Overvågningskamera: Lader dig tage til kulturelle oplevelser med en tryg fornemmelse

Overvågningskamera: Lader dig tage til kulturelle oplevelser med en tryg fornemmelse

Sikkerhed er en vigtig følelse at have, når du er i dit hjem. Men det er ligeså vigtigt at have denne følelse, når du forlader dit hjem, velvidende det vil være i sikkerhed, mens du er ude. Et udendørs overvågningskamera kan give dig denne sikkerhed, da du kan tage overvågningen med dig overalt via en app. Der findes forskellige løsninger til udendørs overvågningskamera, og Verisure kan tilbyde et bredt udvalg af løsninger. Dermed kan du sikkert tage ud og opleve alt den kultur, som dit nærområde har at byde på, mens Verisure sikrer dit hjems sikkerhed. 

En smart løsning til dit hjem

Verisure har sammen med Arlo skabt den bedste løsning med deres overvågningskamera. Det er et trådløst overvågningskamera, som bliver opsat udenfor, og som kører på wifi. Der er indbygget spotlys som tændes, hvis bevægelse bliver opfanget udenfor. Der er også indbygget sirene, som du kan aktivere via din app, hvis du vil alarmere omgivelserne ved mistænkelig aktivitet. Overvågningskameraet kommer ovenikøbet med indbygget højttaler og mikrofon, så du kan have direkte kommunikation via kameraet. 

Overvågningskameraerne kører på genopladelige batterier, så du også slipper for at have ledninger i din have. Kameraet optager i farve både om dagen og om natten, hvilket optimerer din oplevelse af sikkerhed.   

Når du køber Arlo og Verisures overvågningskamera bliver det integreret i det alarmsystem, du allerede har hos Verisure. Dermed får du et komplet system af alarmer, som snakker sammen og alarmerer dig, hvis der foregår nogen form for unormal aktivitet i og udenfor hjemmet. 

Hav din sikkerhed med på farten

Med dit udendørs overvågningskamera kommer også en smart app. Fra denne app kan du styre dine overvågningskameraer: Lige fra at tage billeder og videoer og snakke via den indbyggede højtaler. Du kan tænde for notifikationer. Så vil du modtage notifikationer, hver gang dine udendørs kameraer opfanger bevægelse. 

Særligt funktionen med den indbyggede højtaler har mange fordele, når det kommer til sikkerhed. Hvis du får notifikation på din app om, at der er mistænkelig aktivitet, så kan du snakke direkte gennem højtalerne til hvem end, der er på din grund. Hvis der er tale om en potentiel indbrudstyv kan du måske lykkedes at få skræmt ham væk på denne måde. Eller hvis det er postbuddet, som kommer med en pakke, så kan du altid vejlede dem i hvor pakken skal leveres. 

Du har adgang til dit udendørs kamera via din app døgnet rundt. Verisures kontrolcentral har kun adgang til kameraets liveoptagelser, hvis alarmen går i gang. Dermed får du absolut privatliv også ved installationen af udendørs overvågning på din grund. Du kan derfor trygt tage ud og opleve den lokale kultur. Så sørger Verisure for, at dit hjem er i sikkerhed imens.