FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
![Kultunaut](https://www.kultunaut.dk/images/nautlogo/nautlogo-989898-trans.png)
Viser 14398 events
mellem 16. og 22. aug. 2024
![Frederiksberg Høstfest: Sans Souci x Fjord Seafood](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92531200x800q75image1cnt1.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Frederiksberg Høstfest: Sans Souci x Fjord Seafood
Frederiksberg Høstfest, kl. 18-21.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18-21.
Pris: Entré: 295 kr
Køb/bestil billet
Sted: Frederiksberg Høstfest
Dine værter.
Sans Souci glæder sig over at være med ved høstfesten igen i 2024. Køkkenchef Christoffer Brinck og hans dygtige team af kokke og elever har lagt sig i selen for at skabe en menu der hylder sommerens mange dejlige råvarer. Vi ved at det lyder banalt, men hos Sans Souci er vi til stadighed fokuseret på at skabe unikke madoplevelser baseret på markedets bedste råvarer og solidt gastronomisk håndværk. På Sans Souci har vi kun et liv og det skal være sorgløst når vi spiser, drikker og taler sammen.
Fjord Seafood er vores dedikerede og værdsatte leverandører når det kommer til fisk og skaldyr. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så passionerede mennesker som man finder hos Fjord Seafood. Her sætter man hver dag en ære i at finde de bedste fisk og skaldyr fra hele verden. Fjord Seafood har direkte forbindelse til alle danske fiskeriauktioner, så de kan altid levere dansk fisk og skaldyr af højeste kvalitet. Vi er stolte over at kunne præsentere dem som samarbejdspartnere til Høstfesten 2024.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Tatar af okse med estragon, sennep, ribs og karse
Hovedret
Grillet fisk
Kartoffelsalat med radiser
Salat med grillet kål, sommergrønt og pistacie
Dessert
Yoghurtmousse
Danske jordbær og hvid chokolade
Fjord Seafood er vores dedikerede og værdsatte leverandører når det kommer til fisk og skaldyr. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så passionerede mennesker som man finder hos Fjord Seafood. Her sætter man hver dag en ære i at finde de bedste fisk og skaldyr fra hele verden. Fjord Seafood har direkte forbindelse til alle danske fiskeriauktioner, så de kan altid levere dansk fisk og skaldyr af højeste kvalitet. Vi er stolte over at kunne præsentere dem som samarbejdspartnere til Høstfesten 2024.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Tatar af okse med estragon, sennep, ribs og karse
Hovedret
Grillet fisk
Kartoffelsalat med radiser
Salat med grillet kål, sommergrønt og pistacie
Dessert
Yoghurtmousse
Danske jordbær og hvid chokolade
![Frederiksberg Høstfest: Bjørnekælderen x Darios Truffles & Mark Hermann Chocolate](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91731200x800q75image1cnt1.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Frederiksberg Høstfest: Bjørnekælderen x Darios Truffles & Mark Hermann Chocolate
Frederiksberg Høstfest, kl. 18-21.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18-21.
Pris: Entré: 295 kr
Køb/bestil billet
Sted: Frederiksberg Høstfest
Dine værter. På Frederiksberg Allé 55 ligger.
Bjørnekælderen v. Mads Dalsborg, som igen i år er vært ved Frederiksberg Høstfest. Med langbordet placeret direkte foran den historiske restaurant vil Bjørnekælderen som altid kreere en fantastisk menu.
Bjørnekælderen på Frederiksberg Allé åbnede i 2021 med køkkenchef Mads Dalsborg i spidsen. Mads, der tidligere har været køkkenchef og medejer af Mondän og efterfølgende køkkenchef på Bistro Panpan i ZOO, har med resten af holdet skabt en restaurant med udgangspunkt i det klassiske, franske køkken tilført et væld af nordiske råvarer. I 2022 og igen i 2023 fik restauranten tildelt den eftertragtede Bib Gourmand af Michelinguiden. Et prædikat der vidner om restaurantens tårnhøje niveau.
Instagram
Facebook
Darios Truffles blev etableret i 2017 og leverer friske, højkvalitets trøfler til det nordiske marked. Virksomheden prioriterer kvalitet, pålidelighed og fremragende kundeservice. Ved at samarbejde tæt med velrenommerede partnere sikres det, at hver trøffel opfylder strenge kvalitetsstandarder. Darios Truffles' mål er at berige kundernes kulinariske oplevelser med luksuriøse og smagfulde trøfler.
Mark Hermann Chocolate blev etableret i 2019 og leverer håndlavede, økologiske chokoladeprodukter til det danske marked. Virksomheden, ledet af Mark Hermann, sætter en høj standard for bæredygtighed og kvalitet, idet de kun bruger chokolade uden lecithin og vanilje og prioriterer økologiske ingredienser. Mark Hermann Chocolates mål er at berige kundernes sanseoplevelser med deres unikke, smukt designede chokolader, der kombinerer klassiske smagsprofiler med visuelle indtryk.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Makrel med koriander, syrnet fløde og agurk
Hovedret
Unghane med kål, nye kartofler, hønsefumé og trøfler fra Dario Truffles
Dessert
Rød grød m. fløde, hvid chokolade og Yuzu fra Mark Hermann chocolate
Bjørnekælderen på Frederiksberg Allé åbnede i 2021 med køkkenchef Mads Dalsborg i spidsen. Mads, der tidligere har været køkkenchef og medejer af Mondän og efterfølgende køkkenchef på Bistro Panpan i ZOO, har med resten af holdet skabt en restaurant med udgangspunkt i det klassiske, franske køkken tilført et væld af nordiske råvarer. I 2022 og igen i 2023 fik restauranten tildelt den eftertragtede Bib Gourmand af Michelinguiden. Et prædikat der vidner om restaurantens tårnhøje niveau.
