FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
![Kultunaut](https://www.kultunaut.dk/images/nautlogo/nautlogo-989898-trans.png)
Viser 14680 events
mellem 15. og 21. aug. 2024
![Rid på kæpheste ved Nyt Hesteliv](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_Vo4nkD50w2oAAFy5GEU-ZKQ2rMI4EiIPXGL7FjTiEQAAABM.jpg)
25
AUG
Børn | For børn
Rid på kæpheste ved Nyt Hesteliv
Nyt Hesteliv, 10:00-14:00.
Nu er der også kommet kæpheste til Nyt Hesteliv. Tag børnene med herud og lad dem prøve dressurprogrammet LC1 på ridebanen specielt tilegnet kæpheste. Vi har også en terrænspringbane. Vi har kæpheste, I kan låne.
![H.C. Andersen Festivals ved Iscafé Nørregade](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_ZeWhHi6waadNdAkvNTdkSQAAAAI-ZrsUGAhFswT3uGZlJspMwAAAAE.png)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
H.C. Andersen Festivals ved Iscafé Nørregade
Iscafé Nørregade, 11:00-20:30.
Mandag den 19. til søndag den 25. august 2024, 11:00-20:30.
Pris: Fri entré
Hjemmeside:
https://fb.me/e/2j40Z4v4N
Sted: Iscafé Nørregade
Sæt kryds i kalenderen og kom til en eventyrlig oplevelse hos Iscafé Nørregade under H.C. Andersen Festivals!
Nyd is opkaldt efter H.C. Andersens eventyr - måske Tommelise med jordbærfløde, Den lille pige med svovlstikkerne med vanilje eller Snedronningen med citron? Smag også Grantræet med mint og chokolade, Den lille havfrue med hvid chokolade og appelsin, og mange flere!
Find din yndlings og lad eventyret begynde!
Find din yndlings og lad eventyret begynde!
![H. C. A. Festival | Eventyrer på Bordeaux](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_ZeWhHi6waadNdAkvNTdkSQAAAAI-ZpfwoZPSwqKWIpuF6ntjWAAAACM.png)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
H. C. A. Festival | Eventyrer på Bordeaux
Brasserie Bordeaux, 17.30-21.00.
Mandag den 19. til søndag den 25. august 2024, 17.30-21.00.
Pris: Entré: 385 kr
Hjemmeside:
https://fb.me/e/6xAPtCOZd
Sted: Brasserie Bordeaux
H. C. Andersen kommer til byen i uge 34! Derfor inviterer vi dig til en eventyrlig menu på Brasserie Bordeaux, når du trænger til at hvile stængerne efter en oplevelsesrig dag*.
Smag vores 3-retters Menu du Jour for KUN 385,- pr. person!
Forret: "Den lille Havfrue"
Hovedret: "Klods-hans"
Dessert: "Snedronningen"
Book dit bord på Brasseriebordeaux.dk, for at sikre din plads
On se voit?
Forret: "Den lille Havfrue"
Hovedret: "Klods-hans"
Dessert: "Snedronningen"
Book dit bord på Brasseriebordeaux.dk, for at sikre din plads
On se voit?
![Bogense er gudernes hjem](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_WRAtBT50w3IAAFkttyY-ZdjmrCfsiT0qEHv6ni4VcwAAACM.jpg)
25
AUG
Udstilling |
Billedkunst
Bogense er gudernes hjem
Bogense Gl. Havn, kl. 00.00-23.59.
Mandag den 19. til søndag den 25. august 2024, kl. 00.00-23.59.
Pris: Fri entré
Hjemmeside:
http://visitnordfyn.dk
Sted: Bogense Gl. Havn
En unik udstilling af Jim Lyngvilds værker om nordisk mytologi. Jim Lyngvild er drevet af stor kærlighed til fortiden, til naturen og den nordiske mytologi, hvert værk har sin egen historie. Se den enestående udendørs udstilling.
![Luftkunst fra Danmark, Hasmark Strandoase](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_WRAtBT50w3IAAFkttyY-ZdiZQknh2XX5Mfp9CcoRJQAAABg.jpg)
25
AUG
Udstilling |
Billedkunst
Luftkunst fra Danmark, Hasmark Strandoase
Hasmark Strandoase, kl. 00:00.
Mandag den 19. til søndag den 25. august 2024, kl. 00:00.
Pris: Fri entré
Arrangør:
VisitNordfyn
Sted: Hasmark Strandoase
Luftfotograf Jesper Larsen flyver Danmark rundt for at fotografere ejendomme for kunder. På disse ture er der rig mulighed for fotografere de unikke motiver, det danske landskab byder på. Se den enestående udendørs udstilling af luftfotos.
![Danish Golf Championship 2024](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_Zg-47sfMDYL-NtEwJeuc-gAAAGI-Zg-7fDsCEjzACMfJb4YRdgAAABA.jpg)
25
AUG
Sportsturnering |
Golfturnering
Danish Golf Championship 2024
Lübker Golf Resort, kl. 07:00.
Mandag den 19. til søndag den 25. august 2024, kl. 07:00.
Pris: Entré: 100-1200 kr
Hjemmeside:
http://danish.golf
Sted: Lübker Golf Resort
Danish Golf Championship er årets største idrætsbegivenhed i Danmark, og der ventes op mod 75.000 tilskuere, som vil kunne se golf i verdensklasse. Blandt deltagerne har vi alle de danske stjerner, hvor flere af dem hører til i verdenseliten.
Gratis parkering hele ugen, gratis for børn under 16 år og reducerede priser for unge mellem 16 og 18 år
![Særudstilling på Esbjerg Kunstmuseum / OPBRUD. Hamborg-kunst fra 1920'erne og 30'erne](https://www.kultunaut.dk/perl/images/visitdk/W160H160_files450310590opbrud.jpg)
25
AUG
Udstilling |
Blandet/Ukendt
Særudstilling på Esbjerg Kunstmuseum / OPBRUD. Hamborg-kunst fra 1920'erne og 30'erne
Esbjerg Kunstmuseum, kl. 10-16.
Mandag den 19. til søndag den 25. august 2024, kl. 10-16.
Pris: Entré: 90 kr
Sted: Esbjerg Kunstmuseum
Oplev stærke værker af mellemkrigstidens Hamborg-kunstnere - værker, der alle slår almenmenneskelige temaer an på tværs af tid og kontekst.
Kunst fra mellemkrigstidens Tyskland har gennem de senere år oplevet fornyet interesse, og oftest er det Berlin og storbyens avantgarde, som får opmærksomhed. Men hvordan slog de nye ideer og eksperimenter igennem i provinsen? Og hvilke paralleller kan der trækkes dels til politiske og samfundsmæssige forhold, dels til spørgsmål om centrum kontra periferi i dag?
Udstillingen bliver til i et samarbejde med samler og professor i kunsthistorie Maike Bruhns.
Bruhns har siden 1980'erne forsket i Hamborgbaseret kunst fra mellemkrigstiden. Hun har opsporet værker, man troede var gået tabt under nazismen, og har om nogen rehabiliteret Hamborg-scenen. I dag tæller hendes samling mere end 3000 værker, som Esbjerg Kunstmuseum har fået mulighed for at udstille en del af.
Vi har valgt at rette fokus mod fremkomsten af nye formelle og tematiske udtryk i 1920'erne og 1930'erne med fangarme ind i både 1910'erne og 1940'erne. På den måde spændes præsentationen ud mellem de to altoverskyggende tragedier: 1. Verdenskrig og Gomorrha-aktionen i 1943, hvor de allieredes bombardementer af Hamborg på blot en uge dræbte 30.000 mennesker og lagde byen i ruiner.
