FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
![Kultunaut](https://www.kultunaut.dk/images/nautlogo/nautlogo-989898-trans.png)
Viser 13136 events
mellem 10. og 16. aug. 2024
![Sommerbogen 2024](https://www.kultunaut.dk/perl/images/place2book/W160H160_sitessoenderborg.ddbcms.dkfilesstylesdingplace2bookkultunautpublic31.pngitoks0lEnEOz.png)
24
AUG
Børn | Lyrik/oplæsning
Sommerbogen 2024
Biblioteket Augustenborg, kl. 10.
Fredag den 14. juni til lørdag den 24. august 2024, kl. 10.
Arrangør:
Biblioteket Sønderborg
Sted: Biblioteket Augustenborg
Læs 5 bøger og få 1 præmie.
Deltag i læsekampagnen Sommerbogen.
Er du mellem 6 og 16 år, så læs 5 bøger i din sommerferie, udfyld bingopladen og få 1 bog i præmie.
Hvis du slet ikke kan få nok af at læse, så udfyld alle 16 kategorier og vær med i den store landsdækkende lodtrækning om en ekstra præmie.
Du kan hente bingopladen på dit lokale bibliotek eller finde den på bibliotekets hjemmeside.
I sommerferien kan du få udleveret bogen på bibliotekerne i Gråsten, Nordborg og Sønderborg i den betjente åbningstid.
Rigtig god læselyst!
Er du mellem 6 og 16 år, så læs 5 bøger i din sommerferie, udfyld bingopladen og få 1 bog i præmie.
Hvis du slet ikke kan få nok af at læse, så udfyld alle 16 kategorier og vær med i den store landsdækkende lodtrækning om en ekstra præmie.
Du kan hente bingopladen på dit lokale bibliotek eller finde den på bibliotekets hjemmeside.
I sommerferien kan du få udleveret bogen på bibliotekerne i Gråsten, Nordborg og Sønderborg i den betjente åbningstid.
Rigtig god læselyst!
![Sommerbogen 2024](https://www.kultunaut.dk/perl/images/place2book/W160H160_sitessvendborgbibliotek.dkfilesstylesdingkultunautsquarepublicsommerbogen2023.jpgitokJiTCcxW.jpg)
24
AUG
Børn | Lyrik/oplæsning
Sommerbogen 2024
Svendborg Bibliotek, kl. 10.
Fredag den 14. juni til lørdag den 24. august 2024, kl. 10.
Pris: Entré: Gratis billetter
Køb/bestil billet
Sted: Svendborg Bibliotek
Løs sjove læseudfordringer og vær med i lodtrækningen om en hovedpræmie, hvor man får lov til at gå amok i en boghandel på 5 minutter!
Er du mellem 6 og 15 år? Elsker du at læse? Så gør som tusindvis af andre børn og unge og deltag i Sommerbogen!
Læs eller lyt til gode bøger i lange baner - mindst tre styks og udfyld anmeldelseskortene.
Gennemfør mindst 10 af de 30 udfordringer.
Du må gerne kombinere dem på tværs, f.eks. hvis du læser en billedbog (1) højt for en anden (2) med solhat på (3) - så har du allerede klaret 3 opgaver.
Når du har gennemført, skal udfordringsarket afleveres på biblioteket senest 24. august, så er du med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier,
hvor man får lov til at "tømme" en boghandel på 5 minutter.
Alle der afleverer et udfyldt udfordringsark får en bogpræmie!
Spørg os, hvis du har brug for hjælp eller inspiration til bøger, der passer til udfordringerne.
OBS: vær opmærksom på du kun kan få din sommerbogspræmie sommerbøger i den betjente tid og i sommerbogcaferne.
Sommerbogcaféerne finder sted alle mandage fra den 17. juni til 24. august, kl. 10-12 & kl. 14-16.
Læs eller lyt til gode bøger i lange baner - mindst tre styks og udfyld anmeldelseskortene.
Gennemfør mindst 10 af de 30 udfordringer.
Du må gerne kombinere dem på tværs, f.eks. hvis du læser en billedbog (1) højt for en anden (2) med solhat på (3) - så har du allerede klaret 3 opgaver.
Når du har gennemført, skal udfordringsarket afleveres på biblioteket senest 24. august, så er du med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier,
hvor man får lov til at "tømme" en boghandel på 5 minutter.
Alle der afleverer et udfyldt udfordringsark får en bogpræmie!
Spørg os, hvis du har brug for hjælp eller inspiration til bøger, der passer til udfordringerne.
OBS: vær opmærksom på du kun kan få din sommerbogspræmie sommerbøger i den betjente tid og i sommerbogcaferne.
Sommerbogcaféerne finder sted alle mandage fra den 17. juni til 24. august, kl. 10-12 & kl. 14-16.
![Sommerbogen 2024](https://www.kultunaut.dk/perl/images/dbc/W160H160_files781300originalbfe2882e48873aea3811850e3d9d6268a829e101.jpeg)
24
AUG
Diverse |
Lyrik/oplæsning
Sommerbogen 2024
Bibliotek & Borgerservice Frederikshavn Kommune, kl. 10-13.
Fredag den 14. juni til lørdag den 24. august 2024, kl. 10-13.
Pris: Fri entré
Sommerbogen er tilbage - er du klar?
Deltag i konkurrencen om en tur i biografen med sodavand og popcorn for HELE din klasse
Alt du skal gøre er at læse tre bøger og løse 10 små udfordringer i din sommerferie.
Sådan gør du
Efter den 24. august trækkes vinderen af den store præmie, biografturen. Du deltager også i den landsdækkende lodtrækning om at tømme en boghandel på 5 minutter.
Er det svært at komme i gang med at løse opgaverne på udfordringsarket?
Så hold øje med vores Facebook-side og her på hjemmesiden, når konkurrencen skydes i gang. Vi laver pop-up arrangementer, hvor du kan løse udfordringer sammen med os og dine venner.
