning. Europæisk Middelalder Festival har hele tiden fokus på kvalitet og lægger stor vægt på, at den så autentisk som muligt skal afspejle alle sider af livet i middelalderen i perioden 1350-1536: kunst, håndværk, musik, markedsliv, daglig skik og brug. Til gengæld kan man ikke støve en god gammeldags kop kaffe op - det fandtes nemlig ikke i Danmark i 1350. Plastikkrus og ketchup til pølserne er ikke tilladt, og gæsterne må spise med ske og kniv eller fingrene, for gaflen var heller ikke opfundet i middelalderen.

En af de helt særlige ting ved Europæisk Middelalder Festival i Horsens er, at de besøgende får fornemmelsen af at tage en tur i en tidsmaskine og havne ned midt i den levende middelalder. I Horsens skal middelalderen opleves med alle sanser. Den skal ses, smages, lugtes og høres.

Fredag: 16.00-23.00

Lørdag: 10.00-23.00

Europæisk Middelalder Festival er ikke et kommercielt projekt, og der er gratis entré til hele festivalområdet.

Festivalen organiseres af Kulturafdelingen i Horsens Kommune og vil være en del af Historier om Danmark