Derfor vinder lydbogsuniverset alles hjerter

Derfor vinder lydbogsuniverset alles hjerter

Lydbogen tager fart overalt. I en travl hverdag tager flere og flere lydbogen eller e-bogen i brug i stedet for den traditionelle, fysiske bog. Det er ikke noget helt nyt, men det bliver stadig mere og mere tydeligt, at det er den vej det går. Generelt bliver alt jo bare mere og mere teknologisk, du kan nærmest gøre alt gennem din telefon. Du synes måske, at det er åndssvagt at lytte til en bog blive læst op, eller læse bogen i en bog app. Men der er flere klare fordele ved lyduniverset, som du vil få uddybet i denne artikel. 

Det giver mening i en travl hverdag

En klar fordel ved lydbogsuniverset er, at du kan lytte samtidig med, at du laver andre ting. Det er lidt svært at læse, samtidig med at du laver mad, køre bil eller går en tur. Men det er intet problem med et par hørebøffer på eller i ørene, eller med en telefon tilkoblet en højtaler. Så kan du nemt få klaret alle dine ærinder, samtidig med at få lyttet til en masse spændende og lærerige bøger. Det kan også være, at du har for meget at se til, til at få læst en roman til skolen. Så kan du høre den på vej derhen, eller mens du får klaret andre ting. Det er to fluer med et smæk.

Det bæredygtige aspekt

Med Tales appen, får du adgang til en hel masse forskellige bøger, som du både kan lytte til og læse i. Hvis du er typen, der hurtigt er igennem en bog og videre til den næste, ville både din pengepung og træerne blive kede af alle de bøger, du skulle købe. Med en bog app, har du alle de bøger, du overhovedet kunne tænke dig digitalt. Du behøver ikke at spilde flere ressourcer på en bog, som du læser én gang. 

Et liv med Premium

Som nævnt er der flere fordele ved den teknologiske udvikling – også inden for bøgernes verden. Men hvis du allerede er klar over de her ting, og allerede elsker at lytte til lydbøger eller læse en bog på din telefon, så kan du få endnu mere ud af din Tales app. Nemlig gennem Premium. Her kan du lytte fuldstændig ubegrænset, samt få en masse lækre rabatter på 12 millioner fysiske bøger, hvis du alligevel godt vil læse i sådan en. Så kan du også få den leveret med gratis fragt. Sidst men ikke mindst, så kan du faktisk også få rabat på kulturoplevelser og gastronomi. Mere luksus bliver det ikke.