Vi håber at stimulere børnenes læselyst - også hen over en lang sommerferie. Du kan læse mere om konceptet på sommerbogen.dk
Alt du skal gøre er at læse tre bøger og løse 10 små udfordringer i din sommerferie.
Sådan gør du
- Kom ned på biblioteket og tilmeld dig hos bibliotekaren fra fredag den 14. juni - find åbningstider her. Her får du mere info og et ark med læseudfordringer.
- Du skal være mellem 6 og 15 år for at deltage.
- Du skal aflevere dit udfordringsark på biblioteket senest lørdag den 24. august, og så kan du vælge din bogpræmie.
Efter den 24. august trækkes vinderen af den store præmie, biografturen. Du deltager også i den landsdækkende lodtrækning om at tømme en boghandel på 5 minutter.
Er det svært at komme i gang med at løse opgaverne på udfordringsarket?
Så hold øje med vores Facebook-side og her på hjemmesiden, når konkurrencen skydes i gang. Vi laver pop-up arrangementer, hvor du kan løse udfordringer sammen med os og dine venner.
Vi håber at stimulere børnenes læselyst - også hen over en lang sommerferie. Du kan læse mere om konceptet på sommerbogen.dk
![Sommerbogen 2024](https://www.kultunaut.dk/perl/images/dbc/W160H160_files754000originale63afdb9e9ae85c438598eff7780a1499d3db4d1.png)
24
AUG
Diverse |
Lyrik/oplæsning
Sommerbogen 2024
Biblioteket Augustenborg, kl. 10-17.
Fredag den 14. juni til lørdag den 24. august 2024, kl. 10-17.
Pris: Fri entré
Sted: Biblioteket Augustenborg
Læs 5 bøger og få 1 præmie.
Deltag i læsekampagnen Sommerbogen.
Er du mellem 6 og 16 år, så læs 5 bøger i din sommerferie, udfyld bingopladen og få 1 bog i præmie.
Hvis du slet ikke kan få nok af at læse, så udfyld alle 16 kategorier og vær med i den store landsdækkende lodtrækning om en ekstra præmie.
Du kan hente bingopladen på dit lokale bibliotek eller finde den på bibliotekets hjemmeside.
I sommerferien kan du få udleveret bogen på bibliotekerne i Gråsten, Nordborg og Sønderborg i den betjente åbningstid.
Rigtig god læselyst!
Er du mellem 6 og 16 år, så læs 5 bøger i din sommerferie, udfyld bingopladen og få 1 bog i præmie.
Hvis du slet ikke kan få nok af at læse, så udfyld alle 16 kategorier og vær med i den store landsdækkende lodtrækning om en ekstra præmie.
Du kan hente bingopladen på dit lokale bibliotek eller finde den på bibliotekets hjemmeside.
I sommerferien kan du få udleveret bogen på bibliotekerne i Gråsten, Nordborg og Sønderborg i den betjente åbningstid.
Rigtig god læselyst!
![Sommerbogen](https://www.kultunaut.dk/perl/images/dkbib/w160h160_sitesdefaultfiles202406Sommerlogobillede.jpg)
24
AUG
Diverse |
Lyrik/oplæsning
Sommerbogen
Rødbyhavn Bibliotek, kl. 10-17.
Fredag den 14. juni til lørdag den 24. august 2024, kl. 10-17.
Sted: Rødbyhavn Bibliotek
Er for alle børn mellem 6-15 år.
I løbet af sommerferien skal man læse tre bøger, man helt selv vælger, anmelde dem og løse ti skøre og skægge udfordringer - det kan være, man f.eks. skal spise en is, mens man læser en bog - det lyder jo egentlig meget lækkert ik?
Sådan gør du:
Hent et opgaveark på dit lokale bibliotek.
Læs, eller lyt til, mindst 3 bøger og udfyld anmeldelseskortene.
Gennemfør mindst 10 af udfordringerne.
Når du har gjort det, afleverer du arket på dit lokale bibliotek (senest den 24. august). Så er du med i den nationale lodtrækning om 3 hovedpræmier, hvor man kan få lov at tømme en boghandel på 5 minutter! Derudover deltager du også i den lokale lodtrækning, hvor du kan være heldig at vinde en boggave
Sådan gør du:
Hent et opgaveark på dit lokale bibliotek.
Læs, eller lyt til, mindst 3 bøger og udfyld anmeldelseskortene.
Gennemfør mindst 10 af udfordringerne.
Når du har gjort det, afleverer du arket på dit lokale bibliotek (senest den 24. august). Så er du med i den nationale lodtrækning om 3 hovedpræmier, hvor man kan få lov at tømme en boghandel på 5 minutter! Derudover deltager du også i den lokale lodtrækning, hvor du kan være heldig at vinde en boggave
![Sommerbogen](https://www.kultunaut.dk/perl/images/dkbib/w160h160_sitesdefaultfiles202406Sommerlogobillede.jpg)
24
AUG
Diverse |
Lyrik/oplæsning
Sommerbogen
Nakskov Bibliotek, kl. 10-17.
Fredag den 14. juni til lørdag den 24. august 2024, kl. 10-17.
Sted: Nakskov Bibliotek
Er for alle børn mellem 6-15 år.
I løbet af sommerferien skal man læse tre bøger, man helt selv vælger, anmelde dem og løse ti skøre og skægge udfordringer - det kan være, man f.eks. skal spise en is, mens man læser en bog - det lyder jo egentlig meget lækkert ik?
Sådan gør du:
Hent et opgaveark på dit lokale bibliotek.
Læs, eller lyt til, mindst 3 bøger og udfyld anmeldelseskortene.
Gennemfør mindst 10 af udfordringerne.
Når du har gjort det, afleverer du arket på dit lokale bibliotek (senest den 24. august). Så er du med i den nationale lodtrækning om 3 hovedpræmier, hvor man kan få lov at tømme en boghandel på 5 minutter! Derudover deltager du også i den lokale lodtrækning, hvor du kan være heldig at vinde en boggave
Sådan gør du:
Hent et opgaveark på dit lokale bibliotek.
