Tre ting i hjemmet du skal have styr på inden, du rejser ud i sommerlandet

Tre ting i hjemmet du skal have styr på inden, du rejser ud i sommerlandet

Dette indhold er sponsoreret

 

Tager man et kig på kalenderen, er det nu officielt sommer i Danmark. Måske er du en af dem, der efterhånden har fået tasken pakket og lagt planerne for sommeren. Så mangler du jo kun at hive fat i venner eller familie og stryge derudaf i sommerlandet. Men før du smækker døren og drøner ned ad trappen eller ud i indkørslen, så er det vigtigt at have tjek på nogle detaljer, inden du drager på ferie. Om du bor i hus eller lejlighed, så kan der være en masse forskellige småting, der ikke er så smarte at glemme imens, du er ude og nyde sommeren. Hvis du er uheldig, kan det ende med, at du kommer hjem til en træls overraskelse, der kunne have været afværget, hvis du blot havde haft lidt mindre travlt med at komme ud ad døren. Derfor er her tre ting i hjemmet, du skal have styr på inden, du rejser ud i sommerlandet.

 

Hvis du bor i lejlighed: Ejendomsservice

Er du beboer i en større ejendom, så kan det være utrolig relevant med ejendomsservice. Måske er dig og dine medbeboere i opgangen vant til at tage sig af trappevask og andre praktiske ting selv. Men når nu du og givetvis de andre beboere i opgangen tager ud og nyder sommeren, så kunne det være relevant at hyre nogen til at tage sig af det praktiske. Dahl ejendomsservice er at finde på Østerbro i København og har mange års erfaring med trappevask, viceværtservice og ejendomsservice. Har i ikke prøvet at hyre andre til trappevasken eller investeret i en vicevært før, så kunne dette være sommeren, hvor i gjorde det. Måske ender i med at holde helt af det. 

 

Pasning af husdyr

Husdyr kan være at finde både i lejligheder og i parcelhuse. Hvis du drager på en længere ferie, hvor der ikke er plads til dit elskede kæledyr, så bør du bestemt sørge for, at de er passet og plejet imens, du er væk. Dit dyr kan eventuelt komme på ferie hos en ven. Hvis ikke dette er muligt, kan du arrangere at dit kæledyr bliver fodret af en ven dagligt. Så længe at dit kæledyr ikke lider under, at du skal på ferie. 

 

Vanding af planter inde og ude

Både i huse og lejligheder nyder mange danskere at holde planter. Det giver næsten sig selv, at du bør finde en måde at holde planterne i live på under ferien. Bestik en ven til at komme forbi og vande potteplanterne engang i mellem, eller hyr en havemand til at kæle for dit udeareal, når du er ude og nyde sommeren. Så er det hele ikke visnet, når du kommet hjem.