Udstillingen præsenterer udelukkende værker af kunstnere fra Hamborg, der alle på forskellige måder har været marginaliserede og betragtet som politisk ukorrekte. Derved skabes der også aktuelle forbindelser til vigtige samfundsspørgsmål om censur og minoriteters rettigheder i dag. Og helt i tråd med vores vedvarende fokus på udstillingen som et særligt medium skabes der intime værkmøder, som forstærker de almenmenneskelige temaer på tværs af tid og kontekst.
Kontakt: info@eskum.dk / +45 75 13 02 11
Udstillingen bliver til i et samarbejde med samler og professor i kunsthistorie Maike Bruhns.
Bruhns har siden 1980'erne forsket i Hamborgbaseret kunst fra mellemkrigstiden. Hun har opsporet værker, man troede var gået tabt under nazismen, og har om nogen rehabiliteret Hamborg-scenen. I dag tæller hendes samling mere end 3000 værker, som Esbjerg Kunstmuseum har fået mulighed for at udstille en del af.
Vi har valgt at rette fokus mod fremkomsten af nye formelle og tematiske udtryk i 1920'erne og 1930'erne med fangarme ind i både 1910'erne og 1940'erne. På den måde spændes præsentationen ud mellem de to altoverskyggende tragedier: 1. Verdenskrig og Gomorrha-aktionen i 1943, hvor de allieredes bombardementer af Hamborg på blot en uge dræbte 30.000 mennesker og lagde byen i ruiner.
Udstillingen præsenterer udelukkende værker af kunstnere fra Hamborg, der alle på forskellige måder har været marginaliserede og betragtet som politisk ukorrekte. Derved skabes der også aktuelle forbindelser til vigtige samfundsspørgsmål om censur og minoriteters rettigheder i dag. Og helt i tråd med vores vedvarende fokus på udstillingen som et særligt medium skabes der intime værkmøder, som forstærker de almenmenneskelige temaer på tværs af tid og kontekst.
Kontakt: info@eskum.dk / +45 75 13 02 11
![Helt eventyrligt](https://www.kultunaut.dk/perl/images/hcafestival4/W160H160_mediaurcagfvnsalvad1.jpg)
25
AUG
Udstilling |
Blandet/Ukendt
Helt eventyrligt
Kunstbygningen Filosoffen, kl. 10-17.
Mandag den 19. til søndag den 25. august 2024, kl. 10-17.
Pris: Fri entré
Arrangør:
H.C. Andersen Festivals
Stor og varieret udstilling med både danske og internationale kunstnere fylder Kunstbygningen Filosoffen.
Gå på opdagelse i værker af Anders Moseholm, Kirsten Bøgh, Volkmar Schulz-Rumpold, Anton Heyboer, Anne Brérot, Pierre Bonetto, Artigasplanas, Morten Ramsland og Salvador Dalí, når Gallerie Rasmus udstiller i Kunstbygningen Filosoffen under H.C. Andersen Festivals.
I udstillingen findes både malerier, skulpturer og litografier.
Store sal
Anders Moseholm (f. 1959) maler utopia og prøver at undgå alt for specifikke referencer til kendte bygninger og bestemte steder. Han beskriver en stemning i stedet for at skildre et sted. Det er stemninger, som er præget af, at vi, der sidder på første klasse i verdenssamfundet, er 'lost' og handlingslammede.
Førhen var det kirkerne, der gav folk et sus af akustisk og uendeligt rum. Men så tog først banegårdene over, og i dag kan denne stemning af fysisk kontakt til det himmelske opleves snart sagt hvor som helst: i byrummet, på pladser, i bygninger, stormagasiner, banker eller på stadion. Et endeløst fletværk af liv og lyd. Menneskelivet opleves som ufuldstændigt i forhold til den fuldstændige stabilitet i det himmelske. Disse bygninger, pladser og konstruktioner trækker - gennem spejle, prismer, brudte reflekser og lysindfald, glas og metal - himmelsk lys ned til vores jordiske liv.
Kirsten Bøgh (f. 1962) arbejder i sine stillebenmotiver med en udvidet tolkning af den vesterlandske tradition, når hun bruger stillebenet i en kombination med mønstre fra persiske tæpper. I interiøret ser man de underliggende toner fra de forskellige persiske tæppemønstre, der er med til at skabe den koloristiske leg med farve og lys, som udspiller sig på billedfladen.Buketten er det organiske og vilde fra naturen, der bliver ordnet og brugt dekorativt i den hjemlige sfære. Buketterne bliver ofte formet på baggrund af de persiske mønstre. De bliver formindsket eller forstørret og de skabelonagtige former bliver sat sammen, så de danner en buket i maleriet. Derfor er buketterne i malerierne for det meste ikke sansede buketter, men skabt ud fra de forskellige mønstrer i maleriet.
Billedhuggersalen
Volkmar Schulz-Rumpold - Den vilde maler fra Berlin
Den tyske maler Volkmar Schulz-Rumpold (f. 1956) byder på bidende satire og drømmesyn i sin
koloristisk ekspressive kunst, der på den mest personlige vis blander ismerne til sit
helt personlige udtryk. Med spontanitet, sikker farvesans og et ubesværet øje for
billedkomposition skaber Rumpold sit helt eget univers. Han fordriver sine indre dæmoner gennem sine iøjenfaldende og humoriske tableauer. Resultatet er dragende lærreder af masker, monstre og forrygende portrætter af dig og mig set gennem kunstnerens troldspejl.
Anton Heyboer (1924 - 2005) er en af de mange skæve og kontroversielle eksistenser i kunstens verden. Heyboer blev født på den lille ø Pulau Weh lidt nord for Sumatra. Ved udbruddet af Anden Verdenskrig befandt familien sig på ferie i Holland. På grund af krigen kunne de ikke rejse tilbage. Efter krigen blev Anton Heyboer boende i tulipanlandet, hvor han langsomt blev en internationalt kendt billedkunstner. Han huskes hovedsageligt for sine tegninger og raderinger fra 1950'erne og 1960'erne, der udtrykker en særlig Heyboersk primitivisme.
Historien om Heyboers liv er også fortællingen om et følsomt menneske. Som et eksempel kan nævnes, at Heyboer i 1951, da hans kat døde, blev ramt så voldsomt af følelsen af ensomhed, at han måtte lade sig indlægge til psykiatrisk behandling. Han fik ved den lejlighed diagnosen "Kristus kompleks".
Lille sal
Malerier af de to franske kunstnere Anne Brérot og Pierre Bonetto .
Anne Brérot (f.1962) maler figurbilleder. Hendes malerier er lysfyldte, svævende uvirkelige og ladede med eventyr. Filigranagtige, lidt naive, koloristiske og så udanske, at en forfrossen dansker kan have vanskeligt ved at forholde sig til dem på en måde, der yder dem fuld retfærdighed. Hendes figurer synes ofte hensunket i tanker, undren, resignation eller begejstring. Lidt skrøbelige eller sarte fremtræder de, hentet frem af maleriets underliggende lag og farvestrøg. De er både en malerisk fortælling og maleriet selv.