Læs, eller lyt til, mindst 3 bøger og udfyld anmeldelseskortene.
Gennemfør mindst 10 af udfordringerne.
Når du har gjort det, afleverer du arket på dit lokale bibliotek (senest den 24. august). Så er du med i den nationale lodtrækning om 3 hovedpræmier, hvor man kan få lov at tømme en boghandel på 5 minutter! Derudover deltager du også i den lokale lodtrækning, hvor du kan være heldig at vinde en boggave
![Sommerbogen](https://www.kultunaut.dk/perl/images/dkbib/w160h160_sitesdefaultfiles202406Sommerlogobillede.jpg)
24
AUG
Diverse |
Lyrik/oplæsning
Sommerbogen
Maribo Bibliotek, kl. 10-17.
Fredag den 14. juni til lørdag den 24. august 2024, kl. 10-17.
Sted: Maribo Bibliotek
Er for alle børn mellem 6-15 år.
I løbet af sommerferien skal man læse tre bøger, man helt selv vælger, anmelde dem og løse ti skøre og skægge udfordringer - det kan være, man f.eks. skal spise en is, mens man læser en bog - det lyder jo egentlig meget lækkert ik?
Sådan gør du:
Hent et opgaveark på dit lokale bibliotek.
Læs, eller lyt til, mindst 3 bøger og udfyld anmeldelseskortene.
Gennemfør mindst 10 af udfordringerne.
Når du har gjort det, afleverer du arket på dit lokale bibliotek (senest den 24. august). Så er du med i den nationale lodtrækning om 3 hovedpræmier, hvor man kan få lov at tømme en boghandel på 5 minutter! Derudover deltager du også i den lokale lodtrækning, hvor du kan være heldig at vinde en boggave
Sådan gør du:
Hent et opgaveark på dit lokale bibliotek.
Læs, eller lyt til, mindst 3 bøger og udfyld anmeldelseskortene.
Gennemfør mindst 10 af udfordringerne.
Når du har gjort det, afleverer du arket på dit lokale bibliotek (senest den 24. august). Så er du med i den nationale lodtrækning om 3 hovedpræmier, hvor man kan få lov at tømme en boghandel på 5 minutter! Derudover deltager du også i den lokale lodtrækning, hvor du kan være heldig at vinde en boggave
![Sommerbogen og Sommerbogen Mini](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_ZjtxPtOd6Eb7nlPXeZT0gAAAE0-Zjt6yAJLd1e1vqfjG2ul9QAAACA.jpg)
24
AUG
Børn | For børn
Sommerbogen og Sommerbogen Mini
Horsens Bibliotek, kl. 10:00.
Fredag den 14. juni til lørdag den 24. august 2024, kl. 10:00.
Pris: Fri entré
Sted: Horsens Bibliotek
Vi skal læse på livet løs i sommerferien! Igen i år afholder vi Sommerbogen og Sommerbogen Mini, og der er is og præmier på højkant. Skal du være med? Sommerferien er lig med tid til fordybelse i gode, spændende, uhyggelige og sjove bøger.
Sommerbogen
Er du mellem 6 og 15 år, så kom ind på biblioteket og hent et udfordringsark til Sommerbogen, som du skal løse ved at læse 3 bøger og udfører 10 sjove læse-challenges. Når du har udfyldt arket, kan du komme ind på biblioteket i Brædstrup eller Horsens, i den betjente åbningstid, få en is som præmie og samtidig være med i den landsdækkende konkurrence om hovedpræmien - at få lov til at tømme en boghandel på 5 minutter!
Sommerbogen Mini
Men sommerbogen er ikke kun for skolebørn! Med Sommerbogen Mini får de yngre børn også lov til at være med - I skal nemlig løse en række hyggelige læseudfordringer sammen med jeres voksne for at kunne få en is i præmie. I skal fx læse en bog sammen, imens I spiser frugt eller læse en bog udenfor. Kom op på biblioteket for at få udleveret et ark, så I kan være med i Sommerbogen Mini, som er for børn i alderen 0-7 år - og deres voksne!
Sommerbogen finder sted fra den 14. juni til den 24. august 2024 og du kan hente et udfordringsark på alle bibliotekerne i Horsens
Er du mellem 6 og 15 år, så kom ind på biblioteket og hent et udfordringsark til Sommerbogen, som du skal løse ved at læse 3 bøger og udfører 10 sjove læse-challenges. Når du har udfyldt arket, kan du komme ind på biblioteket i Brædstrup eller Horsens, i den betjente åbningstid, få en is som præmie og samtidig være med i den landsdækkende konkurrence om hovedpræmien - at få lov til at tømme en boghandel på 5 minutter!
Sommerbogen Mini
Men sommerbogen er ikke kun for skolebørn! Med Sommerbogen Mini får de yngre børn også lov til at være med - I skal nemlig løse en række hyggelige læseudfordringer sammen med jeres voksne for at kunne få en is i præmie. I skal fx læse en bog sammen, imens I spiser frugt eller læse en bog udenfor. Kom op på biblioteket for at få udleveret et ark, så I kan være med i Sommerbogen Mini, som er for børn i alderen 0-7 år - og deres voksne!
Sommerbogen finder sted fra den 14. juni til den 24. august 2024 og du kan hente et udfordringsark på alle bibliotekerne i Horsens
![Sommerbogen 2024](https://www.kultunaut.dk/perl/images/dbc/W160H160_files722300original5c6b0d4dbab90ec286d6dde330a0149697b8818b.jpeg)
24
AUG
Børn | Lyrik/oplæsning
Sommerbogen 2024
Hørsholm Bibliotek, kl. 11-14.
Fredag den 14. juni til lørdag den 24. august 2024, kl. 11-14.
Pris: Fri entré
Sted: Hørsholm Bibliotek
For de 6-15-årige.
Du har hele ferien til at læse tre bøger, som du selv vælger og som du skal anmelde.
Når du tilmelder dig på biblioteket, kan vi hjælpe dig med at finde de bedste bøger til dig.
