Spring til indhold

Arrangementer

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 15.30-18

Åbning af festivalpladsen

Kom med til åbning af dette års festivalplads for Copenhagen Cooking. Program for åbningen. Festivaløl til de 100 første gæster.

Mere

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 16-17 & 18-19

Dessertmiddag med Magasinet Lækkerier og Søllerød Kro

Er du typen, der altid spiser desserten først? Så kom og vær med når Magasinet Lækkerier og Søllerød Kro inviterer til dessertmiddag.

Mere

Entré: 350 kr

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 19-21

Kålens Magi: Dolmaer og Delikatesser Fra Verdens Køkkener

Kålens Magi: Dolmer og Delikatesser Fra Verdens Køkkener inviterer dig til at opleve en kulinarisk rejse, hvor kål er i centrum.

Mere

Entré: 299 kr

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi

Kimchi Workshop med Kala , Kimchi-Dronningen

Er du klar til at tage dine smagsløg med på et vildt fermenteringseventyr? Deltag i vores spændende Kimchi-workshop med ingen ringere end Kala, også kendt som Kimchi-dronningen!

Mere

Entré: 299 kr

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 13-13.45

Kål, kål og atter kål med Claus Meyer

Denne dag vil Claus Meyer slå et slag for dansk kål i flere former og farver, når han udfolder sin kreativitet inden for kålens mange muligheder.

Mere

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 14-14.45

Dansk kål- og mejerimagi med Philip Grønkjær

Hvordan kan man bruge få men gode mejeriprodukter som smagsgiver i grønne retter? Kok og kulinarisk konsulent Philip Grønkjær tager dig med på en smagsrejse gennem dansk sommerkål smagt til med lækkerier fra.

Mere

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 16-16.45

Syltedronningen inviterer til pesto-party

Mød Syltedronningen Helena Grayston, når hun tryller med kål, der hengemmes på glas og flaske. Man tror det ikke lige, men kål kan blive til mange forskellige og velsmagende pestoer, og kinakål bliver fermenteret til kimchi.

Mere

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 17-17.45

Når snakken falder på kål med Adam Aamann

Rå, fermenteret, stuvet, syltet, stegt, grillet, dampet, kogt eller braiseret? Tilberedningsmetoderne er mange, når snakken falder på en af planterigets største personligheder, nemlig kålen.

Mere

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 17.15-18

Mangholm smager på sæsonens grønkål

På festivalpladsens scene tager Tine Hage og Philipp Lindner fra det økologiske, regenerative jordbrug Mangholm en række friske og sprøde grøntsager med fra deres egen produktion og byder publikum på en quiche lavet med deres eget Ølandshvedemel.

Mere

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 19-19.45

Umuts kulinariske kålsensation

Umut Sakarya, inviterer dig til en dag fyldt med madlavning, indsigt og masser af grin. Under showet vil Umut demonstrere, hvordan man laver Lahana Sarmasi med en twist - serveret med en forfriskende hvidløgsyoghurt og skilt med dildolie.

Mere

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 10.30-13

Få en smagsprøve på cykling i Flandern - med Euroman

Tag med på cykeltur i og omkring København sammen med Euroman og Visit Flandern, når chefredaktør og cykelfan, Kristoffer Dahy Ernst, guider til et hyggeligt social ride på 50 km lørdag den 24. august 2024.

Mere

Entré: 145 kr

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 12-12.45

Den skjulte kål med Louisa Lorang

Mød madkunstneren Louisa Lorang, når hun forvandler kål til en smagfuld tyrkisk-inspireret pizzaoplevelse. Din vært. Louisa Lorang er en dansk kok, kogebogsforfatter, underviser og foodstylist inden for gastronomi.

Mere

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 13-13.45

Kålen i det søde køkken

Kom med, når Karsten Christoffersen fra Kødbyens Is, viser og fortæller, hvordan Copenhagen Cooking-festivalisen er lavet af restprodukter fra Fejø Frugtplantage.

Mere

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 20-22

Ølmusikbanko

Kom og vær med, når Absalon traditionen tro tager deres bankoudstyr med til Copenhagen Cookings festivalsplads. Aftenen byder på festlig ølmusikbanko, hvor tallene på bankopladerne er skiftet ud med sangtitler.

Mere

Entré: 119 kr

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi

Pizza Workshop

Kom og vær med, når Arla i samarbejde med Il Fornaio slår teltdugene op og inviterer til Pizza Workshop den 22. 24. august. Her får madentusiaster i alle aldre mulighed for at få mel på fingrene og bage deres helt egen italienske surdejspizza.

Mere

Entré: 1 kr

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 13-13.45

Det grønne køkken med Rødder x Andelsgaarde

Hele året rundt er kålen det eneste bladgrønt, vi rigtig kan regne med. Den er tilgængelig for alle og dyrkes med kærlighed, økologisk og regenerativt hos mange små jordbrug. Den opbevares godt.

Mere

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 14-14.45

Smagfulde bælgfrugter med Easy Peacy

Kom og vær med, når Alexandra Bækgaard fra Easy Peasy fortæller om hvordan kontraster i smag og konsistens komplimenterer hinanden, og hvor let det er at få en masse smag banket ind i vegetarisk mad. For smager kød overhovedet særlig godt uden sovs?

Mere

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi

Nordic Craft Chocolate Festival 2024

Chokoladefestivalen Nordic Craft Chocolate, også kendt som Nordic Bean, glæder sig til at byde chokoladeelskere velkommen på Copenhagen Cookings festivalplads i Kødbyen 23. til 25. august.

Mere