Pierre Bonetto (f.1954) maler blomster og meget andet. Men mest blomster. Det kan være roser eller chrysanthemer; alle er de store og svulmende. Som ung kom han imod sin vilje i lære som designer i en tekstilvirksomhed, men begyndte siden at male. Han har fundet sin egen niche, hvor han genfortolker og 'dekonstruerer' blomster. Man kan opleve, at han stiliserer dem, men omvendt lader han sin penselskrift ekspressivt bære dem ind i det dekorative, hvor selve motivet generer sig selv og fremstår som ren æstetik; understreget af de blanke billedflader.
Skulpturer af den spanske kunstner Artigasplanas .
Joan Artigas Planas (f.1960) bor og arbejder i Barcelona. Han deltager i mange internationale kunstmesser - alene i år har han foruden de danske kunstmesser været repræsenteret på messer i Hong Kong, New York og London. Med sine bronzekvinder, der klatrer på eller skuer ud over soklen, har Artigasplanas fundet et levende, naturalistisk udtryk
Grafikrummet
Litografier af Salvador Dalí (1904-1989)
Salvador Dalí var allerede som ung en dygtig raderer og blandede sig siden engageret i produktionen af sine mange grafiske tryk. Med skarpsleben radernål rettede og tilføjede han detaljer før godkendelsen af de grafiske plader til tryk. Salvador Dalís værker rummer både humor, satire og perfektionisme. Det dekorative, det overrumplende og det grusomme mødes i hans grafik.
På udstillingen vises signerede prøvetryk fra Salvador Dalís foretrukne grafikværksted J.J. Rigal i Paris, grafiske blade fra enken Denise Rigals private samling samt litografiske luksus-tryk, udgivet af grafikforlaget Rizzoli i Italien.
Takket være et nært samarbejde med Danmarks førende Dalí-specialist, Peter Olufsen, kan Gallerie Rasmus præsentere original Dalí-grafik.
Gangarealet
Malerier af Morten Ramsland
Morten Ramsland (f. 1971) er for de fleste mest kendt som forfatter. Han fik sit store litterære gennembrud i 2005 med romanen Hundehoved , som indbragte ham Boghandlernes gyldne Laurbær, Læsernes Bogpris samt P2 Romanprisen. I 2010 fik Morten Ramsland Danske Banks Litteraturpris for sin selvbiografiske roman Sumobrødre .
Men Morten Ramsland er også billedkunstner. Det at male billeder har altid fyldt i hans verden, selvom den i perioder har været nedtonet i forhold til det at skrive bøger. Mange læsere vil måske kunne genkende maleriernes fabulerende og groteske karakter fra Morten Ramslands romaner. Det er på mange måder de samme verdener og universer, der skildres i bøgerne og males frem på lærrederne.
Anbefalet alder: Fra 12 år
Arrangør: Gallerie Rasmus
Billede: Salvador Dalí, stempelsigneret litografi 50x65 cm, Atelier Jobin 1983
Alle tider er vejledende
I udstillingen findes både malerier, skulpturer og litografier.
Store sal
Anders Moseholm (f. 1959) maler utopia og prøver at undgå alt for specifikke referencer til kendte bygninger og bestemte steder. Han beskriver en stemning i stedet for at skildre et sted. Det er stemninger, som er præget af, at vi, der sidder på første klasse i verdenssamfundet, er 'lost' og handlingslammede.
Førhen var det kirkerne, der gav folk et sus af akustisk og uendeligt rum. Men så tog først banegårdene over, og i dag kan denne stemning af fysisk kontakt til det himmelske opleves snart sagt hvor som helst: i byrummet, på pladser, i bygninger, stormagasiner, banker eller på stadion. Et endeløst fletværk af liv og lyd. Menneskelivet opleves som ufuldstændigt i forhold til den fuldstændige stabilitet i det himmelske. Disse bygninger, pladser og konstruktioner trækker - gennem spejle, prismer, brudte reflekser og lysindfald, glas og metal - himmelsk lys ned til vores jordiske liv.
Kirsten Bøgh (f. 1962) arbejder i sine stillebenmotiver med en udvidet tolkning af den vesterlandske tradition, når hun bruger stillebenet i en kombination med mønstre fra persiske tæpper. I interiøret ser man de underliggende toner fra de forskellige persiske tæppemønstre, der er med til at skabe den koloristiske leg med farve og lys, som udspiller sig på billedfladen.Buketten er det organiske og vilde fra naturen, der bliver ordnet og brugt dekorativt i den hjemlige sfære. Buketterne bliver ofte formet på baggrund af de persiske mønstre. De bliver formindsket eller forstørret og de skabelonagtige former bliver sat sammen, så de danner en buket i maleriet. Derfor er buketterne i malerierne for det meste ikke sansede buketter, men skabt ud fra de forskellige mønstrer i maleriet.
Billedhuggersalen
Volkmar Schulz-Rumpold - Den vilde maler fra Berlin
Den tyske maler Volkmar Schulz-Rumpold (f. 1956) byder på bidende satire og drømmesyn i sin
koloristisk ekspressive kunst, der på den mest personlige vis blander ismerne til sit
helt personlige udtryk. Med spontanitet, sikker farvesans og et ubesværet øje for
billedkomposition skaber Rumpold sit helt eget univers. Han fordriver sine indre dæmoner gennem sine iøjenfaldende og humoriske tableauer. Resultatet er dragende lærreder af masker, monstre og forrygende portrætter af dig og mig set gennem kunstnerens troldspejl.
Anton Heyboer (1924 - 2005) er en af de mange skæve og kontroversielle eksistenser i kunstens verden. Heyboer blev født på den lille ø Pulau Weh lidt nord for Sumatra. Ved udbruddet af Anden Verdenskrig befandt familien sig på ferie i Holland. På grund af krigen kunne de ikke rejse tilbage. Efter krigen blev Anton Heyboer boende i tulipanlandet, hvor han langsomt blev en internationalt kendt billedkunstner. Han huskes hovedsageligt for sine tegninger og raderinger fra 1950'erne og 1960'erne, der udtrykker en særlig Heyboersk primitivisme.
Historien om Heyboers liv er også fortællingen om et følsomt menneske. Som et eksempel kan nævnes, at Heyboer i 1951, da hans kat døde, blev ramt så voldsomt af følelsen af ensomhed, at han måtte lade sig indlægge til psykiatrisk behandling. Han fik ved den lejlighed diagnosen "Kristus kompleks".
Lille sal
Malerier af de to franske kunstnere Anne Brérot og Pierre Bonetto .
Anne Brérot (f.1962) maler figurbilleder. Hendes malerier er lysfyldte, svævende uvirkelige og ladede med eventyr. Filigranagtige, lidt naive, koloristiske og så udanske, at en forfrossen dansker kan have vanskeligt ved at forholde sig til dem på en måde, der yder dem fuld retfærdighed. Hendes figurer synes ofte hensunket i tanker, undren, resignation eller begejstring. Lidt skrøbelige eller sarte fremtræder de, hentet frem af maleriets underliggende lag og farvestrøg. De er både en malerisk fortælling og maleriet selv.
Pierre Bonetto (f.1954) maler blomster og meget andet. Men mest blomster. Det kan være roser eller chrysanthemer; alle er de store og svulmende. Som ung kom han imod sin vilje i lære som designer i en tekstilvirksomhed, men begyndte siden at male. Han har fundet sin egen niche, hvor han genfortolker og 'dekonstruerer' blomster. Man kan opleve, at han stiliserer dem, men omvendt lader han sin penselskrift ekspressivt bære dem ind i det dekorative, hvor selve motivet generer sig selv og fremstår som ren æstetik; understreget af de blanke billedflader.
