Kultur på budget i København

Kultur på budget i København

Selvom Corona stadig raser i landet, og det føles som om, der er lange udsigter til at hverdagen endnu en gang vender tilbage til normale tilstande, så behøver det slet ikke være gråt og kedeligt. Godt nok er det meste af Europa lukket ned, og en god weekend getaway er nok heller ikke det mest oplagte at gøre i denne tid. Men så er det heldigt at vores egen hovedstad har masser at byde på, også selvom der er påført en række restriktioner. Herunder får du masser af inspiration til din weekendtur i København.

Husk på, at du hos KreditNU kan ansøge om et kviklån uden månedlige renter, så har du råd til de lidt større oplevelser i København.

Mad og drikke

Mad og drikke skal der til, når du er afsted. Og København har både masser af spisesteder og vandhuller, hvor du kan få stillet sulten og slukket tørsten. Søger du noget ud over det sædvanlige, finder du f.eks. masser af Michelin restauranter – heriblandt Kadeau, Noma og Geranium. Disse restauranter er uden tvivl i den dyre og eksklusive ende, hvor du må forvente en lang ventetid grundet deres store popularitet. Heldigvis byder København på masser af prisvenlige restauranter, hvor du kan tage hele familien med.

Skal tørsten slukkes efter en lang dag ude i det fri? Så kig forbi de mange barer, som København har at byde på. Du kan f.eks. kigge for smukke Library Bar, hvor du kan bestille læskende drinks, eller kig forbi Mikkeller, hvis du er tørstig efter en lækker fadøl.

Kulturelle oplevelser

København har masser af kulturelle oplevelser, så du er garanteret en weekend med masser af spændende oplevelser. Først og fremmest har du masser af museer, såsom Statens Museum for Kunst og Louisiana, der med jævne mellemrum har store navne på programmet. Er du ikke så meget til kunst, kan Planetariet og Experimentarium også anbefales, hvor selv de mindste kan være med.

Er du musikfan, byder København også på nogle af de mest besøgte spillesteder i landet – heriblandt Royal Arena og Vega. Derudover har du også festivaler som Haven, Distortion og Copenhell, hvor både store og små bands optræder. Grundet de nuværende omstændigheder med Corona, er det dog begrænset med live underholdningen.

Ude i det fri

Selvom efteråret oftest er lig med kølige og regnfulde dage, så kan naturen også være ufattelig smuk, så hvorfor ikke tage ud og nyde den friske luft? København har masser af aktiviteter i det fri. Du kan f.eks. starte med en tur i Havnerundfarten og se mange af byens vartegn. Derudover byder både Bakken og Tivoli på masser af sommerfugle i maven i de mange forlystelser.

Med andre ord, så har København altså masser at byde på, så tag din ægtefælle i hånden og pak bilen. Naturligvis kan der være nogle begrænsninger i denne tid, så hold jer derfor opdateret, inden I planlægger turen.