Darios Truffles blev etableret i 2017 og leverer friske, højkvalitets trøfler til det nordiske marked. Virksomheden prioriterer kvalitet, pålidelighed og fremragende kundeservice. Ved at samarbejde tæt med velrenommerede partnere sikres det, at hver trøffel opfylder strenge kvalitetsstandarder. Darios Truffles' mål er at berige kundernes kulinariske oplevelser med luksuriøse og smagfulde trøfler.
Mark Hermann Chocolate blev etableret i 2019 og leverer håndlavede, økologiske chokoladeprodukter til det danske marked. Virksomheden, ledet af Mark Hermann, sætter en høj standard for bæredygtighed og kvalitet, idet de kun bruger chokolade uden lecithin og vanilje og prioriterer økologiske ingredienser. Mark Hermann Chocolates mål er at berige kundernes sanseoplevelser med deres unikke, smukt designede chokolader, der kombinerer klassiske smagsprofiler med visuelle indtryk.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Makrel med koriander, syrnet fløde og agurk
Hovedret
Unghane med kål, nye kartofler, hønsefumé og trøfler fra Dario Truffles
Dessert
Rød grød m. fløde, hvid chokolade og Yuzu fra Mark Hermann chocolate
![Frederiksberg Høstfest: Fasangården x Sydkysthaven](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91691200x800q75image1cnt2.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Frederiksberg Høstfest: Fasangården x Sydkysthaven
Frederiksberg Høstfest, kl. 18-21.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18-21.
Pris: Entré: 295 kr
Køb/bestil billet
Sted: Frederiksberg Høstfest
Dine værter. I hjertet af Frederiksberg Have ligger.
Restaurant Fasangården - en historisk bygning med aner tilbage fra Oehlenschlægers tid. I dag serverer Fasangården smørrebrød til frokost og klassiske danske retter til aften.
Instagram
Igen i år får Fasangården råvarer fra det regenerative landbrug Sydkysthaven. Sydkysthaven er en markedshave på Sydsjælland i nærheden af Præstø, som dyrker grøntsager, frugt, urter, bær, spirer og spiselige blomster efter økologiske og regenerative principper på 3.600 kvadratmeter i en gammel økologisk æblelund. Sydkysthaven er et lille hold på tre, der udfører alt arbejdet fra forspiring og udplantning til høst og levering og forsyner lokale samt Københavnske restauranter med frisk økologisk grønt 8 måneder om året. Sydkysthaven har et stærkt ønske om at fremme en lokal madkultur, der sætter smag, personlige relationer og mindre CO2-aftryk i højsædet.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Grillet spidskål med rød bladkål fra Sydkysthaven på bund af persillehummus, toppet med sprød rug, blå kornblomst og urteolie
Hovedret
Stegt kalv fra Himmerland på en bund af cremet blomkålspuré, salviestegt blomkål, ristede hasselnødder og gremolata
Dessert
"Kålskål" koldskål lavet på æble og kål serveret med syrlige råsyltede bær og vaniljecrumble
Igen i år får Fasangården råvarer fra det regenerative landbrug Sydkysthaven. Sydkysthaven er en markedshave på Sydsjælland i nærheden af Præstø, som dyrker grøntsager, frugt, urter, bær, spirer og spiselige blomster efter økologiske og regenerative principper på 3.600 kvadratmeter i en gammel økologisk æblelund. Sydkysthaven er et lille hold på tre, der udfører alt arbejdet fra forspiring og udplantning til høst og levering og forsyner lokale samt Københavnske restauranter med frisk økologisk grønt 8 måneder om året. Sydkysthaven har et stærkt ønske om at fremme en lokal madkultur, der sætter smag, personlige relationer og mindre CO2-aftryk i højsædet.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Grillet spidskål med rød bladkål fra Sydkysthaven på bund af persillehummus, toppet med sprød rug, blå kornblomst og urteolie
Hovedret
Stegt kalv fra Himmerland på en bund af cremet blomkålspuré, salviestegt blomkål, ristede hasselnødder og gremolata
Dessert
"Kålskål" koldskål lavet på æble og kål serveret med syrlige råsyltede bær og vaniljecrumble
![Frederiksberg Høstfest: Polly x Grøntgrossisten](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91711200x800q75image1cnt1.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Frederiksberg Høstfest: Polly x Grøntgrossisten
Frederiksberg Høstfest, kl. 18-21.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18-21.
Pris: Entré: 295 kr
Køb/bestil billet
Sted: Frederiksberg Høstfest
Dine værter.
Polly er en fransk/nordisk inspireret lokal bistro som åbnede i 2019 på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Det er et moderne spisested som har åbent alle dage til både morgen, frokost og aften.
Instagram
Grøntgrossisten er en moderne, økonomisk velfungerende grossistvirksomhed, der siden vores etablering har opereret ud fra en enkel forretningsfilosofi: At fokuserer skarpt på, at leverer markedets højeste kvalitet og fastholde en professionel og fleksibel tilgang til kunder med meget forskellige, individuelle behov.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Tomattærte med frisk oregano, oliven & pecorino romano
Hovedret
Grillede svinekæber med fermenteret hvidløg & solbær BBQ
Nye kartofler med løvstikke, ærter & friterede kapers
Grønkålssalat med granatæble, valnødder, feta & sumak
Dessert
Rød grød med fløde
Grøntgrossisten er en moderne, økonomisk velfungerende grossistvirksomhed, der siden vores etablering har opereret ud fra en enkel forretningsfilosofi: At fokuserer skarpt på, at leverer markedets højeste kvalitet og fastholde en professionel og fleksibel tilgang til kunder med meget forskellige, individuelle behov.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Tomattærte med frisk oregano, oliven & pecorino romano
Hovedret
Grillede svinekæber med fermenteret hvidløg & solbær BBQ
Nye kartofler med løvstikke, ærter & friterede kapers
Grønkålssalat med granatæble, valnødder, feta & sumak
Dessert
Rød grød med fløde
![Frederiksberg Høstfest: Dining by Jyrk x Larsen Fine Food x Yeschef](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92521200x800q75image1cnt1.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Frederiksberg Høstfest: Dining by Jyrk x Larsen Fine Food x Yeschef
Frederiksberg Høstfest, kl. 18-21.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18-21.
