Få overblik over efterårets fodboldevents

Få overblik over efterårets fodboldevents

Sommeren er ved at være slut, og det betyder særligt én ting for mange fodboldfans: sæsonstart.

Om end du får dit fodboldkick fra at sidde på en bar og se Champions League-kamp eller ved selv at lave finder nede i lokalklubben, så er hele fodboldverden netop gået en ny sæson i møde. Det kalder på spænding, hård træning og sejrsråb fra alle hjørner af.

Ønsker du at kombinere fodboldånden med en lille get-away, kan du for eksempel kigge på pakker med Tottenham og lade dig inspirere.

Læs med her, og få overblik over både store og små fodboldevents rundt omkring i landet, som du kan se frem til.

Champions League starter igen

Den 31. august 2023 klokken 18 dansk tid blev der trukket lod om gruppespillet for den kommende Champions League-sæson. For mange danske Bayern München- og Manchester United-fans var det en glædelig nyhed, at blandt andet disse to hold er i samme gruppe som FC København, og skal derfor spille i parken i løbet af efteråret.

Den endelige datoplan for sæsonen blev offentliggjort lørdag den 2. septemer 2023 klokken 12. Det er vist helt sikkert at sige, at der vil være gang i stemningen på samtlige stadioner og ikke mindst fodboldbarer rundt omkring i Europa og i større danske byer. Sørg for at tage hen på de barer, hvor det spillende holds fans holder til, hvis du vil være omkring dine medfans eller blot være med og mærke den gode stemning.

Dyk ned i Brøndbys fan-univers

Er du i humør til at dykke ned i fodboldhistorien hos en af Danmarks helt store klubber, kan du tage ind og se KLUBBEN, som handler om Brønby IF som et stærkt fællesskab og en identitet for deres fans. Hvis du selv er Brøndby-fan kan du den 8. september 2023 spise en bio-burger med dine medfans i Ebbe Skovdahl Fan Lounge klokken 18 inden filmens start klokken 20, hvor instruktør Jesper Jarl Becker vil komme og tale om hans tanker bag filmen.

Workshop til fodboldpiger

I efteråret 2023 vil der være rig mulighed for at få trænet finder, vendinger og sparkeformer for alle fodboldpiger derude, som gerne vil gøre deres teknik helt skarp til den kommende fodboldsæson. I Randers vil der hver anden fredag i løbet af efteråret blive arrangeret workshops for fodboldpiger op til 13 år, hvor der bliver lagt fokus på teknik, spillestil og selvfølgelig en masse pigehygge. Det vil ligge i tidsrummet mellem 16:45 – 18:00, og træningen er aldersindelt.