Så slæng dig i hængekøjen, på stranden eller hvor som helst med en god bog og læs eller lyt. Du kan få mange fantastiske, spændende og forunderlige oplevelser ved at dykke ned i én af de mange bøger, som børnebibliotekerne er fyldt med.
Sådan skal børnene gøre for at være med:
At deltage i "Sommerbogen" kræver ingen forberedelse. Børnene kan på egen hånd komme forbi os på biblioteket, hvor vi vil hjælpe dem med at finde nogle gode bøger. Vi kan også vise børnene, hvordan man bruger Ereolen Go!, der er børnenes bibliotek online.
HUSK: Tilmeld dig i børnebiblioteket på Hørsholm Bibliotek inden for den betjente åbningstid.
Når du tilmelder dig på biblioteket, kan vi hjælpe dig med at finde de bedste bøger til dig.
Så slæng dig i hængekøjen, på stranden eller hvor som helst med en god bog og læs eller lyt. Du kan få mange fantastiske, spændende og forunderlige oplevelser ved at dykke ned i én af de mange bøger, som børnebibliotekerne er fyldt med.
Sådan skal børnene gøre for at være med:
- Børnene tilmelder og henter et udfordringsark på biblioteket.
- Børnene læser 3 bøger og løser mindst 10 af læseudfordringerne.
- Børnene udfylder de 3 korte anmeldelseskort, der er på bagsiden af udfordringsarket.
- Børnene afleverer de 3 udfyldte udfordringsark på biblioteket - og her hos os på Hørsholm Bibliotek modtager du en super, duper, fantastisk, cool og spritny bog til din egen bogreol.
At deltage i "Sommerbogen" kræver ingen forberedelse. Børnene kan på egen hånd komme forbi os på biblioteket, hvor vi vil hjælpe dem med at finde nogle gode bøger. Vi kan også vise børnene, hvordan man bruger Ereolen Go!, der er børnenes bibliotek online.
HUSK: Tilmeld dig i børnebiblioteket på Hørsholm Bibliotek inden for den betjente åbningstid.
![Læs og vind](https://www.kultunaut.dk/perl/images/dbc/W160H160_files715100originalac77998e55e236c55acdb05aad793332c4583372.jpeg)
24
AUG
Diverse |
Andet
Læs og vind
Ballerup Bibliotek, kl. 11.40.
Fredag den 14. juni til lørdag den 24. august 2024, kl. 11.40.
Pris: Fri entré
Sted: Ballerup Bibliotek
Sommerbogen for voksne.
Vær med i læsekonkurrencen "Sommerbogen for voksne".
Læs og anmeld en bog, så er du med i konkurrencen om et gavekort til Ballerupcentret og andre fede præmier til din sommer.
Konkurrencen kører fra 14. juni til 24. august, hvor vinderen trækkes.
Find din flyer på biblioteket eller i et af kulturhusene.
God læselyst og god sommer!
14. juni-24. august
Ballerup Bibliotek
Kulturhus Måløv
Skovlunde Kulturhus
Gratis
Læs og anmeld en bog, så er du med i konkurrencen om et gavekort til Ballerupcentret og andre fede præmier til din sommer.
Konkurrencen kører fra 14. juni til 24. august, hvor vinderen trækkes.
Find din flyer på biblioteket eller i et af kulturhusene.
God læselyst og god sommer!
14. juni-24. august
Ballerup Bibliotek
Kulturhus Måløv
Skovlunde Kulturhus
Gratis
![Sommerbogen for børn](https://www.kultunaut.dk/perl/images/dbc/W160H160_files715100original4c86bee85378ed8eb579a60c1c1d0625d4c97959.jpeg)
24
AUG
Børn | Andet
Sommerbogen for børn
Ballerup Bibliotek, kl. 11.40.
Fredag den 14. juni til lørdag den 24. august 2024, kl. 11.40.
Pris: Fri entré
Sted: Ballerup Bibliotek
Læs, anmeld og få en gratis bog!
Vær med i sommerbogen!
Sommerbogen er De Danske Børnebibliotekers læsekonkurrence, hvor børn i alderen 6-15 over sommeren læser 3 bøger, får en gratis bog i præmie og chancen for at vinde endnu flere fede præmier. Man kan deltage i Sommerbogen fra den 14. juni til den 24. august.
Sådan gør du
Om Sommerbogen
Den årlige kampagne Sommerbogen inviterer alle børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence.
Det er de Danske Børnebiblioteker, der står bag konkurrencen og læseudfordringen.
Med Sommerbogen tilbyder børnebibliotekerne lidt ekstra motivation til at læse en masse spændende bøger i den lange sommerferie.
14. juni-24. august
Ballerup Bibliotek
Kulturhus Måløv
Skovlunde Kulturhus
Gratis
Sommerbogen er De Danske Børnebibliotekers læsekonkurrence, hvor børn i alderen 6-15 over sommeren læser 3 bøger, får en gratis bog i præmie og chancen for at vinde endnu flere fede præmier. Man kan deltage i Sommerbogen fra den 14. juni til den 24. august.
Sådan gør du
- Hent et udfordringsark på Ballerup bibliotek, Kulturhus Måløv eller Skovlunde Kulturhus fra den 14. juni
- Læs 3 bøger og udfyld udfordringsarket.
- Aflever det udfyldte udfordringsark på dit bibliotek eller kulturhus senest den 24. august
- Når du afleverer udfordringsarket til bibliotekaren, får du en gratis bog og er med i konkurrencen om at tømme en boghandel.
Om Sommerbogen
Den årlige kampagne Sommerbogen inviterer alle børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence.
Det er de Danske Børnebiblioteker, der står bag konkurrencen og læseudfordringen.
Med Sommerbogen tilbyder børnebibliotekerne lidt ekstra motivation til at læse en masse spændende bøger i den lange sommerferie.
