4 romantiske film, der kræver en pakke Kleenex

Annonce fra Nordisk Film Plus

 

Romantiske film kan få os til at føle en helt masse. De kan få os til at græde, grine og drømme, og de kan også give os håb om, at den store kærlighed findes, og at den er værd at kæmpe for. Hvad enten det er den første forelskelse, den dybe, livslange kærlighed, eller den kærlighed, der overvinder alle forhindringer, så rammer romantiske film noget i os alle.

Hvis du leder efter en ny romantisk film, du kan kaste dig over, så giver vi dig hermed vores bud på 4 romantiske film, der vil få dig til at gribe efter Kleenex-pakken:

 

1. Elsker dig for evigt (2002)

“Elsker dig for evigt” er en dansk romantisk film instrueret af Susanne Bier. Filmen fortæller historien om ægteparret Marie og Niels (spillet af Paprika Steen og Mads Mikkelsen), hvis liv tager en drastisk vending, da Marie påkører den unge Joachim (spillet af Nikolaj Lie Kaas), der netop har friet til sin kæreste Cecilie (spillet af Sonja Richter).

 

Efter ulykken bliver Joachim lam fra halsen og ned, og Cecilie søger trøst hos Niels, der er læge. Dette fører til et hemmeligt forhold mellem Niels og Cecilie, der efterlader både Marie og Joachim hjerteknuste.

2. P.S. I Love You (2007)

“P.S. I Love You” er en romantisk drama-film instrueret af Richard LaGravenese. I filmen følger vi Holly (spillet af Hilary Swank), en ung kvinde, der mister sin mand Gerry (spillet af Gerard Butler) til sygdom. Efter Gerrys død begynder Holly at modtage breve fra ham. Breve, han skrev før sin død, for at hjælpe hende med at komme videre.

Brevene sender Holly på en række eventyr, og langsomt begynder hun at lære at leve igen. Filmen er en smuk og rørende fortælling om kærlighed og tab.

 

3. Tro, håb og kærlighed (1984)

“Tro, Håb og Kærlighed” er instrueret af Bille August i 1984. Filmen handler om den unge Bjørn (spillet af Adam Tønsberg), der presses af sine omgivelser til at forlove sig med Kirsten (spillet af Ulrikke Bondo), der kommer fra et velhavende hjem. Men Bjørn forelsker sig i stedet hovedkulds i den smukke Anna (spillet af Lene Brøndum), hvilket sætter gang i en række dramatiske begivenheder.

 

4. Dear John (2010)

“Dear John” er en romantisk film baseret på Nicholas Sparks’ bestsellerroman af samme navn. Filmen fortæller historien om John (spillet af Channing Tatum), en soldat, der under en orlov forelsker sig i den charmerende Savannah (spillet af Amanda Seyfried). De to unge elskende deler en intens sommer sammen, men når John vender tilbage til sine militære pligter, er de tvunget til at fortsætte deres forhold gennem breve.

“Dear John” er en rørende fortælling om kærlighed, tab og ofre, der vil få tårerne til at trille ned ad kinderne. Så sørg for at have lommetørklæderne klar, når du ser denne film.

 

Se romantiske film på Nordisk Film+

Så kære filmelskere. Vores opfordring er klar: Find din yndlingsplads i sofaen, fyld skålen med popcorn og husk Kleenex ved din side. Nyd de fire filmperler, og oplev den magi, film kan skabe. Du kan se alle de romantiske film på Nordisk Film+. God fornøjelse!