Pris: Entré: 295 kr
Køb/bestil billet
Sted: Frederiksberg Høstfest
Dine værter. Henrik Jyrks mission er at gøre kvalitetsmad tilgængelig for så mange mennesker som muligt. Det gør han med respekt for oprindelse og naturlig smag og et indgående kendskab til Michelinkøkkenets høje standarder.
Henrik har tidligere være køkkenchef på bl.a. KUL og IBU, men driver nu
Dining By Jyrk. Her skaber han oplevelser med mad i centrum for private og virksomheder og bruger sin erfaring og viden som konsulent for restauranter og virksomheder.
Hos Larsen Fine Food bygger vi på dybtgående gastronomiske erfaringer og en kompromisløs tilgang til kvalitet og håndværk. Vores team, med baggrunde som kokke ved top-restauranter, værdsætter samarbejdet med dedikerede avlere og producenter fra hele Europa for at sikre friske og sæsonbetonede råvarer. Vores mission er at være den foretrukne leverandør i branchen ved konsekvent at tilbyde høj service, faglig viden og de bedste produkter i den gode smags tjeneste.
Hos YesChef kan du få fyldt køkkenskabe og skuffer op uanset om du er på udkig efter kvalitetsudstyr eller fantastiske råvarer. YesChef har samlet de bedste og mest innovative produkter til madlavningen, og har, uanset om du er professionel kok eller madglad amatørkok, køkkengrejet til dig. Fødevarerne hos YesChef er specielt udvalgt ud fra deres kvalitet og smag, og sortimentet rummer et væld af gode og smagfulde traditionelle fødevarer fra Japan.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Kål & dip
Hovedret
Poussin & vadouvan
Dessert
Rabarber & fløde
Dining By Jyrk. Her skaber han oplevelser med mad i centrum for private og virksomheder og bruger sin erfaring og viden som konsulent for restauranter og virksomheder.
Hos Larsen Fine Food bygger vi på dybtgående gastronomiske erfaringer og en kompromisløs tilgang til kvalitet og håndværk. Vores team, med baggrunde som kokke ved top-restauranter, værdsætter samarbejdet med dedikerede avlere og producenter fra hele Europa for at sikre friske og sæsonbetonede råvarer. Vores mission er at være den foretrukne leverandør i branchen ved konsekvent at tilbyde høj service, faglig viden og de bedste produkter i den gode smags tjeneste.
Hos YesChef kan du få fyldt køkkenskabe og skuffer op uanset om du er på udkig efter kvalitetsudstyr eller fantastiske råvarer. YesChef har samlet de bedste og mest innovative produkter til madlavningen, og har, uanset om du er professionel kok eller madglad amatørkok, køkkengrejet til dig. Fødevarerne hos YesChef er specielt udvalgt ud fra deres kvalitet og smag, og sortimentet rummer et væld af gode og smagfulde traditionelle fødevarer fra Japan.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Kål & dip
Hovedret
Poussin & vadouvan
Dessert
Rabarber & fløde
![Frederiksberg Høstfest: Ewalds brasserie x Ingwersen](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91781200x800q75image1cnt1.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Frederiksberg Høstfest: Ewalds brasserie x Ingwersen
Frederiksberg Høstfest, kl. 18-21.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18-21.
Pris: Entré: 295 kr
Køb/bestil billet
Sted: Frederiksberg Høstfest
Dine værter. På hjørnet af Allégade 24 finder du.
Ewalds. Et fransk brasserie med fødderne solidt plantet i det franske køkken. Hvor Foie Gras, frølår og god Bourgogne går op i en højere enhed med uformel og charmerende service. I hyggelige rammer midt på Frederiksberg.
Ejer og køkkenchef Søren Ewald står bag komfuret til daglig, og med en kokkeuddannelse fra Le Sommelier og en slagteruddannelse fra Slagter Lund er håndværket og de gode råvarer ikke fremmede.
Instagram
Facebook
Ingwersen blev grundlagt i 1904 og startede som en beskeden grønthandler på Frederiksberg. Virksomheden har siden udviklet sig til at blive en fremtrædende dansk fødevarevirksomhed. Nu ledet af Casper Muusfeldt, tilbyder firmaet et bredt udvalg af danske og globale produkter, fra lokale grøntsager til eksotiske frugter, nødder og krydderier.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Violet kål, broccolini, and og chimichurri
Arancini med kål og Gruyere
Grillet gulerod og hummus
Hovedret
Bitre salater og ansjoscreme
Grillet spidskål og salsa Romesco
Kålpølse
Confiteret kylling
Dessert
Citronfromage, blommer og crumble
Ejer og køkkenchef Søren Ewald står bag komfuret til daglig, og med en kokkeuddannelse fra Le Sommelier og en slagteruddannelse fra Slagter Lund er håndværket og de gode råvarer ikke fremmede.
