Tre gode råd til, hvordan du vedligeholder din bil inden bilferien

Tre gode råd til, hvordan du vedligeholder din bil inden bilferien

Dette indhold er sponsoreret

Mange danskere tager hvert eneste år ud på bilferie for at opleve kulturlivet i både indland og udland, og dette er som oftest via bil. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvordan du kan vedligeholde din bil, inden du tager den med dig på ferie, når du skal ud for at se og føle spændende nye oplevelser i kulturlivet. I denne artikel finder du tre gode råd til, hvordan du kommer bedst i mål med processen. Står du dog i øjeblikket og mangler en bil til din ferie, så kan du se mere omkring BMW leasing her, så du kan være godt kørende, når du rammer de danske veje.

Tjek dit dæktryk

Inden du beslutter dig for, at du vil tage bilen med dig på ferie, når du skal ud for at opleve nye dele af den danske kultur, så er det en god ide, at du tjekker dit dæktryk på bilen. Er dette for lavt, så skal du bruge mere brændstof end nødvendigt, når bilen er i arbejde, hvilket koster dig flere penge, og det er dårligere for miljøet. Derfor er det en god ide, at du tjekker dit dæktryk på bilen inden afgang. 

Husk undervognsbehandlingen

Når du skal sørge for din bil, inden du tager den med på ferie, så er det en god ide, at du giver denne en undervognsbehandling. Dette fjerne snavs og støv fra din undervogn, som ofte sætter sig ved sæsonskifte over året. Når dette bliver fjernet er der en mindre risiko for, at der opstår rust under din bil, som senere kan kompromittere din bils sikkerhed. Det er også med til at holde værdien i din bil så høj som muligt, og du skal ikke være bange for, at bilen kan finde på at gå i stå undervejs. 

Gør bilen ren

Vil du gerne vedligeholde din bil, inden du tager den med dig på ferie, så er det en god ide, at du gør bilen godt ren. Snavs og støv kan nemlig sætte sig på lakken, og dette kan skabe en masse ridser, hvis dette ikke bliver fjernet. Denne process skal helst foregå i hånden med en mild sæbe og en mild svamp, så du ikke kompromitterer lakken på bilen. På denne måde undgår du trælse ridser, som senere kan føre til rust, og du kan nyde, at du kører rundt i en skinnende ren bil, inden du tager på ferie.