Find den bedste sommerferie destination

Find den bedste sommerferie destination

Dette er sponsoreret indhold 


Sommerferien kan være noget af det sværeste at planlægge. Det kan nemlig være meget svært at blive enige om, hvor man har lyst til, at sommerferien skal holdes. Sommerferien er den længste ferie på året, og er derfor også den ferie, hvor rigtig mange danskere vælger at rejse til en anden destination end Danmark. Men verden er stor og fyldt med fantastiske destinationer, som de færreste vil komme til at opleve alle sammen af. Derfor kommer der i denne artikel nogle gode forslag til, hvilke destinationer I bare må prøve at afholde sommerferien i. 

Besøg Spaniens solkyst 

Spanien er et meget besøgt land af danskerne, og det er bestemt ikke uden grund. I Spanien kan de fleste behov nemlig opfyldes uden de store problemer. Der er varme og sol, og derudover er der lækker mad og kolde øl til lave priser. Netop derfor er Spanien meget populær, ikke blot blandt danskerne men blandt hele verdens turister. Derfor kan der også være mange turister at dele landet med særligt i høj sommerens feriemåneder. Men derfor er der et godt råd, som kan bruges af de fleste. Du skal nemlig vælge at booke flybilletter til malaga i stedet for de store byer som Barcelona og Madrid. Malaga byder på fantastiske strande, de hyggeligste byområder med smukke bjerge og rigtig god mad. I Malaga får du således hele Spanien oplevelsen, men uden at skulle dele den med helt så mange mennesker, som du ville skulle i landets største byer. 

Tag til Kroatien og bliv overrasket 

Kroatien er et af de lande, som er mere undervurderet, end hvad det fortjener. Kroatien er nemlig ikke blot fest og turistbyer som Split, men byder i sandhed på de mest fantastiske små eventyr øer, med smuk natur. Derudover byder fastlandet i Kroatien på de smukkeste bjerge og den flotteste natur, som ikke er at finde mage til andre steder. Udover landets gemte hemmeligheder når det kommer til natur, er Kroatien et meget billigt land at opholde sig i, både når det kommer til shopping, overnatninger og mad. Derfor kan man spise fantastisk mad til det halve af, hvad man skal give herhjemme. Dette gælder både michelin oplevelser men også de mere hyggelige små restauranter kan tilbyde fantastisk mad til meget lave priser. Dermed er der mange fantastiske oplevelser i vente, hvis man vælger en destination som Kroatien til sommerferien.