Dating med noget kulturguide

Dating med noget kulturguide

Hvordan kan en artikel, der inkludere noget med sex eller det at score, have noget at gøre med en elektronisk kulturguide som KultuNaut? Et godt spørgsmål, som nok kræver et lidt ukonventionel artikel.

Online dating

Scor kan være mødestedet for enhver, som søger en kæreste, nogle venner, eller hvis nu bare, for eksempel, en kvinde søger sex. Det kan selvfølgelig altid give mening at gøre brug af en online dating side, hvis man gerne vil møde andre mennesker. Det er også så populært nu til dags, så det er ikke fordi, at det er nogen hemmelighed, at det er en god idé. 

Dating og KultuNaut

Men en kulturguide? KultuNaut kan bruges til at danne et overblik over alle offentlige tilgængelige kulturarrangementer i Danmark. Hvordan spiller det lige ind her? Det er egentligt ret simpelt – dating. Hvad skal man mon lave til en date? Hvilke muligheder har man? Hvad rører der sig i nærheden af en, som kan give en noget inspiration til nogle aktiviteter? Det er lige netop her, at en kulturguide kommer ind i billedet. Hvis du mødt en person vha. Scor og har brug for en idé til en date, så virker en kulturguide jo oplagt. Små eller store arrangementer, der er det hele, hvad end det er et lille stand-up show eller en stor festival. Kulturarrangementer dækker nemlig over mange ting. 

Med de mange muligheder kan det også argumenteres, at man øger chancen for en god date, og en hjælpende hånd er ikke noget dårligt. Man har jo også kommer over den lidt sværere del, hvilket er at etablere en eller anden forbindelsen med en anden person, som gør en date mulig. Måske kan man endda diskutere lidt frem og tilbage de forskellige idéer, og dermed få en god samtale ud af det, mens kulturguiden kan bruges til fremtidige dates. Man kan jo lægge et kryds i kalenderen, hvis der sker noget interessant i den nærmeste fremtid. 

Det lyder måske som en salgspitch, men i bund og grund er det jo sandt nok. Vi har vel også alle stået i den situation at skulle komme på en god idé. For hvem gider at være uoriginal og tage i den samme biograf, café eller restaurant hver gang? Hvorfor ikke prøve noget som kunne friske tingene lidt op og gøre hver date lidt unik, om det er med den samme person eller ej.