Ingwersen blev grundlagt i 1904 og startede som en beskeden grønthandler på Frederiksberg. Virksomheden har siden udviklet sig til at blive en fremtrædende dansk fødevarevirksomhed. Nu ledet af Casper Muusfeldt, tilbyder firmaet et bredt udvalg af danske og globale produkter, fra lokale grøntsager til eksotiske frugter, nødder og krydderier.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Violet kål, broccolini, and og chimichurri
Arancini med kål og Gruyere
Grillet gulerod og hummus
Hovedret
Bitre salater og ansjoscreme
Grillet spidskål og salsa Romesco
Kålpølse
Confiteret kylling
Dessert
Citronfromage, blommer og crumble
![Frederiksberg Høstfest: Il Buco x Palleshavegaard](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92281200x800q75image1cnt1.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Frederiksberg Høstfest: Il Buco x Palleshavegaard
Frederiksberg Høstfest, kl. 18-21.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18-21.
Pris: Entré: 295 kr
Køb/bestil billet
Sted: Frederiksberg Høstfest
Dine værter.
Il Buco er en ansvarlig restaurant, som er grundlagt af Christer Bredgaard i november 2011. Hos os er menuen sæsonbestemt med italiensk inspiration og tilberedt med 99% danske råvarer. Vores køkkenchef Ivan Pnacek sammensætter menuer som skifter med tilgængeligheden af friske råvarer fra de producenter og landmænd, som vi arbejder med. Alt vi serverer er lavet med omtanke og kærlighed fra bunden.
Instagram
Palleshavegaard er et ny-etableret mikro-landbrug på midtfyn, som er under økologisk og biodynamisk omlægning. Familien overtog gården i sommeren 2020 og benytter sig af en bæredygtig og regenerativ landbrugspraksis.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Terrine af gris med variation af kål
Hovedret
Risotto på perlebyg med grilled kål
Dessert
Tiramisù
Palleshavegaard er et ny-etableret mikro-landbrug på midtfyn, som er under økologisk og biodynamisk omlægning. Familien overtog gården i sommeren 2020 og benytter sig af en bæredygtig og regenerativ landbrugspraksis.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Terrine af gris med variation af kål
Hovedret
Risotto på perlebyg med grilled kål
Dessert
Tiramisù
![Glas KLUB Sommerfest](https://www.kultunaut.dk/perl/images/yourticket/W160H160_includesuploadimagesBCE39C165A044E69A1CC3F9E33EE0B8A1000.jpg)
16
AUG
Udstilling |
Billedkunst
Glas KLUB Sommerfest
Glas - Museet for glaskunst, kl. 18-21.30.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18-21.30.
Pris: Entré: 85 kr
Køb/bestil billet
Er du medlem af Glas KLUB, er du inviteret til en aften med god mad, livemusik og fantastisk fællesskab i museets have - helt gratis. Vi fejrer sommeren under åben himmel mellem havens glasskulpturer og duftende bede.
Madkunstner Jakob Vinkler fra The Garden Studio tænder op under bålgryden og tryller et skønt måltid frem af årstidens friske råvarer.
I haven kan du blandt andet opleve det nye værkt 'Looping the Hoop' - et gigantisk, lyserødt timeglas skabt af kunstneren Lilibeth Cuenca Rasmussen. Direktør Mikkel Hammer Elming introducerer Cuenca Rasmussens værk og fortæller i løbet af aftenen om efterårets udstillinger.
Du kan også glæde dig til at få smagsprøver på nogle af de materiale-eksperimenter og æstetiske greb, som værkstedet er i gang med at undersøge sammen med billedkunstner Tove Storch forud for hendes soloudstilling på Glas. Se til fra første parket, når glasværkstedet demonstrerer 'cane pulling' og oplev, hvad der sker, når gloende glas trækkes og strækkes til det yderste.
Praktisk & priser
Bemærk: Du skal være medlem af Glas KLUB eller ledsager til et medlem af klubben for at deltage i dette arrangement. Drikkevarer er ikke inkluderet i billetten, men købes separat.
Som Glas KLUB-medlem er du velkommen til at tage 1 ledsager med. Billetprisen er kr. 85. for ledsagere. Max. 1 ledsager pr. Glas KLUB-medlem.
BILLETPRIS Glas KLUB-medlem: Gratis
BILLETPRIS ledsager til Glas KLUB-medlem: kr. 85,-
Der er begrænsede pladser, så billetbestilling på forhånd er nødvendig.
Husk at medbringe dit Glas KLUB-kort
Der vises gyldigt Glas KLUB-kort ved indgangen.
Vil du være med i klubben?
Er du endnu ikke medlem af Glas KLUB, kan du tegne medlemskab på shop.glaskunst.dk
Vi glæder os til at se jer!
I haven kan du blandt andet opleve det nye værkt 'Looping the Hoop' - et gigantisk, lyserødt timeglas skabt af kunstneren Lilibeth Cuenca Rasmussen. Direktør Mikkel Hammer Elming introducerer Cuenca Rasmussens værk og fortæller i løbet af aftenen om efterårets udstillinger.
Du kan også glæde dig til at få smagsprøver på nogle af de materiale-eksperimenter og æstetiske greb, som værkstedet er i gang med at undersøge sammen med billedkunstner Tove Storch forud for hendes soloudstilling på Glas. Se til fra første parket, når glasværkstedet demonstrerer 'cane pulling' og oplev, hvad der sker, når gloende glas trækkes og strækkes til det yderste.
Praktisk & priser
Bemærk: Du skal være medlem af Glas KLUB eller ledsager til et medlem af klubben for at deltage i dette arrangement. Drikkevarer er ikke inkluderet i billetten, men købes separat.
