5 ting du skal blive bedre til i 2021

5 ting du skal blive bedre til i 2021

Vi er efterhånden et lille stykke inde i det nye år, men du føler dig nok alligevel ikke klar til 2021. Hvis du har svært ved at finde motivationen frem i hverdagen, så mangler du måske udfordringer – eller måske skal du bare have styr på livet igen? Her giver vi dig 5 hurtige ting, som du skal blive bedre til i 2021 – så er det jo bare at gå i gang!

Lære et nyt spil

Der er altid tid til at lære et nyt spil – og gerne et, hvor du kan vinde! Hvis du er en haj til kortspil, men søger mere udfordring, kan du med fordel læs mere her. Så er du også helt klar til vennernes næste casino-udflugt.

Omlæg din kost

Der skal selvfølgelig ikke bare gå spil i den. 2021 er også året, hvor du igen får styr på din kost. Nej, du skal ikke på kur, du skal bare spise bedre. Det handler f.eks. om de nye kostråd, der fortæller os, at vi skal spise mere fisk, flere bælgfrugter og som altid mere grønt.

Pas på din fysik

Fysik og kost går hånd i hånd. Hvis du skal være sund på indersiden, må du også blive sund på ydersiden. Det handler overordnet set bare om at finde en form for motion, som du synes er sjovt. Det behøver ikke at være omfattende, måske kan du nøjes med en gåtur eller et slag badminton et par gange om ugen – det vigtigste er, at du kommer afsted.

Plej sindet

Nu har vi styr på maden og kroppen, så mangler vi bare at have hovedet med. Den vigtigste del af din krop og dit velvære er sindet. Hvis du ikke kan finde ro indeni, så vil du hurtigt opleve unødvendig stress og fysisk sygdom. Sæt noget tid af ugentlig til yoga, mindfulness eller bare en god bog. Du er eksperten og ved bedst selv, hvad der fungerer for dig.

Hold kontakten med venner og familie

Når alt er sagt og gjort, så må du ikke glemme dem, der står dig nærmest. Man kan altid blive bedre til at holde kontakten til folk. Der er en helt unik kvalitet ved at have et stærkt netværk, især hvis du går igennem nogle svære perioder af dit liv. Tøv ikke med at invitere familien på middag eller at ringe til en gammel ven.