To unge iværksættere og én idé blev til fælles succes

To unge iværksættere og én idé blev til fælles succes

Mange af os kender følelsen af, at vores hår trænger til lidt ekstra pleje. For nogen er det blevet slidt i spidserne, og for andre lidt tyndt i toppen. Nogen gange kan det klares med en tur til frisøren, men nogle gange skal der lidt mere til end blot en tur med saksen. De to unge iværksættere, Sofie Tidemand og Rasmus Serup, har sørget for at det hører fortiden til at lide af tyndt og skadet hår samt hårtab. De har nemlig fundet ud af, at håret både skal plejes udenpå såvel som indefra. 

Vejen til HairLust

Både Sofie og Rasmus har oplevet problemer med skadet hår og hårtab, og fik det tæt ind på livet i starten af deres tyvere. Sofie oplevede gradvist at hendes hår blev mere og mere skadet af de daglige rutiner med håropsætning, stylingprodukter og extensions. For Rasmus gjaldt det hårtab og vigende tindinger, der til sidst måtte dækkes til af huer og hatte. Det var herefter at de begge fandt ud af, at de blev nødt til at ændre deres, og alle andres, tilgang til hårtab, og at de måtte finde en holdbar løsning på problemet. På den måde blev HairLust til, som i dag forhandler naturlige kosttilskud til håret, der sikre at håret styrkes indefra. Derudover kan disse suppleres med hårplejeprodukter, der sammen med kosttilskud, sikrer den optimale sundhed for dit hår. 

Specialister i hårtab 

På grund af deres baggrund, er HairLust særligt interesseret i at dække behovet for kosttilskud og hårplejeprodukter, der mindsker risikoen for hårtab. På hjemmesiden kan du blandt andet finde kosttilskud der sætter skub i hårvæksten, både som tablet eller som vingummi, og både til mænd og kvinder. Her kan du også finde anbefalinger til hvilke hårplejeprodukter du skal kombinere med kosttilskud, for at få det optimale resultat. Derfor har HairLust udviklet hårprodukter til alle typer hår, og disse kan endda købes som sæt, så du får alt hvad du behøver på en gang. 

Gode anmeldelser

HairLust understreger at deres mission om at mindske risikoen for hårtab ikke blot er ønsketænkning, og at det sagtens kan lade sig gøre. Derfor kan du også finde før- og efter-billeder der dokumenterer virkningen af hvert produkt når du besøger hjemmesiden. Dette har også resulteret i at mange har afprøvet både kosttilskud og hårplejeprodukter fra HairLust, og TrustPilot vidner om, at det har været med stor success. Der er i skrivende stund over 4680 anmeldelser, der tilsammen giver HairLust 4,5 stjerner. 

Hvis du trænger til ekstra hårpleje, der næsten lyder for godt til at være sandt, kan du overveje at afprøve det store udvalg af produkter fra HairLust.