Som Glas KLUB-medlem er du velkommen til at tage 1 ledsager med. Billetprisen er kr. 85. for ledsagere. Max. 1 ledsager pr. Glas KLUB-medlem.
BILLETPRIS Glas KLUB-medlem: Gratis
BILLETPRIS ledsager til Glas KLUB-medlem: kr. 85,-
Der er begrænsede pladser, så billetbestilling på forhånd er nødvendig.
Husk at medbringe dit Glas KLUB-kort
Der vises gyldigt Glas KLUB-kort ved indgangen.
Vil du være med i klubben?
Er du endnu ikke medlem af Glas KLUB, kan du tegne medlemskab på shop.glaskunst.dk
Vi glæder os til at se jer!
![Kvällstur från Kramfors](https://www.kultunaut.dk/perl/images/tickster2/W160H160_ef4575b62cd98d9f6d625d14edef382b9e4fe5ee.jpg)
16
AUG
Diverse |
Ekskursion
Kvällstur från Kramfors
Ådalen III Kramforsviken, kl. 18-22.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18-22.
Pris: Entré: 0-579 kr
Køb/bestil billet
Sted: Ådalen III Kramforsviken
Kramfors - Högakustenbron - Norafjärden, tur och retur. Känn historiens vingslag på vår färd längs Sveriges tredje största älv, Ångermanälven. Turen går från Kramforsviken och tar oss sakta och behagligt nedströms genom en genuin kulturbygd.
Här flottades större delen av timret under sågverkens storhetstid på 1800-talet, och lämningar efter den viktiga näringen finns fortfarande kvar.
Höga berg och storslagna vyer varvas med vackra byggnadsverk, till exempel två av Sveriges mest sevärda broar - Sandöbron och Högakustenbron.
Sandöbron är den vi når först. En bågbro från 1940-talet som en gång var världens längsta enspannsbro. Under byggnationen rasade bron och blev en av Sveriges största arbetsplatsolyckor där 18 människor omkom. Därefter gjordes ett nytt försök och bygget kunde färdigställas.
Vidare tar vi oss mot resans kanske mest populära sevärdhet - Högakustenbron. Spännvidden mellan pylonerna är Europas tredje längsta på sina 1210 meter. En mäktig och uppskattad syn från vattnet.
Till sist en tur in i vackra Norafjärden där Lövviksbron välkomnar oss med en praktfull entré. Vi glider längs strandkanten och rundar små öar med gemytliga sommarstugor innan vi vänder tillbaka mot Kramfors igen.
Under din resa med M/S Ådalen III serveras en stor och smakfull skärgårdsbuffé. Vi bjuder även på kaffe och hembakad kaka efter maten. Sätt dig ner, koppla av och ta in allt det fina naturen här omkring har att ge
Höga berg och storslagna vyer varvas med vackra byggnadsverk, till exempel två av Sveriges mest sevärda broar - Sandöbron och Högakustenbron.
Sandöbron är den vi når först. En bågbro från 1940-talet som en gång var världens längsta enspannsbro. Under byggnationen rasade bron och blev en av Sveriges största arbetsplatsolyckor där 18 människor omkom. Därefter gjordes ett nytt försök och bygget kunde färdigställas.
Vidare tar vi oss mot resans kanske mest populära sevärdhet - Högakustenbron. Spännvidden mellan pylonerna är Europas tredje längsta på sina 1210 meter. En mäktig och uppskattad syn från vattnet.
Till sist en tur in i vackra Norafjärden där Lövviksbron välkomnar oss med en praktfull entré. Vi glider längs strandkanten och rundar små öar med gemytliga sommarstugor innan vi vänder tillbaka mot Kramfors igen.
Under din resa med M/S Ådalen III serveras en stor och smakfull skärgårdsbuffé. Vi bjuder även på kaffe och hembakad kaka efter maten. Sätt dig ner, koppla av och ta in allt det fina naturen här omkring har att ge
![Familien Cardenau inviterer til eksklusiv grillaften på Nimb Roof](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent93811200x800q75image1cnt1.jpg)
16
AUG
Børn | Gastronomi
Familien Cardenau inviterer til eksklusiv grillaften på Nimb Roof
Nimb Roof, kl. 18-22.
Stjernekokken Francis Cardenau og hans søn Victor byder, sammen med Nimb, på sommerens hyggeligste grillaften med byens bedste udsigt.
Den 16. august lægger Nimb Roof tagterrasse til en aften fyldt med ekstraordinær grillmad og højt humør serveret af familien Cardenau.
Til grillaften på Nimb Roof bliver der grillet og kokkereret et udvalg af sommerens dejlige grønsager samt skaldyr, fisk og kanin, og gæsterne vil uden tvivl kunne smage og mærke Francis og Victors passion og kærlighed til mad og råvarer. Til maden serverer Theis Vine deres skønne Ultimate Rose, som med sine rene, blomstrede noter og et twist af hvid peber, på én gang fremstår top klassisk og super moderne i sit udtryk. Hele oplevelsen bliver bundet sammen af stemningsfuld live-musik og udsigt over Københavns tage.
Dine værter
Francis Cardenau er kendt både nationalt og internationalt som den første kok i Danmark, der opnåede to Michelinstjerner (på restaurant Kommandanten). Han er tidligere restauratør og har i en årrække være præsident for Danmark ved Bocuse d'Or kokkekonkurrencen. Sammen med familien driver han i dag virksomheden
CARDENAU, som arbejder for at videregive den franske gastronomiske kulturarv gennem langbordsmiddage og arrangementer med fokus på at spise lokale danske råvarer i sæson - gerne med et fransk touch. Derudover arbejder CARDENAU for at højne kvaliteten af danske råvarer og fødevarer i samarbejde med både danske landmænd og fødevareproducenter, ligesom familien ønsker at inspirere danskerne til at spise flere grøntsager og bælgfrugter. Familien Cardenau elsker også skaldyr, fisk og forskellige former for animalsk protein, som vi danskere måske har glemt at spise eller ikke har tradition for at servere.
