Tre spændende sommer-begivenheder

Tre spændende sommer-begivenheder

Dette indhold er sponsoreret

Når den danske sommer skylder ind over landet, så betyder det også, at der arrangeres mange spændende sommer-begivenheder rundt omkring i de danske byer. Flere og flere vælger at tilbringe ferien hjemme i Danmark, og det er derfor veloplagt at tjekke diverse sommer-begivenheder ud. Om du er til sport, teater, musik eller noget helt fjerde, så er der begivenheder til dig. Det samme gælder din alder. Ligegyldig om der skal findes begivenheder til de helt små eller de midaldrende og ældre, så har sommer-danmark dig dækket ind. Tøv derfor ikke med at gøre dig et overblik over de spændende aktiviteter, der er til rådighed i dit lokalområde. Og hvis du finder noget rigtig interessant, så bør du ikke være bleg for at gøre en længere tur ud af det. Er du en smule i tvivl om, hvilke slags begivenheder, der er at deltage i denne sommer, så kommer her tre spændende bud på sommer-begivenheder, du kan tage til. 

Sommer-auktioner

Sommeren kan være et fantastisk tidspunkt at gøre sin næste store investering. En uhyre spændende og underholdende måde at gøre det på er auktioner. På www.campenauktioner.dk finder du både onlineauktioner og ægte, fysiske auktioner. Find en spændende auktion, der passer på, hvad du lige står og mangler. Tag turen derhen, eller gør et godt køb foran computeren. På Campen Auktioner finder du alt fra møbeloutlet til værktøjssalg, så der er helt sikkert også en auktion, der passer dit behov. Det er blot at komme i gang med at søge. 

Bliv sømand for en dag

Er du mellem 12 og 17 år, kan du mandag d.20 juli blive sømand for en dag på Galeasen Hjalm. Det gratis arrangement i Holbæk giver en hel dag med maritime oplevelser. Foruden solen og den friske luft, kommer du også hjem med oplevelsen af at have sejlet ud på båden, være med til at hejse sejl, lære om tovværk, knob, stik og andet. Du vil blive kørt igennem forskellige samarbejdsøvelser, og måske får du nogle nye venner på turen? Er du eller et af dine børn maritimt interesserede, så er det bestemt en begivenhed, i ikke vil gå glip af.

Beach Yoga i Skagen

Bor du i nærområdet eller ønsker at gøre en fed tur ud af det, så er der Beach Yoga i Skagen d.27 juli ved Vippefyret. For 50 kroner får du 75 minutters morgen-yoga for alle sværhedsgrader. Du medbringer blot selv yogamåtte og vanddunk, og så er det ellers bare at nyde morgenstunden ved vandet. Hvis det passer med dine andre sommerplaner, så vil yoga på stranden i Skagen helt sikkert være en oplevelse, du takker dig selv for.