Legemad til de mindste

Legemad til de mindste

Mange børn vokser op med, at de ikke må lege med maden på deres tallerken. Men i et legetøjskøkken, med en masse forskelligt legemad, er det hele tilladt. Køb legetøjsmad hos Mammashop og tillad dit barn den gode og stimulerende leg med maden. Chokolademælk i en flaske eller flødeboller i en æske. Her er det kun fantasien der sætter grænser.

En lærerig leg

Mange af de mindste vil hellere end gerne hjælpe til i køkkenet og ved madlavningen. Skal det gå stærkt, når aftensmaden skal tilberedes, er der ikke altid overskud til også at skulle holde øje med de små. Med et legetøjskøkken i det rigtige køkken, kan børnene dog frit lege, på alle døgnets tidspunkter og under knap så meget opsyn. Et legetøjskøkken med tilhørende legemad bringer mange fordele med sig. De fornøjelige lege med maden vækker og stimulerer fantasien hos de små. Med forskellig legemad kan kreativiteten slippe løs og legen kan være med til at vække børnenes interesse for madlavning og ikke mindst sunde madvaner. Desuden kan legemaden gøre børnene klogere på madens vej fra jord til bord og diverse tilberedningsmuligheder, da det med de autentiske farver og former ligner virkelighedens madvarer.

Find et match til netop dit barn

Det er ikke nogen overraskelse, at børn altid har kunnet lide, at imitere de voksnes aktiviteter fra den virkelige verden. Dette ses for eksempel, når der skal leges restaurant i legehuset eller købmandsbutik på værelset. Lege med mad er ikke nogen undtagelse og alle børn kan være med, uanset alder. Som voksen kan man med fordel overveje, hvilke madvarer der er bedst for barnet. Er barnet lidt større, er det optimalt, at vælge legemad i træ. Er barnet mindre, vil det få størst glæde af legemad i stof. Børn er af personlighed forskellige og leger helt naturligt på forskellige måder, hvorfor de hver især kræver en anderledes motivation. Derfor er det altid et godt valg, at købe forskelligt legemad i diverse former og farver. Med varer fra bageren, grønthandleren og slagteren vil der være noget for enhver at give sig i kast med. Desuden sikrer dette en alsidig leg og ikke mindst viden om varierende kost. Med et bredt udvalg af virkelighedsnær legemad, kan køkkenlegen gøres komplet og skabe timevis af legeglæde, uden at forstyrre den virkelige madlavning. Med det er der kun tilbage at sige, god fornøjelse og velbekomme.