Tre fede destinationer til din sommerferie

Tre fede destinationer til din sommerferie

Med forårets stille og rolige ankomst er mange begyndt at overveje hvor sommerens rejsemål skal gå hen i år. Det kan være du allerede har billet til en festival i vores eget land eller en koncert der er blevet udsat, men måske du også synes det kunne være fedt at komme lidt ud af landet. For mange mennesker er det af gode grunde rigtig lang tid siden de har været væk fra Danmark, og derfor kan det måske være decideret tiltrængt at komme ud og flyve. Men hvis du går og er lidt i tvivl om hvor familien skal pakke deres kufferter til, kan du få inspiration til tre spændende feriedestinationer her.

Toscana, Italien

Den italienske region, Toscana, har længe været en af de mest populære rejsedestinationer for europæere, og det er ikke uden grund. Der er både mange forskellige slags landskaber der alle er bjergtagende på hver sin måde og derudover flere spændende storbyer at udforske. Her er det især værd at nævne Firenze, hvor alene byens arkitektur fra renæssancen gør destinationen et besøg værd. Den berømte stenbro Ponte Vecchio ligger desuden også i Firenze, og er altid fyldt med turister på grund af de fine butikker der er bygget oven på broen. Toscana er en region der især er kendt for deres vinmarker, så hvis du er glad for et godt glas vin i ny og næ, skal den lokale drue helt sikkert prøves.

Paris, Frankrig

Det er nok gået de færrestes næse forbi at Frankrigs hovedstad, Paris, er en exceptionel vellidt feriedestination. Det er ikke mindst på grund af de overdådige bygninger, men måske også fordi byen er kendt for at være et arnested for romantik, mode, kultur og historie. Det er i Paris at du blandt andet finder de verdenskendte attraktioner som Eiffeltårnet, Louvre-museet og den smukke domkirke Notre Dame. Derudover er byen kendt for et utal af lækre restauranter og ikke mindst de små charmerende caféer med fine kager og god kaffe.

Mallorca, Spanien

Med på listen skal også danskernes yndlings destination for strand og solbadning, nemlig øen Mallorca i det spanske øhav. Her kan man tage en sejltur på havet rundt om øen eller udforske de hyggelige byer eller det naturskønne landskab. Hvis man er mest til at ligge på stranden eller ved poolen med en god bog eller en podcast i ørene, er Mallorca også det ultimative rejsemål. Der er flere forskellige yndige strande at vælge imellem og derudover tilbyder øen også diverse former for ekstremsport, hvis man er mere til en aktiv ferie.