Tre gode råd til en mere rustik og personlig indretningsstil

Tre gode råd til en mere rustik og personlig indretningsstil

Dette indhold er sponsoreret

 

Det er ikke altid lige nemt at få en personlig indretning i sit hjem samtidigt med, at man skal følge med alle de nyeste trends inden for boligindretning. Der er dog hjælp at hente, for her i denne hartikel har vi samlet vores tre bedste råd til, hvordan du kan sørge for at få en mere rusik og personlig indretning med ind i dit eget hjem og samtidigt finde en god balance mellem det rustikke og de nyeste trends og tendenser for indretning.

 

Tip nr. 1: Rustikke materialer med patina

For at få personligheden med ind over din rustikke indretningsstil kan du med fordel vælge at bruge nogle af de farver og materialer, som går meget igen, når det kommer til rustik indretning. Og her gælder det for eksempel mursten og andre former for rå og ubehandlet sten. Prøv for eksempel med en rå murstensvæg af røde sten i stuen for at skabe modspil til de klassiske, hvide vægge. Eller indret din spisestue med et af de mange unikke og rustikke borde fra www.kabeltromlen.dk, som tilmed kommer i bæredygtige og miljøvenlige materialer og sætter prikken over i’et i din indretning.

 

Tip nr. 2: Indret med dine yndlingsfarver – eller ton dem ned

Selvom de typiske trends inden for boligindretning og design lige nu siger, at alting skal holdes i neutrale og afdæmpede farver, kan det sagtens lade sig gøre at få dine yndligsfarver med ind over for at skabe lidt spil i det ellers meget rolige udtryk. Ved at bruge dine yndligsfarver i indretningen får du på en nem og hyggelig måde masser af personlighed med ind i dit hjem. Prøv for eksempel med pyntepuder i sofaen eller tæpper og plaids i de farver, du allerbedst kan lide.

 

Tip nr. 3: Brug lamper og belysning i din indretning

Det er ikke kun møbler, der kan bruges til at sætte et unikt og personligt præg på indretningen. Det er de færreste, der tænker over det, men lamper kan faktisk være med ti lat gøre din indretning helt unik og rustik. Sørg for altid at indrette dit hjem så du får mest muligt naturligt lys ind udefra, og ellers kan du sørge for at bruge nogle tynde gardiner, som både skaber lidt privatliv, men også lader masser af lys trænge igennem. For at sætte en ekstra streg under det personlige og rustikke udtryk i din indretning kan du med fordel bruge lanterner og lystestager til at oplyse dit hjem, da det skaber en rolig og hyggelig atmosfære, som passer godt til det rustikke udtryk.