Legal Desk: Tryghed for dig og din familie

Legal Desk: Tryghed for dig og din familie

Det er hverken dyrt eller svært at lave juridiske dokumenter med samme kvalitet og sikkerhed som ved en advokat. Lyder det som noget, der er for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke – læs mere her. 

Digitaliseringen strømmer ind over os som aldrig før. Der findes en hel buffet af it-baserede løsninger, der hjælper dig til en nemmere og billigere hverdag. Du kan betale for via mobilen, føre regnskab via en app eller tracke dine investeringer online – og nu kan du også oprette, modtage og underskrive dine juridiske dokumenter selv. 

Den danske it-virksomhed, Legal Desk, tilbyder en online platform. På platformen kan man dels læse om juridiske begreber og udfordringer, som den almindelige dansker møder i sin hverdag – alt sammen beskrevet i et almindeligt og letforståeligt sprog. Og dels kan du oprette dine egne juridiske dokumenter på 10-15 minutter. Du bliver taget i hånden og guidet gennem hele processen. Du opretter dokumenter ved at udfylde en online spørgeformular, hvori du bliver stillet de samme spørgsmål, som en traditionel advokat ville stille. 

https://www.legaldesk.dk/ kan du sikre dig selv, din familie og din virksomhed juridisk. Du sparer ikke alene tid, men også tusindvis af kroner på advokatregningen.

Styr på juraen med Legal Desk

Mange udskyder at sikre sig selv juridiske. Det kan virke uoverskueligt, være meget dyrt og i det hele taget være forbundet med for meget bøvl til at man rent faktisk får det gjort. Men ligesom det er med forsikringer, så er det rigtig dejligt, at man fik det gjort, når uheldet er ude. Netop derfor blev Legal Desk skabt – for at give almindelige mennesker lige adgang til juridisk sikring. Det skal være tilgængeligt i form af pris, adgang og ikke mindst det sprog, der bruges i selvbetjeningsløsningen. 

https://www.legaldesk.dk/ kan du derfor oprette dokumenter og købe services til en brøkdel af prisen hos en traditionel advokat. Du finder dokumenter til private, herunder ægtepagt, testament og fremtidsfuldmagt, samt dokumenter til erhverv, såsom selskabsstiftelse, ejeraftale og ansættelseskontrakter. 

Tre fordele ved Legal Desk

  • Du sparer penge, som sikkert kan bruges bedre andre steder. Dokumentet udarbejdes automatisk på baggrund af dine svar i formularen, som tilpasser sig dine behov. Det hele er automatiseret og derfor er Legal Desk meget konkurrencedygtig på bl.a. prisen, brugeren betaler.

  • Det hele foregår online, hvilket gør det meget fleksibelt og overskueligt for brugeren. Der er ingen kalender eller åbningstid, du skal tage højde for, og du får det hele samlet et sted.

  • Du bliver guidet hele vejen gennem processen. Der gøres en stor dyd ud af at undgå den traditionelle advokat-jargon og i stedet kommunikere på en måde, som ikke-jurister rent faktisk forstår. Der er desuden altid en mulighed at få gratis hjælp til platformen, dokumenter eller sagsbehandling hos kundeservice, der både kan kontaktes via mail, chat og telefon inden for åbningstiderne.