3 gode råd til, hvordan du kan pifte parforholdet op

3 gode råd til, hvordan du kan pifte parforholdet op

Hvis du har været i det samme parforhold i mange år, kan der let gå hverdag i det. I er ikke længere nyforelskede, og midt i hverdagens stress og jag handler jeres samtaler nu mere om praktiske gøremål end hvornår jeres næste date skal afholdes. Men det er vigtigt, at pleje jeres forhold, hvis du ønsker at forblive sammen. For selvom det er let at glemme hinanden, når der er andet, der fylder, så er det vigtigt at stoppe op og forsøge at huske hinanden på, og hvorfor i engang valgte, at det skulle være jer to. Det er vigtigt at forsøge at holde forholdet spændende for ikke at miste interessen. Men hvad kan du gøre for at pifte parforholdet op? Her kan du læse tre gode råd til, hvordan du kan gøre jeres parforhold lidt mere spændende. 

Prøv noget nyt sammen

Det første råd er, at i kan prøve noget nyt sammen. Det kan eksempelvis være, at i skal forsøge jer med at swingerdate. I kan starte med at tale om, hvis der er noget, som en af jer altid har ønsket at prøve. Det kan være, at i som par, har lyst til at invitere en tredje person indenfor i ny og næ. Det kan være ret tabuiseret, at gifte par er sammen med andre, så derfor kan det være, at i synes, det er svært at finde en, som kan agere denne tredje person. Der findes heldigvis flere steder, hvor i kan finde personer, som måske har lyst til at deltage. Der findes hjemmesider og apps, hvor i kan oprette en profil, og så kan i gøre det klart i beskrivelsen af jer selv, hvad i søger. Det kunne eksempelvis være “par søger ung fyr”, eller hvad end i har lyst til. 

Overrask hinanden

Det andet råd er, at i kan aftale, at i skiftevis skal planlægge en overraskelse for hinanden. På den måde får i automatisk afsat tid, som i kan bruge sammen, og i får hver især muligheden for at gøre noget godt for jeres partner. Det kan både være en biograftur, restaurantbesøg, en fysisk aktivitet eller en picnic i det fri. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Værdsæt hinanden

Det sidste råd er simpelt, men kan alligevel gøre en stor forskel. Hvis i husker at værdsætte hinanden, kan i komme langt. Det er let at glemme at komplimentere hinanden i en travl hverdag, men med små anerkendende ord kan kærligheden hurtigt komme til at blomstre. Det kan være alt fra at huske at komplimentere den aftensmad, der er blevet lavet, til at huske at fortælle, hvad i finder tiltrækkende ved hinanden. Daglige komplimenter kan være med til at forsøde hverdagen gevaldigt.