Rejs billigt til Bornholm

Rejs billigt til Bornholm
Annonce fra Kombardoexpressen

Bornholm. Den solbeskinnede ø i Østersøen, der byder på storslåede naturområder, charmerende småbyer og en rig kulturhistorie. Bornholm er en destination, der har noget for enhver smag, uanset om du er til aktiv ferie med cykelture og vandring, eller om du foretrækker at slappe af på en af øens mange fine strande.

Men hvordan kommer man bedst fra København til Bornholm? Og billigst, ikke mindst? Jo, det er her, KOMBARDO EXPRESSEN kommer ind i billedet. Læs med, når vi guider dig til en nem, hurtig og billig måde at komme hen til den skønne destination, Bornholm.

 

Rejs med KOMBARDO EXPRESSEN fra kun 119 kroner

Med KOMBARDO EXPRESSEN kan du komme til Bornholm på en bekvem og ikke mindst økonomisk måde. Priserne starter nemlig fra blot 119 kroner.

Turen fra København til Ystad tager omkring to timer og 5 minutter, og overfarten fra Ystad til Bornholm tager 80 minutter. Undervejs kører bussen gennem det smukke, danske landskab, og du vil opleve både by og land. Så sæt dig til rette, slap af og lad KOMBARDO EXPRESSEN køre dig sikkert og behageligt til Bornholm.

 

Sådan kommer du med KOMBARDO EXPRESSEN

Du kan vælge mellem to forskellige rejsemuligheder med KOMBARDO EXPRESSEN. Den første er den direkte bus fra København til Rønne. Denne bus kører fra Ingerslevsgade på Vesterbro, tæt på Københavns Hovedbanegård, og stopper på Finlandsvej 7 i Rønne. Herfra er det let at komme til Rønnes butikker, restauranter, hoteller og bybusser til fods.

Den anden mulighed er at tage en shuttlebus. Denne bus kører også fra København, men i stedet for at køre direkte til Rønne, stopper den i Ystad. Her skal du selv gå ombord på BORNHOLMSLINJENs hurtigfærge, der tager dig resten af vejen til Bornholm. For at komme ombord, skal du tjekke ind på BORNHOLMSLINJENs automater for gående og derefter scanne din billet fra KOMBARDO EXPRESSEN i gaten.

Uanset hvilken rejsemulighed du vælger, er KOMBARDO EXPRESSEN en nem, hurtig og billig måde at komme til Bornholm på. Så sæt dig til rette, slap af og lad KOMBARDO EXPRESSEN tage sig af resten.

 

Hop på KOMBARDO EXPRESSEN, og glæd dig til solrige dage på Bornholm

Med de lave priser og den bekvemme transport, er der ingen grund til at vente. Bornholm står klar med åbne arme. Hvad end du er til sol, strand, natur eller kultur, er Bornholm den perfekte destination for din næste ferie. Så kom og oplev den betagende ø, der har så meget at byde på. Vi ses på Bornholm!