Skulpturer af den spanske kunstner Artigasplanas .
Joan Artigas Planas (f.1960) bor og arbejder i Barcelona. Han deltager i mange internationale kunstmesser - alene i år har han foruden de danske kunstmesser været repræsenteret på messer i Hong Kong, New York og London. Med sine bronzekvinder, der klatrer på eller skuer ud over soklen, har Artigasplanas fundet et levende, naturalistisk udtryk
Grafikrummet
Litografier af Salvador Dalí (1904-1989)
Salvador Dalí var allerede som ung en dygtig raderer og blandede sig siden engageret i produktionen af sine mange grafiske tryk. Med skarpsleben radernål rettede og tilføjede han detaljer før godkendelsen af de grafiske plader til tryk. Salvador Dalís værker rummer både humor, satire og perfektionisme. Det dekorative, det overrumplende og det grusomme mødes i hans grafik.
På udstillingen vises signerede prøvetryk fra Salvador Dalís foretrukne grafikværksted J.J. Rigal i Paris, grafiske blade fra enken Denise Rigals private samling samt litografiske luksus-tryk, udgivet af grafikforlaget Rizzoli i Italien.
Takket være et nært samarbejde med Danmarks førende Dalí-specialist, Peter Olufsen, kan Gallerie Rasmus præsentere original Dalí-grafik.
Gangarealet
Malerier af Morten Ramsland
Morten Ramsland (f. 1971) er for de fleste mest kendt som forfatter. Han fik sit store litterære gennembrud i 2005 med romanen Hundehoved , som indbragte ham Boghandlernes gyldne Laurbær, Læsernes Bogpris samt P2 Romanprisen. I 2010 fik Morten Ramsland Danske Banks Litteraturpris for sin selvbiografiske roman Sumobrødre .
Men Morten Ramsland er også billedkunstner. Det at male billeder har altid fyldt i hans verden, selvom den i perioder har været nedtonet i forhold til det at skrive bøger. Mange læsere vil måske kunne genkende maleriernes fabulerende og groteske karakter fra Morten Ramslands romaner. Det er på mange måder de samme verdener og universer, der skildres i bøgerne og males frem på lærrederne.
Anbefalet alder: Fra 12 år
Arrangør: Gallerie Rasmus
Billede: Salvador Dalí, stempelsigneret litografi 50x65 cm, Atelier Jobin 1983
Alle tider er vejledende
![Sandskulpturfestival i Søndervig](https://www.kultunaut.dk/perl/images/visitdk/W160H160_files451318105SandskulpturfestivalSndervig2024pressebillede.jpg)
25
AUG
Børn | Blandet/Ukendt
Sandskulpturfestival i Søndervig
Søndervig Festplads, kl. 10-18.
Mandag den 19. til søndag den 25. august 2024, kl. 10-18.
Sted: Søndervig Festplads
Tag børnene med, se mesterværkerne og få en fantastisk oplevelse I aldrig glemmer, af Verdens Vildeste Dyr, lavet i en fortryllende verden af sand.
Oplev dyreliv fra hele verden og fra alle 7 kontinenter. Heriblandt pandaer i Asien, løver i Afrika, elefanter i Indien, hjorte i Europa, alpaka i Sydamerika, bjørn i Nordamerika, koala i Australien, pingviner i Antarktis eller en glubsk aaligator fra Floridas sumpe. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Gå på opdagelse i de mange fine skulpturer og lad dig rive med af de betagende mesterværker.
30 internationale skulptører fra hele verden har skabt verdens længste sandskulptur væg, 200 meter lang og 7 meter høj, samt 10 store enkeltstående sandskulpturer på 4 meter i højden.
Sandskulpturfestivalen i Søndervig er en årlig begivenhed, der tiltrækker kunstnere og besøgende fra hele verden. Beliggende ved den vestjyske kyst, lige uden for den charmerende badeby Søndervig, er festivalen en spektakulær udstilling af imponerende sandskulpturer, der kombinerer kunst, natur og håndværk på en helt unik måde.
Festivalen finder sted fra maj til oktober og giver besøgende mulighed for at opleve sandkunst i verdensklasse. Temaerne for sandskulpturerne varierer fra år til år og spænder fra historiske begivenheder og mytologi til popkultur og naturens vidundere. Kunstnere fra forskellige lande deltager og skaber gigantiske skulpturer, nogle af dem op til 7 meter høje, ved hjælp af tonsvis af sand og en fantastisk dygtighed.
Den kreative proces starter flere uger før åbningen, hvor kunstnerne arbejder intensivt med sandet. Hver skulptur begynder som en stor sandbunke, som langsomt forvandles til detaljerede figurer og scenerier. Disse kunstværker skabes kun ved hjælp af sand og vand, hvilket gør deres detaljeringsgrad og holdbarhed endnu mere imponerende.
Udover selve udstillingen tilbyder festivalen også aktiviteter for både børn og voksne. For de yngste besøgende er der ofte særlige områder, hvor de kan prøve at bygge deres egne sandslotte og skulpturer.
Sandskulpturfestivalen i Søndervig er ikke kun en fejring af sandkunst, men også en kulturel begivenhed, der skaber et fællesskab blandt deltagere og besøgende. Den unikke kombination af kunst og naturens materialer i en afslappet sommeratmosfære gør festivalen til en uforglemmelig oplevelse for alle aldre. Hvert år forvandler den den smukke vestjyske kyst til en magisk verden af sand og kreativitet, hvilket gør den til et must-see for både lokale og turister.
Sandskulpturfestivallen kan opleves hver dag fra kl. 10.00 til 18.00 fra åbningen i maj til og med august.
I September og Oktober er åbningstiden 10.00 - 17.00.
Kontakt: info@sandskulptur.dk / +45 6085 5911
30 internationale skulptører fra hele verden har skabt verdens længste sandskulptur væg, 200 meter lang og 7 meter høj, samt 10 store enkeltstående sandskulpturer på 4 meter i højden.
Sandskulpturfestivalen i Søndervig er en årlig begivenhed, der tiltrækker kunstnere og besøgende fra hele verden. Beliggende ved den vestjyske kyst, lige uden for den charmerende badeby Søndervig, er festivalen en spektakulær udstilling af imponerende sandskulpturer, der kombinerer kunst, natur og håndværk på en helt unik måde.
Festivalen finder sted fra maj til oktober og giver besøgende mulighed for at opleve sandkunst i verdensklasse. Temaerne for sandskulpturerne varierer fra år til år og spænder fra historiske begivenheder og mytologi til popkultur og naturens vidundere. Kunstnere fra forskellige lande deltager og skaber gigantiske skulpturer, nogle af dem op til 7 meter høje, ved hjælp af tonsvis af sand og en fantastisk dygtighed.
Den kreative proces starter flere uger før åbningen, hvor kunstnerne arbejder intensivt med sandet. Hver skulptur begynder som en stor sandbunke, som langsomt forvandles til detaljerede figurer og scenerier. Disse kunstværker skabes kun ved hjælp af sand og vand, hvilket gør deres detaljeringsgrad og holdbarhed endnu mere imponerende.
Udover selve udstillingen tilbyder festivalen også aktiviteter for både børn og voksne. For de yngste besøgende er der ofte særlige områder, hvor de kan prøve at bygge deres egne sandslotte og skulpturer.
