Pynt op til en hyggelig jul med originale juledekorationer

Pynt op til en hyggelig jul med originale juledekorationer

Julen er en tid fyldt med hygge, glæde og festligheder. En af de bedste måder at skabe den rette julestemning på er ved at pynte op med originale juledekorationer. Uanset om det er til juletræet, julebordet eller hele huset, kan du med de rette juledekorationer skabe en unik og hyggelig atmosfære, som varer hele december. Læs med her og få inspiration til, hvordan du kan pynte op i hjemmet med personlig og unik julepynt.

Pynt det smukkeste juletræ

Når det kommer til at pynte op til jul, er der intet, som skriger julestemning på samme måde som et juletræ. Essentielt set er juletræet jo én stor dekoration, så det giver god mening, at lige netop det kan gøre meget for julestemningen. Skal træet pyntes lidt mere unikt i år, kan du overveje personligt julepynt. Det kan for eksempel være en julekugle med billede og navn fra Wanapix. Så kan du få børnenes eller børnebørnenes søde, smilende ansigter på træet. Personlige julekugler kommer desuden i et væld af andre designs. Det kan være den traditionelle sfæriske julekugle med billede og navn i flotte farver, illustrationer i 2d af en julekugle med navn eller måske endda i helt andre former såsom stjerner og snefnug. Det er kun fantasien, der sætter grænser for pyntningen med julekugler.

Personligt juletræstæppe

Vil du gå skridtet videre med juletræet, kan du også investere i et personligt juletræstæppe. Altså det fine tæppe som juletræet traditionelt set står ovenpå inde i stuen. Her kan du hos Wanapix vælge mellem mange forskellige designs og farver, så du finder netop det, som passer ind med dit julepynt. Derudover kan du naturligvis få sat dine initialer eller anden tekst på tæppet, så det netop bliver personligt. Du kan sågar designe tæppet helt fra bunden, så du får det præcist, som du drømmer om.

Fine gaver under træet

Intet juletræ er komplet uden gaverne, som ligger under. I hvert fald ikke hvis du spørger de fleste børn, som nok ser frem til denne del af aftenen allermest. Uanset om du forventer et lavere gavebudget, som mange gjorde sidste år, kan den rette gaveindpakning gøre en stor forskel for juletræets udseende. Skal det være personligt, kan du give dig i kast med personligt gavepapir og klistermærker. Det vil helt sikkert gøre indtryk på både børn og voksne, uanset antallet af gaver.

Pynt et hyggeligt julebord

Selvom juletræet ofte er fokus for julepyntningen, bør du ikke overse mulighederne i at pynte et flot julebord. Her skal i trods alt formentligt bruge mange timer juleaften. Skal det holdes simpelt men alligevel personligt, kan du overveje at designe din egen juledug. Fordelen ved at investere i sådan en er, at den holder mange år fremover og samtidigt er et større stykke pynt, som kan skabe personlig julestemning.

Juleservietter og vinglas med gravering

Skal der ske lidt mere, kan du hos Wanapix finde flere ting at pryde julebordet med. Det kan for eksempel være fine juleservietter eller vinglas med gravering, som kan bruges både til jul og i andre anledninger. Så har du både noget, som kan bruges år efter år, og noget som du kan skifte, som det passer dig. Husk at julebordet naturligvis også kan pyntes med meget andet, som ikke har et decideret praktisk formål på bordet. Det kan for eksempel være julestjerner og -hjerter, eller måske en julekugle med billede og navn som dem, der hænger på træet.

Skab julestemning i hele huset

Julestemning er naturligvis ikke noget, som kun gør sig gældende i stuen. Det hører til i hele hjemmet i december måned. Her er der uendelige muligheder for, hvordan du vil pynte op, og hvordan du vil gøre brug af personlig julepynt. Nogle ting gør dog typisk mere indtryk end andre.

Julepuder og -tæpper i sofaen

Hvis du er på jagt efter personligt julepynt, som gør indtryk og ikke så nemt bliver overset i rummet, kan julepuder og -tæpper være et godt sted at starte. Og ikke nok med at det pynter, så er der næsten ikke noget bedre end at ligge på sofaen med en pude og et varmt tæppe på en kold vinteraften. Her kan du få alle farver og størrelser, så det passer lige ind i dit hjem.

Personlige stearinlys

Noget der virkeligt kan skabe julestemning overalt i hjemmet, er stearinlys. Det varme lys og hyggelige skær er svært at slå. Så derfor giver det også god mening at gøre brug af netop stearinlys i julepyntningen. Skal det være lidt mere originalt og unikt kan du også her få personlige lysestager med indgravering. Disse vil desuden også gøre sig godt som julegaver, da de også kan bruges i mange andre anledninger.

Julesokker foran pejsen

Sidst men ikke mindst kommer man ikke uden om de traditionelle julesokker foran pejsen. Disse kan gøres personlige ved at tilføje navn eller initialer på sokkerne. Så kan både børn og voksne også nemt kende forskel, når sokkerne skal fyldes og tømmes. Har du ikke en pejs, kan de naturligvis hænges op hvor som helst i et af hjemmets fællesrum. Uanset hvor de får en plads, vil de skabe julestemning og forventningsglæde.