Spændende og anderledes sportsgrene til dig der har brug for et friskt pust

Spændende og anderledes sportsgrene til dig der har brug for et friskt pust

Går du og mangler et friskt pust i din hverdag og har du måske også brug for lidt mere motion? Det kan også være at du dagligt dyrker motion men har brug for en ny måde at gøre det på. Flere af os går enten i fitness eller dyrker sport som fodbold eller håndbold til hverdag. Synes du det er begyndt at blive en smule trivielt og kedeligt og har du brug for at blive introduceret til en ny måde at dyrke motion på? Så skal du blot læse med videre hvor du vil blive introduceret til spændende og anderledes sportsgrene, som helt sikkert vil give dig et nyt syn på sport og det at dyrke motion. Du vil også kunne finde inspiration på Sportssektionen

Padel tennis

Denne sportsgren spilles primært i Spanien og Latinamerika, men har lige så stille vundet indpas i det danske. Kort sagt er det en blanding af tennis og squash og spilles derfor med ketcher. Banen er omgivet af vægge og du befinder dig derfor i et lille bur hvor spillet spilles af 4 personer. Det er derfor altid en meget social sport og en sport der kan spilles af alle slags mennesker. 

Bouldering

Er du mere til noget i højderne eller interesseret i at prøve det, så skal du helt sikkert ud i noget bouldering. Bouldering er en klatresport uden seler, hvor du kan prøve dig selv af med forskellige sværhedsgrader. Er du derfor ude efter at prøve kræfter med højderne og noget der virker kan sætte dine arm og fingermuskler på prøve, så tag en ven under armen og giv bouldering en chance. 

Frisbee golf

Er du ikke på udkig efter noget der er nær så hårdt, men noget hvor du kan nyde den friske luft og et sjovt spil i selskab med gode venner? Så skulle du tage at prøve disc golf, som er golf med en frisbee lignende disk. Her kan du virkelig komme ud og nyde den flotte natur, mens du spiller et sjovt spil med familie eller venner. Du går rundt som på en golfbane, men i stedet for huller er der opført kurve du skal ramme med disken. En sportsgren der passer til alle aldre og som ikke kræver andet end godt humør og et øje for præcision. Tag familien eller vennerne under armen og begiv jer ud i naturen til en god omgang disc golf. I vil garanteret ikke fortryde det.