Sandskulpturfestivalen i Søndervig er ikke kun en fejring af sandkunst, men også en kulturel begivenhed, der skaber et fællesskab blandt deltagere og besøgende. Den unikke kombination af kunst og naturens materialer i en afslappet sommeratmosfære gør festivalen til en uforglemmelig oplevelse for alle aldre. Hvert år forvandler den den smukke vestjyske kyst til en magisk verden af sand og kreativitet, hvilket gør den til et must-see for både lokale og turister.
Sandskulpturfestivallen kan opleves hver dag fra kl. 10.00 til 18.00 fra åbningen i maj til og med august.
I September og Oktober er åbningstiden 10.00 - 17.00.
Kontakt: info@sandskulptur.dk / +45 6085 5911
![Cykelfærgen Hjarnø - Alrø. August](https://www.kultunaut.dk/perl/images/yourticket/W160H160_includesuploadimages860A345369AE406EA9BDEF2615C10F26760.jpg)
25
AUG
Diverse |
Natur
Cykelfærgen Hjarnø - Alrø. August
Hjarnø Færgefart, kl. 12.30-13 & 15.30-16.
Mandag den 19. til søndag den 25. august 2024, kl. 12.30-13 & 15.30-16.
Pris: Entré: 95 kr
Køb/bestil billet
Sted: Hjarnø Færgefart
Sejl med den lille cykelfærge over Horsens Fjord og ta' cyklen med. Person- og cykelfærgen mellem de to øer Hjarnø og Alrø sejler hele sommeren. Du kan opleve smuk natur, fine cykelstier og stemningsfulde øer på turen gennem Det Østjyske Øhav.
For at komme til Hjarnø skal du først sejle med Hjarnøfærgen på strækningen Snaptun-Hjarnø (5 min). Denne sejlads er gratis ved fremvisning af gyldig cykelfærge-billet. Du kan vælge frit mellem alle afgange fra Snaptun til Hjarnø på dagen.
Sejlads mellem Hjarnø og Alrø foregår med cykelfærgen, der ikke medtager biler (25 min.). Mødetidspunktet på din billet er til cykelfærgen på Hjarnø. Sørg for at komme i god tid, da du først skal til Hjarnø.
Eftersom Alrø er landfast via en dæmning, har du mulighed for at krydse fjorden fra syd til nord.
OBS: Dette er IKKE en returbillet. Skal du tilbage til Hjarnø, skal du derfor også købe en billet til en afgang i den modsatte retning, Alrø-Hjarnø.
Læs denne side med ofte stillede spørgsmål og svar om cykelfærgen.
Pris
Kr. 95 + gebyr inkl. cykel
Børn under 3 år gratis
Sejlads mellem Hjarnø og Alrø foregår med cykelfærgen, der ikke medtager biler (25 min.). Mødetidspunktet på din billet er til cykelfærgen på Hjarnø. Sørg for at komme i god tid, da du først skal til Hjarnø.
Eftersom Alrø er landfast via en dæmning, har du mulighed for at krydse fjorden fra syd til nord.
OBS: Dette er IKKE en returbillet. Skal du tilbage til Hjarnø, skal du derfor også købe en billet til en afgang i den modsatte retning, Alrø-Hjarnø.
Læs denne side med ofte stillede spørgsmål og svar om cykelfærgen.
Pris
Kr. 95 + gebyr inkl. cykel
Børn under 3 år gratis
![Traktor vognkørsel - Mød Nr. Lyngby Søuhyre](https://www.kultunaut.dk/perl/images/visitdk/W160H160_files439184155FamilyFarmFunPark.jpg)
25
AUG
Børn | Ekskursion
Traktor vognkørsel - Mød Nr. Lyngby Søuhyre
Family Farm Fun Park, kl. 13.
Mandag den 19. til søndag den 25. august 2024, kl. 13.
Pris: Entré: 90 kr
Hjemmeside:
https://family-farm.dk/DK.aspx#.Yl_ElNpBzct
Sted: Family Farm Fun Park
Mød søuhyret i Nr. Lyngby. Helt fra gammel tid kommer legender om uhyrer, som lever i vandet, som nu og da skræmte de brave søfolk på havet.
Mød søuhyret i Nr. Lyngby
Helt fra gammel tid kommer legender om uhyrer som lever i vandet, som nu og da skræmte de brave søfolk på havet. Det siges at nogle af dem overlevede og var set flere gange i bestemte søer - som f.eks. den berømte Nessy! Men nu behøver man ikke at rejse helt til Loch Ness for at møde et søuhyre. For et af dem kom pludselig til overfladen i vores lille sø, vækket, efter at have ligget millioner af år i dvale. Kom til Family Farm FUN PARK og mød vores eget "Lyngby Søuhyre" på en spændende traktor vogn tur til søen!
Alle kan være med - mindre børn dog ifølge med voksen.
Pris: Gratis når entré til Family Farm FUN PARK er betalt.
Tid: Kl. 13:00 (og kl. 16:00 i skoleferier).
Dato: Hver åbningsdag i skoleferierne.
Parken er åben fra kl. 10-17.
Hvert barn får udleveret en lille gratis madpose til dyrene.
Kontakt: family-farm@mail.dk / +45 98 99 64 40
Helt fra gammel tid kommer legender om uhyrer som lever i vandet, som nu og da skræmte de brave søfolk på havet. Det siges at nogle af dem overlevede og var set flere gange i bestemte søer - som f.eks. den berømte Nessy! Men nu behøver man ikke at rejse helt til Loch Ness for at møde et søuhyre. For et af dem kom pludselig til overfladen i vores lille sø, vækket, efter at have ligget millioner af år i dvale. Kom til Family Farm FUN PARK og mød vores eget "Lyngby Søuhyre" på en spændende traktor vogn tur til søen!
Alle kan være med - mindre børn dog ifølge med voksen.
Pris: Gratis når entré til Family Farm FUN PARK er betalt.
Tid: Kl. 13:00 (og kl. 16:00 i skoleferier).
Dato: Hver åbningsdag i skoleferierne.
Parken er åben fra kl. 10-17.
Hvert barn får udleveret en lille gratis madpose til dyrene.
Kontakt: family-farm@mail.dk / +45 98 99 64 40
![Mønsterbrud](https://www.kultunaut.dk/perl/images/hcafestival4/W160H160_mediasfljcvwzmnsterbrud11beskretbolarsen.jpg)
25
AUG
Udstilling |
Blandet/Ukendt
Mønsterbrud
Brandts-området, kl. 00.01-23.59.
Søndag den 18. til søndag den 25. august 2024, kl. 00.01-23.59.
Pris: Fri entré
Arrangør:
H.C. Andersen Festivals
Sted: Brandts-området
Gå på opdagelse i fascinerende og farverige udsmykninger og installationer i Brandts-området.
Med dekorationer, visuelle installationer og dans spindes området omkring den gamle Brandts Klædefabrik ind i tråde og mønstre. Klædefabrikkens historie bindes sammen med H.C. Andersen gennem temaerne mønsterbrud og mangfoldighed med fascinerende udsmykninger i områdets porte, passager og gårdrum.
Her kan du opleve installationer inspireret af H.C. Andersens eventyr, samskabende værker med motiver af mønsterbrydere gennem tiden, som er skabt i samarbejde med skoler, foreninger og borgere og dekorationer og udsmykninger på vægge og i porte.
