Spring til indhold

Arrangementer

Fiskerizakajaen, Diverse: Gastronomi kl. 17-22

Food for Thought

Hvad sker der, når tre kokke med forskellige baggrunde, en sommelier og en barista, som alle har deltaget i MAD Academy-kurser om ledelse og bæredygtighed, anvender det, de har lært, på en middag? En aften, der stiller mere end sulten.

Mere

Entré: 525 kr

Fiskerizakajaen, Diverse: Gastronomi kl. 18-21.45

Det-Det-eR-amen

DDR, er naturligvis et ordspil med referencer. Det er både dét, det er, og dét, der er. Og så er det Ramen. Det betyder i praksis, at den mad, som vi vil lave, skal sikre at både krop og sjæl fyldes op og man får energi til dagen og vejen.

Mere

Entré: 200 kr

Fiskerizakajaen, Diverse: Gastronomi kl. 16.30-18.30

En sød symfoni: Dessertsamarbejde mellem kokkene Pieter De Volder og Elisabeth Madsen

Få en ekstraordinær kulinarisk oplevelse, når den flamske kok Pieter De Volder går sammen med den danske Bocuse d'Or vinder Elisabeth Madsen om at præsentere en unik fire-retters dessertmenu.

Mere

Entré: 370 kr

Fiskerizakajaen, Diverse: Gastronomi kl. 17-19 & 19.30-21.30

Livretter og gode minder

Glæd dig til en oplevelse med god, velsmagende mad uden for mange regler eller dogmer - og nyd maden i godt selskab!

Mere

Entré: 545 kr