Instagram
Facebook
Nimb Roof er Nimb Hotels eksklusive tagterrasse med solstole, pool og cocktailbar. Tagterrassen er forbeholdt hotellets gæster og Nimb Club-medlemmer, men udvalgte aftener hen over sommeren vil der være særlige events, hvor alle har mulighed for at opleve udsøgte mad, vin og cocktails, musik og byens bedste udsigt.
Instagram
Facebook
Siden 1994 har Theis Vine haft egen import af vine fra nogle af verdens førende vinproducenter. Gennem 30 år i vinbranchen har Theis Vine minutiøst håndplukket producenter fra hele kloden. Theis Vine er kendt for deres store ekspertise inden for Bourgogne, men også prominente områder som: Champagne, Rhône, Bordeaux og Ribera del Duero står vindhandlens hjerte nært, og til Modus champagne-middag har Theis Vines specialister sammensat en helt særlig menu, der komplimenterer det asiatiske univers
Til grillaften på Nimb Roof bliver der grillet og kokkereret et udvalg af sommerens dejlige grønsager samt skaldyr, fisk og kanin, og gæsterne vil uden tvivl kunne smage og mærke Francis og Victors passion og kærlighed til mad og råvarer. Til maden serverer Theis Vine deres skønne Ultimate Rose, som med sine rene, blomstrede noter og et twist af hvid peber, på én gang fremstår top klassisk og super moderne i sit udtryk. Hele oplevelsen bliver bundet sammen af stemningsfuld live-musik og udsigt over Københavns tage.
Dine værter
Francis Cardenau er kendt både nationalt og internationalt som den første kok i Danmark, der opnåede to Michelinstjerner (på restaurant Kommandanten). Han er tidligere restauratør og har i en årrække være præsident for Danmark ved Bocuse d'Or kokkekonkurrencen. Sammen med familien driver han i dag virksomheden
CARDENAU, som arbejder for at videregive den franske gastronomiske kulturarv gennem langbordsmiddage og arrangementer med fokus på at spise lokale danske råvarer i sæson - gerne med et fransk touch. Derudover arbejder CARDENAU for at højne kvaliteten af danske råvarer og fødevarer i samarbejde med både danske landmænd og fødevareproducenter, ligesom familien ønsker at inspirere danskerne til at spise flere grøntsager og bælgfrugter. Familien Cardenau elsker også skaldyr, fisk og forskellige former for animalsk protein, som vi danskere måske har glemt at spise eller ikke har tradition for at servere.
Nimb Roof er Nimb Hotels eksklusive tagterrasse med solstole, pool og cocktailbar. Tagterrassen er forbeholdt hotellets gæster og Nimb Club-medlemmer, men udvalgte aftener hen over sommeren vil der være særlige events, hvor alle har mulighed for at opleve udsøgte mad, vin og cocktails, musik og byens bedste udsigt.
Siden 1994 har Theis Vine haft egen import af vine fra nogle af verdens førende vinproducenter. Gennem 30 år i vinbranchen har Theis Vine minutiøst håndplukket producenter fra hele kloden. Theis Vine er kendt for deres store ekspertise inden for Bourgogne, men også prominente områder som: Champagne, Rhône, Bordeaux og Ribera del Duero står vindhandlens hjerte nært, og til Modus champagne-middag har Theis Vines specialister sammensat en helt særlig menu, der komplimenterer det asiatiske univers
![Årets kräftskiva på Hamnplan 1](https://www.kultunaut.dk/perl/images/tickster2/W160H160_5e7950561a4821013f7bc65fa69ff43c96e2670f.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Årets kräftskiva på Hamnplan 1
Hamnplan 1, kl. 18-22.
Välkommen till vår första kräftskiva! Datum: Fredag 16 augusti. Tid: 18:00. Plats: Hamnplan 1. Vi är glada att bjuda in dig till vår allra första kräftskiva! Kom och njut av god mat, trevligt sällskap och härlig stämning.
För 695 kr får du 450 gram kräftor plus en buffé med räckor ,focaccia, aioli och annat gott. Ta med ett gott humör och kanske din bästa snapsvisa.
Varmt välkommen!
Varmt välkommen!
![Casual Middelhavsmiddag](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91981200x800q75image1cnt2.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Casual Middelhavsmiddag
ROOTS Vinbar - Østerbro, kl. 18-22.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18-22.
Pris: Entré: 495 kr
Køb/bestil billet
Sted: ROOTS Vinbar - Østerbro
Oplev Roots specielle vine parret med en afslappet "sharing style"-middag, hvor du kan nyde de forskellige smagsvarianter fra Sydeuropa. Din vært. På.
Root's Wine Bars kan du opdage et omfattende udvalg af vine hentet direkte fra små producenter. I samarbejde med vores familie af restauranter i København, præsenterer vinbaren nu en forbedret kulinarisk oplevelse, mens den stadig hylder vores grundlæggende vægt på vin. Dette rejser et spændende spørgsmål: komplementerer vinen maden, eller er det omvendt?