Anbefalet alder: For alle
Medvirkende:
Bo Larsen - Creazion
Studenterhus Odense
Kulturmaskinen
Arrangør: Brugerforeningen Brandts Klædefabrik og H.C. Andersen Festivals
Foto: Bo Larsen
Alle tider er vejledende
Her kan du opleve installationer inspireret af H.C. Andersens eventyr, samskabende værker med motiver af mønsterbrydere gennem tiden, som er skabt i samarbejde med skoler, foreninger og borgere og dekorationer og udsmykninger på vægge og i porte.
Anbefalet alder: For alle
Medvirkende:
Bo Larsen - Creazion
Studenterhus Odense
Kulturmaskinen
Arrangør: Brugerforeningen Brandts Klædefabrik og H.C. Andersen Festivals
Foto: Bo Larsen
Alle tider er vejledende
![Tårnby Live! 2024](https://www.kultunaut.dk/perl/images/dbc/W160H160_files718500original90a70b1dbea2826383ee26cc3d27d9ab68cf3c18.png)
25
AUG
Musik |
Andet/Ukendt
Tårnby Live! 2024
Tårnby Hovedbibliotek, kl. 14-16.
Lørdag den 17. til søndag den 25. august 2024, kl. 14-16.
Pris: Fri entré
Sted: Tårnby Hovedbibliotek
Den 17. 25. august 2024 afholder Tårnby Kommunebiblioteker vores hyggelige sommerfestival for lokale bands på den udendørs scene.
Tårnby Live! løber af stablen i perioden 17. til 25. august. Vi er ved at sammensætte programmet, så hold øje med hjemmeside og sommerkatalog for de enkelte koncerter og tidspunkter.
Koncerterne er gratis og hvis det danske sommervejr tillader det, afholdes de på den udendørs scene. Ellers i Rotunden midt i biblioteket.
Tårnby Live! blev afholdt første gang sommeren 2022 og er siden blevet en stor succes og en dejlig tradition i august. De forskellige bands spænder vidt i alder og genre men har deres engagement og evner til fælles. I år er der plads til endnu flere bands og solister.
Vi glæder os til at dele en masse skønne musikoplevelser med jer alle i August 2024!
Koncerterne er gratis og hvis det danske sommervejr tillader det, afholdes de på den udendørs scene. Ellers i Rotunden midt i biblioteket.
Tårnby Live! blev afholdt første gang sommeren 2022 og er siden blevet en stor succes og en dejlig tradition i august. De forskellige bands spænder vidt i alder og genre men har deres engagement og evner til fælles. I år er der plads til endnu flere bands og solister.
Vi glæder os til at dele en masse skønne musikoplevelser med jer alle i August 2024!
![Udstilling med Roy Wang](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_ZblTWcH6OZu7RoUcKOpbrgAAAB4-ZrSKqwniA7ttLN7DH3K2QAAADc.jpg)
25
AUG
Udstilling |
Foto
Udstilling med Roy Wang
Nielsen Contemporary
Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024
Pris: Fri entré
Arrangør:
H.C. Andersen Festivals
Sted: Nielsen Contemporary
Soloudstilling med fascinerende fotolyskunst af Roy Wang.
Kinesiske Roy Wangs fotografiske lyskunst har fascineret beskuere verden over, hvor han har udstillet i steder som Hong Kong, Paris, Dubai, Mumbai, Luxemburg, Casablanca, London, Milano, Genova og Beijing. Nu udstiller han for første gang en soloudstilling i Skandinavien.
Roy Wangs værker er fulde af kreativitet og integrerer virkelighed og virtuelt indhold. Ved hjælp af en simpel lyskilde formår Roy Wang at skabe kunstværker direkte i luften, hvor kameraet fanger lyskunsten i nuet på alverdens locations uden at værket efterfølgende gennemgår en postproduktion.
Lyskunst skabt af Roy Wang har modtaget en lang række priser, primært i hans hjemland Kina, men også i f.eks. Spanien og Luxemburg. Han har desuden modtaget 3 Guinness verdensrekorder for sin lyskunst. I 2023 blev han kåret som vinder af H. C. Andersen Art Awards i København. Det vindende værk blev efterfølgende udstillet på Københavns Rådhus og indgår naturligvis i Roy Wangs udstilling på Nielsen Contemporary under H.C. Andersen Festivals.
På udstillingen kan du bl.a. se værker fra hans Mythical Creatures Series , der leger med den fantasi og forestillingsevne, som er omdrejningspunktet for hele H.C. Andersen Festivals.
Anbefalet alder: For alle
Medvirkende:
Lyskunstner Roy Wang
Arrangør: Nielsen Contemporary
Foto: Roy Wang
Alle tider er vejledende
Roy Wangs værker er fulde af kreativitet og integrerer virkelighed og virtuelt indhold. Ved hjælp af en simpel lyskilde formår Roy Wang at skabe kunstværker direkte i luften, hvor kameraet fanger lyskunsten i nuet på alverdens locations uden at værket efterfølgende gennemgår en postproduktion.
Lyskunst skabt af Roy Wang har modtaget en lang række priser, primært i hans hjemland Kina, men også i f.eks. Spanien og Luxemburg. Han har desuden modtaget 3 Guinness verdensrekorder for sin lyskunst. I 2023 blev han kåret som vinder af H. C. Andersen Art Awards i København. Det vindende værk blev efterfølgende udstillet på Københavns Rådhus og indgår naturligvis i Roy Wangs udstilling på Nielsen Contemporary under H.C. Andersen Festivals.
På udstillingen kan du bl.a. se værker fra hans Mythical Creatures Series , der leger med den fantasi og forestillingsevne, som er omdrejningspunktet for hele H.C. Andersen Festivals.
Anbefalet alder: For alle
Medvirkende:
Lyskunstner Roy Wang
Arrangør: Nielsen Contemporary
Foto: Roy Wang
Alle tider er vejledende
![Kål & Ko-minoen: SEKS serverer polske lækkerier](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91841200x800q75image1cnt2.jpg)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kål & Ko-minoen: SEKS serverer polske lækkerier
Seks Bakery & Eatery, kl. 09-18.
Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024, kl. 09-18.
Pris:
Køb/bestil billet
Sted: Seks Bakery & Eatery
Besøg Jan og Monika hos SEKS Bakery & Eatery, når de inviterer ind på en nyfortolkning af den polske ret golabki, som Monika savner hjemmefra.
Der bliver lagt masser af kærlighed i retten, når den fortolkes med cremet biodynamisk ostefyld serveret med krydret dressing. Retten tilpasses efter råvarer, der er i sæson.
Menuen købes direkte hos restauranten.
Udover SEKS, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Dine værter
Hej! Vi er Monika og Jan, og sammen med vores børn rejser vi rundt i verden for at lære nye mennesker at kende omkring deres bord, møde deres kultur og nyde nye madoplevelser.
Vores SEKS på Krystalgade er det vegetariske 90-100% økologiske bageri & spisested, hvor alt er produceret på stedet fra bunden. Den er fuld af vores minder, souvenirs, smage og dufte, som vi har samlet, mens vi har rejst rundt i verden. Vores gæster sætter pris på højt elskede kager, der kun er lavet på surdej, mere end cremede cheesecakes og et unikt rejsekøkken med yndlingsretter, som vi har nydt på første hånd og forelsket os i under alle rejserne. Men vi serverer mere. Vi er meget stolte af specialkaffe, brød, boller og endelig fire mad- og rejsebøger, som vi har skrevet, fulde af opskrifter, fotos og eventyr. Vi bruger så mange danske, lokale, sæsonbestemte og økologiske ingredienser som muligt. Seks er åbent for alle og bringer folk sammen omkring borde over mad og drikke.