14. juni-24. august
Ballerup Bibliotek
Kulturhus Måløv
Skovlunde Kulturhus
Gratis
![Sommerbogen](https://www.kultunaut.dk/perl/images/dbc/W160H160_files765700original4b64b09e5ad4080c8fbb439d3d37dcb14461639f.jpeg)
24
AUG
Diverse |
Lyrik/oplæsning
Sommerbogen
Biblioteket i Aulum, kl. 00.
Tirsdag den 14. maj til lørdag den 24. august 2024, kl. 00.
Pris: Fri entré
Sted: Biblioteket i Aulum
Læs og vind i Sommerferien.
Skal DU være med i Sommerbogen?
Sommerbogen er børnebibliotekernes årlige læse-konkurrence for børn mellem 6-15 år. Alle børn der deltager vinder en gratis bog, og deltager samtidigt i den nationale lodtrækning om de 3 hovedpræmier, hvor man kan gå amok i en boghandel i 5 minutter!
Sådan skal børnene gøre for at være med:
Man kan deltage i Sommerbogen fra den 14. juni til den 24. august
Skynd dig ned og hent et udfordringsark - vi glæder os til at til at se dig på biblioteket!
Sommerbogen er børnebibliotekernes årlige læse-konkurrence for børn mellem 6-15 år. Alle børn der deltager vinder en gratis bog, og deltager samtidigt i den nationale lodtrækning om de 3 hovedpræmier, hvor man kan gå amok i en boghandel i 5 minutter!
Sådan skal børnene gøre for at være med:
Man kan deltage i Sommerbogen fra den 14. juni til den 24. august
- For alle børn mellem 6 og 15 år
- Børnene henter et udfordringsark på biblioteket
- Børnene læser 3 bøger og løser 10 af læseudfordringerne
- Børnene udfylder de 3 anmeldelseskort på bagsiden af udfordringsarket
- Børnene afleverer det udfyldte udfordringsark på biblioteket senest den 24. august
- Børnene er nu med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier
Skynd dig ned og hent et udfordringsark - vi glæder os til at til at se dig på biblioteket!
![Udstilling med Roy Wang](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_ZblTWcH6OZu7RoUcKOpbrgAAAB4-ZrSKqwniA7ttLN7DH3K2QAAADc.jpg)
25
AUG
Udstilling |
Foto
Udstilling med Roy Wang
Nielsen Contemporary
Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024
Pris: Fri entré
Arrangør:
H.C. Andersen Festivals
Sted: Nielsen Contemporary
Soloudstilling med fascinerende fotolyskunst af Roy Wang.
Kinesiske Roy Wangs fotografiske lyskunst har fascineret beskuere verden over, hvor han har udstillet i steder som Hong Kong, Paris, Dubai, Mumbai, Luxemburg, Casablanca, London, Milano, Genova og Beijing. Nu udstiller han for første gang en soloudstilling i Skandinavien.
Roy Wangs værker er fulde af kreativitet og integrerer virkelighed og virtuelt indhold. Ved hjælp af en simpel lyskilde formår Roy Wang at skabe kunstværker direkte i luften, hvor kameraet fanger lyskunsten i nuet på alverdens locations uden at værket efterfølgende gennemgår en postproduktion.
Lyskunst skabt af Roy Wang har modtaget en lang række priser, primært i hans hjemland Kina, men også i f.eks. Spanien og Luxemburg. Han har desuden modtaget 3 Guinness verdensrekorder for sin lyskunst. I 2023 blev han kåret som vinder af H. C. Andersen Art Awards i København. Det vindende værk blev efterfølgende udstillet på Københavns Rådhus og indgår naturligvis i Roy Wangs udstilling på Nielsen Contemporary under H.C. Andersen Festivals.
På udstillingen kan du bl.a. se værker fra hans Mythical Creatures Series , der leger med den fantasi og forestillingsevne, som er omdrejningspunktet for hele H.C. Andersen Festivals.
Anbefalet alder: For alle
Medvirkende:
Lyskunstner Roy Wang
Arrangør: Nielsen Contemporary
Foto: Roy Wang
Alle tider er vejledende
Roy Wangs værker er fulde af kreativitet og integrerer virkelighed og virtuelt indhold. Ved hjælp af en simpel lyskilde formår Roy Wang at skabe kunstværker direkte i luften, hvor kameraet fanger lyskunsten i nuet på alverdens locations uden at værket efterfølgende gennemgår en postproduktion.
Lyskunst skabt af Roy Wang har modtaget en lang række priser, primært i hans hjemland Kina, men også i f.eks. Spanien og Luxemburg. Han har desuden modtaget 3 Guinness verdensrekorder for sin lyskunst. I 2023 blev han kåret som vinder af H. C. Andersen Art Awards i København. Det vindende værk blev efterfølgende udstillet på Københavns Rådhus og indgår naturligvis i Roy Wangs udstilling på Nielsen Contemporary under H.C. Andersen Festivals.
På udstillingen kan du bl.a. se værker fra hans Mythical Creatures Series , der leger med den fantasi og forestillingsevne, som er omdrejningspunktet for hele H.C. Andersen Festivals.
Anbefalet alder: For alle
Medvirkende:
Lyskunstner Roy Wang
Arrangør: Nielsen Contemporary
Foto: Roy Wang
Alle tider er vejledende
![Kål & Ko-minoen: SEKS serverer polske lækkerier](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91841200x800q75image1cnt2.jpg)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kål & Ko-minoen: SEKS serverer polske lækkerier
Seks Bakery & Eatery, kl. 09-18.
Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024, kl. 09-18.
Pris:
Køb/bestil billet
Sted: Seks Bakery & Eatery
Besøg Jan og Monika hos SEKS Bakery & Eatery, når de inviterer ind på en nyfortolkning af den polske ret golabki, som Monika savner hjemmefra.
Der bliver lagt masser af kærlighed i retten, når den fortolkes med cremet biodynamisk ostefyld serveret med krydret dressing. Retten tilpasses efter råvarer, der er i sæson.
Menuen købes direkte hos restauranten.
