Tre fede sportsbegivenheder denne sommer

Tre fede sportsbegivenheder denne sommer

Er du en vaskeægte sports-haj? Så er sommeren din ven. Rundt omkring i det danske sommerlandskab er der hele sommeren fede sport-events, du kan tage til med venner og familie. Tilbringer du alligevel sommeren herhjemme, så ville det være oplagt at tage ud og opleve noget i sommervarmen. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at motionere? De forskellige lokale sportsbegivenheder landet over giver både plads til store og små. Derudover er alle former for interesser dækket ind, så du kan være sikker på at finde et arrangement, der falder i lige præcis din smag. Er du stadig en smule i tvivl om, hvilke sportsbegivenheder du skal ud og bruge tiden på denne sommer? Så kommer her en liste med tre bud på fede sportsbegivenheder denne sommer. Her er både noget for de helt små og de aller ældste. 

Sportsnyheder på off-days

Er du en sand sportsfanatiker, så ved du også, at man ikke kan holde til at give den gas hver evig eneste dag. Men hvis du er bidt af sportens verden, så følger du også med i diverse sportsnyheder. Om du er til håndbold, synkronsvømning, badminton eller noget helt fjerde, så er der sportsnyheder til dig. Det er blot at finde det rigtige medie at følge med i. Er du ligesom mange andre danskere rigtig interesseret i fodbold? Så kan mesterbold.dk/odds-bonusser varmt anbefales. Her bliver du løbende opdateret på vigtige fodboldnyheder og de bedste fodbold-odds. Så er du altid med på de nyeste nyheder inden for fodboldens verden. 

DGI CS:GO-sommercamp

Er der børn mellem 8 og 13 år i din familie? Så kunne DGI CS:GO-sommercamp i Aarhus være noget for dem. D. 20 juli åbnes dørene for 2 dage med gaming. Arrangementet er gratis, og alt udstyret er på stedet, så campen kræver blot, at man møder op. Foruden træning i selve spillet, så vil der også være turneringer med fysiske NERF-guns. Campen byder også på spændende præmier i løbet af dagene. Hvis du har et barn i familien, der interesserer sig for gaming og Counter-Strike, så tøv ikke med at tage afsted. Det kan kun blive nogle spændende dage. 

Sommergolf i Løgstør Golfklub 

I den lidt anden ende af sportsmulighederne ligger Sommergolf i Løgstør Golfklub. Hver tirsdag i juli måned afvikles denne golfturnering for både medlemmer og ikke-medlemmer. Det sølle matchfee på 30 kroner går til præmier i turneringen. Har du fået blod på tanden for at prøve golf? Eller er du erfaren spiller? Uanset hvad kan du få en god formiddag i Løgstør Golfklub.