Vores spotfilosofi og gæstfrihed er inspireret af alle de gode, hårdtarbejdende mennesker, vi har mødt i deres små familierestauranter eller enmandskiosker, skure, vogne og på de farverige, lave skamler på hawkermarkeder, dai pai dongs og warungs. Vi håber, at du vil fordybe dig i vores sted i København og fornemme synet, lyden, smagen og duftene af vores lækre eventyr rundt om i verden, som om du var der selv.
Instagram
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Polske kålruller, golabki, med cremet ostefyld serveret med en krydderurtedressing
Menuen købes direkte af restauranten
Menuen købes direkte hos restauranten.
Udover SEKS, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Dine værter
Hej! Vi er Monika og Jan, og sammen med vores børn rejser vi rundt i verden for at lære nye mennesker at kende omkring deres bord, møde deres kultur og nyde nye madoplevelser.
Vores SEKS på Krystalgade er det vegetariske 90-100% økologiske bageri & spisested, hvor alt er produceret på stedet fra bunden. Den er fuld af vores minder, souvenirs, smage og dufte, som vi har samlet, mens vi har rejst rundt i verden. Vores gæster sætter pris på højt elskede kager, der kun er lavet på surdej, mere end cremede cheesecakes og et unikt rejsekøkken med yndlingsretter, som vi har nydt på første hånd og forelsket os i under alle rejserne. Men vi serverer mere. Vi er meget stolte af specialkaffe, brød, boller og endelig fire mad- og rejsebøger, som vi har skrevet, fulde af opskrifter, fotos og eventyr. Vi bruger så mange danske, lokale, sæsonbestemte og økologiske ingredienser som muligt. Seks er åbent for alle og bringer folk sammen omkring borde over mad og drikke.
Vores spotfilosofi og gæstfrihed er inspireret af alle de gode, hårdtarbejdende mennesker, vi har mødt i deres små familierestauranter eller enmandskiosker, skure, vogne og på de farverige, lave skamler på hawkermarkeder, dai pai dongs og warungs. Vi håber, at du vil fordybe dig i vores sted i København og fornemme synet, lyden, smagen og duftene af vores lækre eventyr rundt om i verden, som om du var der selv.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Polske kålruller, golabki, med cremet ostefyld serveret med en krydderurtedressing
Menuen købes direkte af restauranten
![Kål & Ko-minoen: Omegn og Venner serverer dansk grønt med friskost](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92311200x800q75image1cnt1.jpg)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kål & Ko-minoen: Omegn og Venner serverer dansk grønt med friskost
TorvehallerneKBH, kl. 10-19.
Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024, kl. 10-19.
Pris:
Køb/bestil billet
Sted: TorvehallerneKBH
Som en del af Copenhagen Cookings Kål & Ko-rute, serverer Omegn & Venner en lækker kombination af sæsonens friske, danske grøntsager i skøn harmoni med friskost fra Søtofte Mejeri. Menuen kan derfor ændrer sig alt efter, hvad der er i sæson.
Menuen købes på stedet direkte hos restauranten
Udover Omegn & Venner, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Omegn & Venner er ikke en restaurant. Det er ikke en vinbar. Det er heller ikke et supermarked. Omegn & Venner er et sted, der gror på en bund af vildtvoksende glæde for mad, drikkevarer og fødevarer. Det sted, hvor du kan stille den lille eller store sult og tørst - dér hvor du går hen, når du vil gå på opdagelse i de super dedikerede små danske og nordiske fødevareproducenters udvalg af kød, mejeriprodukter, brød og drikkevarer. Dér du går hen for at få den stemning af landhandel, som mange madører jagter om sommeren og længes efter om vinteren. Dér du går hen, hvis du er kvalitets- og klimabevidst og kun vil købe det, du har brug for, mens du støtter mindre og større iværksættere. Mange gode fester er startet i køkkenet - men de kan også starte i Omegn & Venner, for vi elsker gæster.
Velkommen hos Omegn & Venner!
Instagram
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Danske Auberginer & Bønner - Friskost fra Søtofte Mejeri
Menuen købes direkte af restauranten. Det anbefales, at du bestiller bord i god tid, da der er stor efterspørgsel på pladser hos Selma
Udover Omegn & Venner, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Omegn & Venner er ikke en restaurant. Det er ikke en vinbar. Det er heller ikke et supermarked. Omegn & Venner er et sted, der gror på en bund af vildtvoksende glæde for mad, drikkevarer og fødevarer. Det sted, hvor du kan stille den lille eller store sult og tørst - dér hvor du går hen, når du vil gå på opdagelse i de super dedikerede små danske og nordiske fødevareproducenters udvalg af kød, mejeriprodukter, brød og drikkevarer. Dér du går hen for at få den stemning af landhandel, som mange madører jagter om sommeren og længes efter om vinteren. Dér du går hen, hvis du er kvalitets- og klimabevidst og kun vil købe det, du har brug for, mens du støtter mindre og større iværksættere. Mange gode fester er startet i køkkenet - men de kan også starte i Omegn & Venner, for vi elsker gæster.
Velkommen hos Omegn & Venner!
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Danske Auberginer & Bønner - Friskost fra Søtofte Mejeri
Menuen købes direkte af restauranten. Det anbefales, at du bestiller bord i god tid, da der er stor efterspørgsel på pladser hos Selma
![Kål & Ko-minoen: Norrlyst i en kålkavalkade](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91771200x800q75image1cnt4.jpg)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kål & Ko-minoen: Norrlyst i en kålkavalkade
Restaurant Norrlyst, kl. 11.30-21.
Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024, kl. 11.30-21.
Pris: Entré: 450 kr
Køb/bestil billet
Sted: Restaurant Norrlyst
Inde i blandt de gamle huse i Kompagnitræde, finder du Restaurant.
Norrlyst, der i deres fortolkning af grøntsager og mejeriprodukter byder på masser af kål og Gammelknas fra Arla Unika .
Menuen bestilles direkte hos restauranten.
Kål & Ko-minoen
Under Copenhagen Cooking kan du over 10 dage få 6 unikke smagsoplevelser, når 6 udvalgte restauranter i Indre By har udviklet hver deres ret, hvor mejeri og grønt er i fokus.
Tag rundt på hele Kål & Ko-minoen eller besøg enkelte stop på ruten. Hvert sted står klar med inspiration til, hvordan mejeriprodukter kan tage dine grønne retter til næste niveau med masser af smag, fedme og tekstur.
Udover Norrlyst, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Restaurant Norrlyst er beliggende i hjertet af København - på hjørnet af Kompagnistræde og Badstuestræde. Her fokuserer køkkenet på rene grønne smage fra gode nordiske råvarer, og sæsonerne prioriteres højt i maden. Der er sammenhæng mellem det, der hænger på træerne, og det der bliver serveret på tallerkenen, hvilket de seneste tre år har resulteret i en Michelin Bib Gourmand fra guiden.
Instagram
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Bagt spidskål - Cremet polenta - kålboullion - Gammel knas & kartoffelskum - Rosmarinolie - Hasselnødder
Menuen købes direkte af restauranten. Det anbefales, at du booker bord på Norrlysts hjemmeside her
Menuen bestilles direkte hos restauranten.