Udover SEKS, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Dine værter
Hej! Vi er Monika og Jan, og sammen med vores børn rejser vi rundt i verden for at lære nye mennesker at kende omkring deres bord, møde deres kultur og nyde nye madoplevelser.
Vores SEKS på Krystalgade er det vegetariske 90-100% økologiske bageri & spisested, hvor alt er produceret på stedet fra bunden. Den er fuld af vores minder, souvenirs, smage og dufte, som vi har samlet, mens vi har rejst rundt i verden. Vores gæster sætter pris på højt elskede kager, der kun er lavet på surdej, mere end cremede cheesecakes og et unikt rejsekøkken med yndlingsretter, som vi har nydt på første hånd og forelsket os i under alle rejserne. Men vi serverer mere. Vi er meget stolte af specialkaffe, brød, boller og endelig fire mad- og rejsebøger, som vi har skrevet, fulde af opskrifter, fotos og eventyr. Vi bruger så mange danske, lokale, sæsonbestemte og økologiske ingredienser som muligt. Seks er åbent for alle og bringer folk sammen omkring borde over mad og drikke.
Vores spotfilosofi og gæstfrihed er inspireret af alle de gode, hårdtarbejdende mennesker, vi har mødt i deres små familierestauranter eller enmandskiosker, skure, vogne og på de farverige, lave skamler på hawkermarkeder, dai pai dongs og warungs. Vi håber, at du vil fordybe dig i vores sted i København og fornemme synet, lyden, smagen og duftene af vores lækre eventyr rundt om i verden, som om du var der selv.
Instagram
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Polske kålruller, golabki, med cremet ostefyld serveret med en krydderurtedressing
Menuen købes direkte af restauranten
Menuen købes direkte hos restauranten.
Udover SEKS, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Dine værter
Hej! Vi er Monika og Jan, og sammen med vores børn rejser vi rundt i verden for at lære nye mennesker at kende omkring deres bord, møde deres kultur og nyde nye madoplevelser.
Vores SEKS på Krystalgade er det vegetariske 90-100% økologiske bageri & spisested, hvor alt er produceret på stedet fra bunden. Den er fuld af vores minder, souvenirs, smage og dufte, som vi har samlet, mens vi har rejst rundt i verden. Vores gæster sætter pris på højt elskede kager, der kun er lavet på surdej, mere end cremede cheesecakes og et unikt rejsekøkken med yndlingsretter, som vi har nydt på første hånd og forelsket os i under alle rejserne. Men vi serverer mere. Vi er meget stolte af specialkaffe, brød, boller og endelig fire mad- og rejsebøger, som vi har skrevet, fulde af opskrifter, fotos og eventyr. Vi bruger så mange danske, lokale, sæsonbestemte og økologiske ingredienser som muligt. Seks er åbent for alle og bringer folk sammen omkring borde over mad og drikke.
Vores spotfilosofi og gæstfrihed er inspireret af alle de gode, hårdtarbejdende mennesker, vi har mødt i deres små familierestauranter eller enmandskiosker, skure, vogne og på de farverige, lave skamler på hawkermarkeder, dai pai dongs og warungs. Vi håber, at du vil fordybe dig i vores sted i København og fornemme synet, lyden, smagen og duftene af vores lækre eventyr rundt om i verden, som om du var der selv.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Polske kålruller, golabki, med cremet ostefyld serveret med en krydderurtedressing
Menuen købes direkte af restauranten
![Kål & Ko-minoen: Omegn og Venner serverer dansk grønt med friskost](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92311200x800q75image1cnt1.jpg)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kål & Ko-minoen: Omegn og Venner serverer dansk grønt med friskost
TorvehallerneKBH, kl. 10-19.
Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024, kl. 10-19.
Pris:
Køb/bestil billet
Sted: TorvehallerneKBH
Som en del af Copenhagen Cookings Kål & Ko-rute, serverer Omegn & Venner en lækker kombination af sæsonens friske, danske grøntsager i skøn harmoni med friskost fra Søtofte Mejeri. Menuen kan derfor ændrer sig alt efter, hvad der er i sæson.
Menuen købes på stedet direkte hos restauranten
Udover Omegn & Venner, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Omegn & Venner er ikke en restaurant. Det er ikke en vinbar. Det er heller ikke et supermarked. Omegn & Venner er et sted, der gror på en bund af vildtvoksende glæde for mad, drikkevarer og fødevarer. Det sted, hvor du kan stille den lille eller store sult og tørst - dér hvor du går hen, når du vil gå på opdagelse i de super dedikerede små danske og nordiske fødevareproducenters udvalg af kød, mejeriprodukter, brød og drikkevarer. Dér du går hen for at få den stemning af landhandel, som mange madører jagter om sommeren og længes efter om vinteren. Dér du går hen, hvis du er kvalitets- og klimabevidst og kun vil købe det, du har brug for, mens du støtter mindre og større iværksættere. Mange gode fester er startet i køkkenet - men de kan også starte i Omegn & Venner, for vi elsker gæster.
Velkommen hos Omegn & Venner!
Instagram
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Danske Auberginer & Bønner - Friskost fra Søtofte Mejeri
Menuen købes direkte af restauranten. Det anbefales, at du bestiller bord i god tid, da der er stor efterspørgsel på pladser hos Selma
Udover Omegn & Venner, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Omegn & Venner er ikke en restaurant. Det er ikke en vinbar. Det er heller ikke et supermarked. Omegn & Venner er et sted, der gror på en bund af vildtvoksende glæde for mad, drikkevarer og fødevarer. Det sted, hvor du kan stille den lille eller store sult og tørst - dér hvor du går hen, når du vil gå på opdagelse i de super dedikerede små danske og nordiske fødevareproducenters udvalg af kød, mejeriprodukter, brød og drikkevarer. Dér du går hen for at få den stemning af landhandel, som mange madører jagter om sommeren og længes efter om vinteren. Dér du går hen, hvis du er kvalitets- og klimabevidst og kun vil købe det, du har brug for, mens du støtter mindre og større iværksættere. Mange gode fester er startet i køkkenet - men de kan også starte i Omegn & Venner, for vi elsker gæster.