Instagram
5 Serveringer Sharing Style + Vinmenu (3 glas)
Stracciatella - rødbeder - grønne asparges
Kroketter - ricotta - mortadella - spinat
Baccalá Mantecato - polenta - ristede peberfrugt
Charcuterie & Ost
Tiramisú
Hvis din reservation er på en lørdag, kan du blive fanget i vores kælder til en af vores særlige live jazz-begivenheder
5 Serveringer Sharing Style + Vinmenu (3 glas)
Stracciatella - rødbeder - grønne asparges
Kroketter - ricotta - mortadella - spinat
Baccalá Mantecato - polenta - ristede peberfrugt
Charcuterie & Ost
Tiramisú
Hvis din reservation er på en lørdag, kan du blive fanget i vores kælder til en af vores særlige live jazz-begivenheder
![Glorias 50+ Disco Sommer Party på Josefina](https://www.kultunaut.dk/perl/images/tickster2/W160H160_52fef87606bdc546ad5eb556d2070038186d8a62.jpg)
16
AUG
Musik |
Club/DJ
Glorias 50+ Disco Sommer Party på Josefina
Josefina Kungliga Djurgården, kl. 18-23.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18-23.
Pris: Entré: 150-545 kr
Køb/bestil billet
Sveriges hetaste 50+ klubb med DJ Gloria är tillbaks sommaren 2024 med årets största och mest omtalade party. Glorias 50+ Disco SOMMAR PARTY fredagen 16 augusti 2024! Då tar Glorias över vackra Josefina på Djurgården. "Ser Du för ung ut?
Var beredd att visa leg. Vi släpper endast in personer som fyllt 50!" Härlig buffé (endast via förköpsbiljetter), dansgolv utomhus... Det blir mycket dans, skratt & kul! DJ Gloria spelar musik från 50-tal fram till idag: disco, rock, motown, pop, tryckare, latin, styrdans, bugg...
MAT & BUFFÉ
Börja kvällen med en härlig buffé framtagen av Josefinas duktiga köksmästare à 395kr/person! Buffé-biljetter köps endast tillsammans med entré-biljetter via Tickster, och är begränsade i antal. OBS! Matgäster behöver inte ringa och boka bord med Josefina, endast erhålla buffébiljett.
BILJETTER
Köps online på Tickster.com. Finns två sorters biljett:
ENTRÉ (150kr/person + 25kr serviceavgift )
ENTRÉ + BUFFÉ paket (545kr/person + 35kr serviceavgift)
OBS! Buffén kan avbokas (pga sjukdom) senast 48 tim före event.
INFO & KONTAKT
Event: Glorias 50+ Discos SOMMAR PARTY!
Plats: JOSEFINA, Galärvarvsvägen 10, Djurgården (Stockholm)
Datum: fredagen 16 AUGUSTI 2024
Tid: 18:00-23:00, discot startar 19:00 (stället har öppet längre för de gäster som vill vara kvar). Insläpp 17:00 för gäster med buffébiljetter.
Kontakt: anna@djgloria.com
MAT & BUFFÉ
Börja kvällen med en härlig buffé framtagen av Josefinas duktiga köksmästare à 395kr/person! Buffé-biljetter köps endast tillsammans med entré-biljetter via Tickster, och är begränsade i antal. OBS! Matgäster behöver inte ringa och boka bord med Josefina, endast erhålla buffébiljett.
BILJETTER
Köps online på Tickster.com. Finns två sorters biljett:
ENTRÉ (150kr/person + 25kr serviceavgift )
ENTRÉ + BUFFÉ paket (545kr/person + 35kr serviceavgift)
OBS! Buffén kan avbokas (pga sjukdom) senast 48 tim före event.
INFO & KONTAKT
Event: Glorias 50+ Discos SOMMAR PARTY!
Plats: JOSEFINA, Galärvarvsvägen 10, Djurgården (Stockholm)
Datum: fredagen 16 AUGUSTI 2024
Tid: 18:00-23:00, discot startar 19:00 (stället har öppet längre för de gäster som vill vara kvar). Insläpp 17:00 för gäster med buffébiljetter.
Kontakt: anna@djgloria.com
![24/25 | Östersunds IK - AIK | 16/8](https://www.kultunaut.dk/perl/images/tickster2/W160H160_2bc9de963c2c574e621c96ee33a27bed74e7fbcb.png)
16
AUG
Sportsturnering |
Ishockeykamp
24/25 | Östersunds IK - AIK | 16/8
Östersund Arena, Staaren Savka, kl. 18-23.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18-23.
Pris: Entré: 25-395 kr
Køb/bestil billet
![Marit Bergman](https://www.kultunaut.dk/perl/images/tickster2/W160H160_c530c05c624eb6f57183a7dba2958a2583c3490e.png)
16
AUG
Musik |
Rock/Pop
Marit Bergman
Västerås Officersmäss, kl. 18-24.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18-24.
Pris: Entré: 295-895 kr
Køb/bestil billet
Sted: Västerås Officersmäss
Med både fjolårsfärska albumet "Här kommer vargen" och Så mycket bättre-medverkan i bagaget kommer prisbelönta poplegenden Marit Bergman till Västerås Officersmäss.
Det blir musik från hela solokarriären som nu sträcker sig över mer än två decennier av känslosam, berörande och angelägen popmusik.
"Nu har det blivit dags att än en gång göra min favoritgrej i hela livet, det vill säga åka land och rike runt tillsammans med några bästa vänner och spela musik för underbara människor. Ju mer skit som händer runt om i världen desto mer tacksam är jag för att jag får göra detta. Det är inte på något sätt självklart. Vilket märkligt fantastiskt liv just jag fick."
Marit Bergman - sång, gitarr Anna Dager - cello, sång Karl-Henrik Hörngren - klaviatur, sång
*Insläpp 18, på scen ca 20.
Vi serverar vår populära BBQ från kl 18.
Matgäster bör vara på plats senast 1830.
Du kan beställa kombinerad konsert-, och bbqbiljett.