Kål & Ko-minoen
Under Copenhagen Cooking kan du over 10 dage få 6 unikke smagsoplevelser, når 6 udvalgte restauranter i Indre By har udviklet hver deres ret, hvor mejeri og grønt er i fokus.
Tag rundt på hele Kål & Ko-minoen eller besøg enkelte stop på ruten. Hvert sted står klar med inspiration til, hvordan mejeriprodukter kan tage dine grønne retter til næste niveau med masser af smag, fedme og tekstur.
Udover Norrlyst, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Restaurant Norrlyst er beliggende i hjertet af København - på hjørnet af Kompagnistræde og Badstuestræde. Her fokuserer køkkenet på rene grønne smage fra gode nordiske råvarer, og sæsonerne prioriteres højt i maden. Der er sammenhæng mellem det, der hænger på træerne, og det der bliver serveret på tallerkenen, hvilket de seneste tre år har resulteret i en Michelin Bib Gourmand fra guiden.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Bagt spidskål - Cremet polenta - kålboullion - Gammel knas & kartoffelskum - Rosmarinolie - Hasselnødder
Menuen købes direkte af restauranten. Det anbefales, at du booker bord på Norrlysts hjemmeside her
![Kål & Ko-minoen: Selmas smagfulde smørrebrød](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92441200x800q75image1cnt1.jpg)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kål & Ko-minoen: Selmas smagfulde smørrebrød
Selmas, kl. 11.30-23.
Kig forbi Selma i Indre By og oplev et sublimt fortolket smørrebrød med kantareller, Karl Johan-svampe, ume kosho, pistacie og prästost. Da der er stor efterspørgsel efter pladserne hos Selma, anbefales, at man booker bord i god tid.
Menuen bestilles direkte hos restauranten.
Udover Selma, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Selma er en ydmyg og nysgerrig fortolkning af smørrebrød. Med respekt både for innovation og tradition, fokus på håndværk og velsmag. Vi er et råvare og sæsonbaseret køkken bygget på råvarer fra regenerative ildsjæle. Med et værtskab baseret på trivsel og stolt faglighed samt en dynamisk menu i konstant bevægelse.
Instagram
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Smørrebrød med kantareller, Karl Johan-svampe, ume kosho, pistache og prästost
Menuen købes direkte af restauranten. Det anbefales, at du bestiller bord i god tid, da der er stor efterspørgsel på pladser hos Selma
Udover Selma, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Selma er en ydmyg og nysgerrig fortolkning af smørrebrød. Med respekt både for innovation og tradition, fokus på håndværk og velsmag. Vi er et råvare og sæsonbaseret køkken bygget på råvarer fra regenerative ildsjæle. Med et værtskab baseret på trivsel og stolt faglighed samt en dynamisk menu i konstant bevægelse.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Smørrebrød med kantareller, Karl Johan-svampe, ume kosho, pistache og prästost
Menuen købes direkte af restauranten. Det anbefales, at du bestiller bord i god tid, da der er stor efterspørgsel på pladser hos Selma
![Kål & Ko-minoen: Maven byder på nye danske kartofler og Søblå](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92051200x800q75image1cnt1.jpg)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kål & Ko-minoen: Maven byder på nye danske kartofler og Søblå
Maven - Restaurant & vinbar, kl. 11.30-23.
Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024, kl. 11.30-23.
Pris: Entré: 265 kr
Køb/bestil billet
Som en del af Kål & Ko-minoen, byder Restaurant Maven indenfor til en menu, der fortolker sæsonens grøntsager med mejeriprodukter fra.
Søtofte Gårdmejeri.
Retten kan købes ala carte eller som en del af en fastsat treretters menu. Du bestiller og betaler, når du besøger restauranten.
Udover Restaurant Maven, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Maven er ikke bare en restaurant - den er en oase af hygge og gastronomisk nydelse, centralt placeret i middelalderbyen og indrettet i den smukke Nikolaj Kirke på Nikolaj Plads. Med sin unikke atmosfære og beliggenhed skaber Maven et helt særligt og mindeværdigt mødested.
Vores gæster sætter pris på den uformelle stemning og ønsker at fordybe sig i madoplevelser fra vores dansk/franske køkken. Vi lægger vægt på brugen af lokale råvarer og traditionelt håndværk for at skabe autentiske smagsoplevelser, der vækker ganen til live.
Blandt vores signatur-retter til frokost finder du vores berømte håndskårne tatar og velsmagende smørrebrød, fremstillet af nøje udvalgte ingredienser. Til aften tilbyder vi både a la carte og sammensatte menuer, suppleret med nøje udvalgte vinmenuer præsenteret af vores erfarne sommelier.
Vi er alle dedikerede livsnydere, der altid stræber efter at levere en fantastisk service, og vi glæder os til at gøre dit besøg til en uforglemmelig oplevelse.
Facebook
Instagram
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Nye danske kartofler - Sensommer kål fra Lammefjorden - Søblå fra Søtofte Gårdmejeri
Retten købes direkte hos restauranten enten som ala carte eller som en del af en menu.
Det anbefales, at du booker bord hos restauranten her
Retten kan købes ala carte eller som en del af en fastsat treretters menu. Du bestiller og betaler, når du besøger restauranten.
Udover Restaurant Maven, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Maven er ikke bare en restaurant - den er en oase af hygge og gastronomisk nydelse, centralt placeret i middelalderbyen og indrettet i den smukke Nikolaj Kirke på Nikolaj Plads. Med sin unikke atmosfære og beliggenhed skaber Maven et helt særligt og mindeværdigt mødested.
Vores gæster sætter pris på den uformelle stemning og ønsker at fordybe sig i madoplevelser fra vores dansk/franske køkken. Vi lægger vægt på brugen af lokale råvarer og traditionelt håndværk for at skabe autentiske smagsoplevelser, der vækker ganen til live.
Blandt vores signatur-retter til frokost finder du vores berømte håndskårne tatar og velsmagende smørrebrød, fremstillet af nøje udvalgte ingredienser. Til aften tilbyder vi både a la carte og sammensatte menuer, suppleret med nøje udvalgte vinmenuer præsenteret af vores erfarne sommelier.
Vi er alle dedikerede livsnydere, der altid stræber efter at levere en fantastisk service, og vi glæder os til at gøre dit besøg til en uforglemmelig oplevelse.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Nye danske kartofler - Sensommer kål fra Lammefjorden - Søblå fra Søtofte Gårdmejeri
Retten købes direkte hos restauranten enten som ala carte eller som en del af en menu.
Det anbefales, at du booker bord hos restauranten her
![Kål & Ko-minoen: The Pescatarian](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent94491200x800q75image1cnt2.jpg)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kål & Ko-minoen: The Pescatarian
The Pescatarian, kl. 17.30-23.30.
Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024, kl. 17.30-23.30.
Pris: Entré: 485 kr
Køb/bestil billet
Sted: The Pescatarian
Velkommen til The Pescatarian, som er en del af Kål- & Ko-minoen under Copenhagen Cooking. Menuen købes på stedet direkte hos restauranten. Det anbefales at booke bord direkte ved The Pescatarian gennem.
deres hjemmeside.
Som en del af Kål- & Ko-minoen kan du opleve:
Din vært
https://www.omegnogvenner.dkInfo følger
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Menuen er på vej
Som en del af Kål- & Ko-minoen kan du opleve:
- The Pescatarian
- Selma
- SEKS
- Restaurant Maven
- Norrlyst
- Omegn & Venner
Din vært
https://www.omegnogvenner.dkInfo følger
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Menuen er på vej