Bliv opdateret dagligt om spil og odds

Bliv opdateret dagligt om spil og odds

I din travle hverdag har du måske ikke altid tid til at tjekke op på, hvilke spil der skal spilles og hvordan oddsene til dem ligger. Du har måske brug for, at nogle andre opdaterer dig om dem, så du ikke selv skal bruge tid på det. Netop denne service kan du få gennem dagens odds, der dagligt sender dig en rapport om dagens spil, samt hvordan oddsene på dem ligger. Du behøver derfor ikke selv at opsøge informationen – den kommer til dig. Læs med her om, hvordan du får glæde af denne service, samt hvordan du navigerer på hjemmesiden. 

Tilmeld dig med navn og e-mail

For at få del af denne service, skal du scrolle gennem hjemmesiden, hvor du til sidst kan indtaste dit navn og e-mail. Hertil vil du få sendt oversigten over dagens spil. Udover det vil du få ideer til, hvordan du kan oddse den enkelte dag. Så er du glad for at oddse dagligt eller kan du blot lide at have en oversigt over de forskellige odds, er dette lige den rigtige service for dig. Når du tilmelder dig, er du garanteret tip hver dag i et år. Du er sikker på at blive opdateret med de nødvendige oplysninger, for at kunne oddse. Ønsker du ikke at benytte dig at servicen mere, så kan du til hver en tid framelde dig. 

Odds på sport

Spillene, som du vil modtage information om, kan som udgangspunkt være forskellige typer sportsgrene som fx tennis, håndbold eller fodbold. Dog er fokus primært på fodbold, som derfor også vil udgøre størstedelen af de spiltips, du vil få sendt. Så er du glad for at være opdateret omkring fodbold, er dette et ekstra plus for dig. På den måde kan du dagligt være klar med odds på fodboldkampene om aftenen, som du med spænding kan følge med i. Og du kan håbe på, at dine odds går hjem. 

Få en oversigt på hjemmesiden 

Ønsker du en oversigt over, hvordan det er gået de daglige spil, kan du også klikke ind på hjemmesiden, hvor resultaterne for spillene står. Her vil du også kunne se de odds, som du har fået sendt. På den måde kan du også selv få en ide om, hvad chancen er for, at de enkelte spils odds går hjem. Tilsammen er den daglige service over e-mail og hjemmesiden måske det bedste, men der er uden tvivl meget tid at spare ved at få sendt spillene og oddsene direkte til dig.