Det finns även ett begränsat antal exklusiva Golden Tickets med VIPmingel innan konserten med 1 glas Cava, snacksbuffé, förrätt, bbq, dessert med kaffe samt egen lounge och bar och sittplatser närmast scenen och filt.
Åldersgräns: Under 18 år är ok i målsmans sällskap.
Konserten är utomhus och för stående/sittande publik.
Ca 300 onumrerade sittplatser finns.
Tänk på att klä dig passande.
Egen mat och dryck är inte tillåtet utan finns att köpa på konsertområdet.
Köpt biljett återlöses ej*
"Nu har det blivit dags att än en gång göra min favoritgrej i hela livet, det vill säga åka land och rike runt tillsammans med några bästa vänner och spela musik för underbara människor. Ju mer skit som händer runt om i världen desto mer tacksam är jag för att jag får göra detta. Det är inte på något sätt självklart. Vilket märkligt fantastiskt liv just jag fick."
Marit Bergman - sång, gitarr Anna Dager - cello, sång Karl-Henrik Hörngren - klaviatur, sång
*Insläpp 18, på scen ca 20.
Vi serverar vår populära BBQ från kl 18.
Matgäster bör vara på plats senast 1830.
Du kan beställa kombinerad konsert-, och bbqbiljett.
Det finns även ett begränsat antal exklusiva Golden Tickets med VIPmingel innan konserten med 1 glas Cava, snacksbuffé, förrätt, bbq, dessert med kaffe samt egen lounge och bar och sittplatser närmast scenen och filt.
Åldersgräns: Under 18 år är ok i målsmans sällskap.
Konserten är utomhus och för stående/sittande publik.
Ca 300 onumrerade sittplatser finns.
Tänk på att klä dig passande.
Egen mat och dryck är inte tillåtet utan finns att köpa på konsertområdet.
Köpt biljett återlöses ej*
![Samspunken](https://www.kultunaut.dk/perl/images/tickster2/W160H160_daa9430d2b73c1d2dbb9e2da5aadeb044913e4e9.jpg)
16
AUG
Musik |
Rock/Pop
Samspunken
Strängnäs Motorstadion AMS, Härad, kl. 18-24.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18-24.
Pris: Entré: 250 kr
Køb/bestil billet
2024 bjuder på en galet trevlig kväll på Strängnäs motorstadion utanför Härad. Banden som kommer spela är LASTKAJ 14, Krigstid, Tail Patch och Anders Frisk!
FRI ENTRÉ upp till 17 år
Föranmälan krävs till gästlista - maila samspunken@gmail.com
Kontroll i entrén
Vi ses!!
- Spelningen är utomhus.
- Merch kommer finnas att köpa inomhus.
- Fri parkering och finns även plats att campa så ta med tältet och kom och mys!
FRI ENTRÉ upp till 17 år
Föranmälan krävs till gästlista - maila samspunken@gmail.com
Kontroll i entrén
Vi ses!!
![TeenBegynder Fredag](https://www.kultunaut.dk/perl/images/motivu/W160H160_tryoutsimages17065conversionsskojteskoletorsdag1642075270share.jpg)
16
AUG
Motion |
Skøjteløb
TeenBegynder Fredag
Blue Water Dokken / Blue Water Arena, kl. 18.15-19.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18.15-19.
Pris: Fri entré
Køb/bestil billet
TeenBegynder træner Mandag kl. 17:30-18.15 og Fredag kl. 18.15-19.00, man vælger selv, om man ønsker at træne mandag, fredag eller begge dage. Det er vigtigt at medbringe handsker og varmt tøj, som man kan bevæge sig i.
Mødetid er 15 - 20 minutter før træningen starter, så der er mulighed for at finde skøjter.
På isen øves der bl.a. basale skøjtefærdigheder. Der er niveauinddeling på isen.
Ved spørgsmål kan Maj-Britt Thomsen kontaktes på mail: maj-britt@esbjerg-skojteklub.dk eller på telefon: 29879248.
TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING
Arrangeret af Esbjerg Skøjteklub
På isen øves der bl.a. basale skøjtefærdigheder. Der er niveauinddeling på isen.
Ved spørgsmål kan Maj-Britt Thomsen kontaktes på mail: maj-britt@esbjerg-skojteklub.dk eller på telefon: 29879248.
TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING
Arrangeret af Esbjerg Skøjteklub
![Buffé med bordsplacering kvällstrav](https://www.kultunaut.dk/perl/images/tickster2/W160H160_2dcc03c48e52567bbe7fa584b69cd5a089341086.png)
16
AUG
Sportsturnering |
Hestesport
Buffé med bordsplacering kvällstrav
Bollnäs Travbana, kl. 18.20-03.20.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18.20-03.20.
Pris: Entré: 235 kr
Køb/bestil billet
Sted: Bollnäs Travbana
![Gudstjeneste: Natkirke v/Carina Juhl Jakobsen](https://www.kultunaut.dk/perl/images/sogndk_kirke/W160H160_uploadsDyconSogneadminOrganiser767056541368525726.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gudstjeneste
Gudstjeneste: Natkirke v/Carina Juhl Jakobsen
Sankt Nikolai Kirke, kl. 18.30.
Fredag den 16. august 2024, kl. 18.30.
Sted: Sankt Nikolai Kirke
![Fodboldkamp 3. Division - Grundspil 2024/25 - VSK Århus mod Brabrand](https://www.kultunaut.dk/perl/images/genre/W160H160_fodbold.jpg)
16
AUG
Sportsturnering |
Fodboldkamp
Fodboldkamp 3. Division - Grundspil 2024/25 - VSK Århus mod Brabrand
VSK Aarhus, kl. 18.30.