Velkommen hos Omegn & Venner!
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Danske Auberginer & Bønner - Friskost fra Søtofte Mejeri
Menuen købes direkte af restauranten. Det anbefales, at du bestiller bord i god tid, da der er stor efterspørgsel på pladser hos Selma
![Kål & Ko-minoen: Norrlyst i en kålkavalkade](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91771200x800q75image1cnt4.jpg)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kål & Ko-minoen: Norrlyst i en kålkavalkade
Restaurant Norrlyst, kl. 11.30-21.
Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024, kl. 11.30-21.
Pris:
Køb/bestil billet
Sted: Restaurant Norrlyst
Inde i blandt de gamle huse i Strædet, finder du Restaurant.
Norrlyst, der i deres fortolkning af grøntsager og mejeriprodukter byder på masser af kål og Gammelknas fra Arla Unika .
Menuen bestilles direkte hos restauranten.
Udover Norrlyst, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Restaurant Norrlyst er beliggende i hjertet af København - på hjørnet af Kompagnistræde og Badstuestræde. Her fokuserer køkkenet på rene grønne smage fra gode nordiske råvarer, og sæsonerne prioriteres højt i maden. Der er sammenhæng mellem det, der hænger på træerne, og det der bliver serveret på tallerkenen, hvilket de seneste tre år har resulteret i en Michelin Bib Gourmand fra guiden.
Instagram
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Bagt spidskål - Cremet polenta - kålboullion - Gammel knas & kartoffelskum - Rosmarinolie - Hasselnødder
Menuen købes direkte af restauranten
Menuen bestilles direkte hos restauranten.
Udover Norrlyst, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Restaurant Norrlyst er beliggende i hjertet af København - på hjørnet af Kompagnistræde og Badstuestræde. Her fokuserer køkkenet på rene grønne smage fra gode nordiske råvarer, og sæsonerne prioriteres højt i maden. Der er sammenhæng mellem det, der hænger på træerne, og det der bliver serveret på tallerkenen, hvilket de seneste tre år har resulteret i en Michelin Bib Gourmand fra guiden.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Bagt spidskål - Cremet polenta - kålboullion - Gammel knas & kartoffelskum - Rosmarinolie - Hasselnødder
Menuen købes direkte af restauranten
![Kål & Ko-minoen: Selmas smagfulde smørrebrød](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92441200x800q75image1cnt1.jpg)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kål & Ko-minoen: Selmas smagfulde smørrebrød
Selmas, kl. 11.30-23.
Kig forbi Selma i Indre By og oplev et sublimt fortolket smørrebrød med kantareller, Karl Johan-svampe, ume kosho, pistacie og prästost. Da der er stor efterspørgsel efter pladserne hos Selma, anbefales, at man booker bord i god tid.
Menuen bestilles direkte hos restauranten.
Udover Selma, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Selma er en ydmyg og nysgerrig fortolkning af smørrebrød. Med respekt både for innovation og tradition, fokus på håndværk og velsmag. Vi er et råvare og sæsonbaseret køkken bygget på råvarer fra regenerative ildsjæle. Med et værtskab baseret på trivsel og stolt faglighed samt en dynamisk menu i konstant bevægelse.
Instagram
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Smørrebrød med kantareller, Karl Johan-svampe, ume kosho, pistache og prästost
Menuen købes direkte af restauranten. Det anbefales, at du bestiller bord i god tid, da der er stor efterspørgsel på pladser hos Selma
Udover Selma, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Selma er en ydmyg og nysgerrig fortolkning af smørrebrød. Med respekt både for innovation og tradition, fokus på håndværk og velsmag. Vi er et råvare og sæsonbaseret køkken bygget på råvarer fra regenerative ildsjæle. Med et værtskab baseret på trivsel og stolt faglighed samt en dynamisk menu i konstant bevægelse.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Smørrebrød med kantareller, Karl Johan-svampe, ume kosho, pistache og prästost
Menuen købes direkte af restauranten. Det anbefales, at du bestiller bord i god tid, da der er stor efterspørgsel på pladser hos Selma
![Kål & Ko-minoen: Maven byder på nye danske kartofler og Søblå](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92051200x800q75image1cnt1.jpg)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kål & Ko-minoen: Maven byder på nye danske kartofler og Søblå
Maven - Restaurant & vinbar, kl. 11.30-23.
Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024, kl. 11.30-23.
Pris: Entré: 265 kr
Køb/bestil billet
Som en del af Kål & Ko-minoen, byder Restaurant Maven indenfor til en menu, der fortolker sæsonens grøntsager med mejeriprodukter fra.
Søtofte Gårdmejeri.
Retten kan købes ala carte eller som en del af en fastsat treretters menu. Du bestiller og betaler, når du besøger restauranten.
Udover Restaurant Maven, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Maven er ikke bare en restaurant - den er en oase af hygge og gastronomisk nydelse, centralt placeret i middelalderbyen og indrettet i den smukke Nikolaj Kirke på Nikolaj Plads. Med sin unikke atmosfære og beliggenhed skaber Maven et helt særligt og mindeværdigt mødested.
Vores gæster sætter pris på den uformelle stemning og ønsker at fordybe sig i madoplevelser fra vores dansk/franske køkken. Vi lægger vægt på brugen af lokale råvarer og traditionelt håndværk for at skabe autentiske smagsoplevelser, der vækker ganen til live.
Blandt vores signatur-retter til frokost finder du vores berømte håndskårne tatar og velsmagende smørrebrød, fremstillet af nøje udvalgte ingredienser. Til aften tilbyder vi både a la carte og sammensatte menuer, suppleret med nøje udvalgte vinmenuer præsenteret af vores erfarne sommelier.
Vi er alle dedikerede livsnydere, der altid stræber efter at levere en fantastisk service, og vi glæder os til at gøre dit besøg til en uforglemmelig oplevelse.
Facebook
Instagram
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Nye danske kartofler - Sensommer kål fra Lammefjorden - Søblå fra Søtofte Gårdmejeri
Retten købes direkte hos restauranten enten som ala carte eller som en del af en menu.
Det anbefales, at du booker bord hos restauranten her
Retten kan købes ala carte eller som en del af en fastsat treretters menu. Du bestiller og betaler, når du besøger restauranten.
Udover Restaurant Maven, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Maven er ikke bare en restaurant - den er en oase af hygge og gastronomisk nydelse, centralt placeret i middelalderbyen og indrettet i den smukke Nikolaj Kirke på Nikolaj Plads. Med sin unikke atmosfære og beliggenhed skaber Maven et helt særligt og mindeværdigt mødested.
Vores gæster sætter pris på den uformelle stemning og ønsker at fordybe sig i madoplevelser fra vores dansk/franske køkken. Vi lægger vægt på brugen af lokale råvarer og traditionelt håndværk for at skabe autentiske smagsoplevelser, der vækker ganen til live.
Blandt vores signatur-retter til frokost finder du vores berømte håndskårne tatar og velsmagende smørrebrød, fremstillet af nøje udvalgte ingredienser. Til aften tilbyder vi både a la carte og sammensatte menuer, suppleret med nøje udvalgte vinmenuer præsenteret af vores erfarne sommelier.
Vi er alle dedikerede livsnydere, der altid stræber efter at levere en fantastisk service, og vi glæder os til at gøre dit besøg til en uforglemmelig oplevelse.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Nye danske kartofler - Sensommer kål fra Lammefjorden - Søblå fra Søtofte Gårdmejeri
Retten købes direkte hos restauranten enten som ala carte eller som en del af en menu.
Det anbefales, at du booker bord hos restauranten her
![Venetiansk sommermiddag](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92331200x800q75image1cnt1.jpg)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
Venetiansk sommermiddag
Caronte, kl. 17.30-23.
Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024, kl. 17.30-23.
Pris: Entré: 475 kr
Køb/bestil billet
Sted: Caronte
Guidet af vores venetianske kok tager vi dig til Venedig til en dejlig sommeraften på Caronte, en charmerende ny restaurant beliggende i Carlsberg Byen.
Med udsigt over J.C. Jacobsens Have har Caronte en skøn terrasse, hvor vi serverer smagen af den venetianske lagune i en varm sommerstemning.
Din vært:
Caronte er en charmerende ny restaurant i Carlsberg Byen. Restauranten drives stolt af ejerne af Rufino Osteria, et af Københavns mest elskede italienske spisesteder, som har taget hul på en spændende ny satsning.
Beliggende i udkanten af J.C. Jacobsens' Have (Fadet 31), i hjertet af Carslberg Byen, tilbyder Caronte en dejlig madoplevelse.
Vores venetianske kok, Marco Muzzarelli, orkestrerer mesterligt en kulinarisk symfoni på Caronte, hvor venetiansk flair møder pan-italiensk gastronomi. Hans retter, med rod i lokal tradition, sejler gennem Italiens rige kulinariske landskab. Hver tallerken er en mosaik af regionale smagsvarianter, kunstfærdigt hævet til nye højder.
Den fordybende oplevelse suppleres af Roots' kuraterede vinparringer, hvor den berømte sommelier Felix Chamorros innovative udvalg giver genlyd med Muzzarellis kreationer.
Instagram
Vores venetianske kok, Marco Muzzarelli, har designet en særlig menu til denne aften, med rod i den kulinariske tradition i hans elskede Venedig
Menuen starter med et udvalg af klassiske "Cicchetti Veneziani" ledsaget af en gratis øl og efterfulgt af fire lækre retter
Din vært:
Caronte er en charmerende ny restaurant i Carlsberg Byen. Restauranten drives stolt af ejerne af Rufino Osteria, et af Københavns mest elskede italienske spisesteder, som har taget hul på en spændende ny satsning.
Beliggende i udkanten af J.C. Jacobsens' Have (Fadet 31), i hjertet af Carslberg Byen, tilbyder Caronte en dejlig madoplevelse.
Vores venetianske kok, Marco Muzzarelli, orkestrerer mesterligt en kulinarisk symfoni på Caronte, hvor venetiansk flair møder pan-italiensk gastronomi. Hans retter, med rod i lokal tradition, sejler gennem Italiens rige kulinariske landskab. Hver tallerken er en mosaik af regionale smagsvarianter, kunstfærdigt hævet til nye højder.
Den fordybende oplevelse suppleres af Roots' kuraterede vinparringer, hvor den berømte sommelier Felix Chamorros innovative udvalg giver genlyd med Muzzarellis kreationer.
Vores venetianske kok, Marco Muzzarelli, har designet en særlig menu til denne aften, med rod i den kulinariske tradition i hans elskede Venedig
Menuen starter med et udvalg af klassiske "Cicchetti Veneziani" ledsaget af en gratis øl og efterfulgt af fire lækre retter
![Kål & Ko-minoen: The Pescatarian](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent94491200x800q75image1cnt2.jpg)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kål & Ko-minoen: The Pescatarian
The Pescatarian, kl. 17.30-23.30.
Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024, kl. 17.30-23.30.
Pris: Entré: 485 kr
Køb/bestil billet
Sted: The Pescatarian
Velkommen til The Pescatarian, som er en del af Kål- & Ko-minoen under Copenhagen Cooking. Menuen købes på stedet direkte hos restauranten. Det anbefales at booke bord direkte ved The Pescatarian gennem.
deres hjemmeside.
Som en del af Kål- & Ko-minoen kan du opleve:
Din vært
https://www.omegnogvenner.dkInfo følger
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Menuen er på vej
Som en del af Kål- & Ko-minoen kan du opleve:
- The Pescatarian
- Selma
- SEKS
- Restaurant Maven
- Norrlyst
- Omegn & Venner
Din vært
https://www.omegnogvenner.dkInfo følger
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Menuen er på vej