Spring til indhold

Arrangementer

Fælleskøkkenet på festivalpladsen, Diverse: Gastronomi kl. 20-21

Sådan skænker du den perfekte belgiske Duvel-øl - workshop med brygmester Sven Dekleermaeker

(Brewery De Koninck) fra Flandern. Kom med til en workshop, hvor du lærer at mestre kunsten at skænke den perfekte belgiske Duvel-øl. Opdag hemmelighederne bag at opnå den ideelle skumkrone, forbedre aromaen og maksimere smagen af din Duvel.

Mere

Entré: 15 kr

Fælleskøkkenet på festivalpladsen, Diverse: Gastronomi kl. 12-12.30, 12.30-13, 13-13.30 & 13.30-14

Knivslibnings-workshop med Umut

Tag dine køkkenknive med og kom til vores spændende workshop under Copenhagen Cooking hvor du kan lære dine køkkenknive meget bedre at kende! Når du har været med til workshoppen med Umut ved roret, ved du hvordan du:.

Mere

Entré: 1 kr

Fælleskøkkenet på festivalpladsen, Diverse: Gastronomi kl. 18-18.45

Sådan laver du de perfekte belgiske pommes frites - demonstration af ekspert Sven De Ville (Frituur

Tartaar) fra Flandern. Kom med til en eksklusiv demonstration af kunsten at lave perfekte belgiske pommes frites! Opdag de hemmelige teknikker bag skabelsen af de gyldne lækkerier, som er blevet en national skat.

Mere

Entré: 15 kr

Fælleskøkkenet på festivalpladsen, Diverse: Gastronomi

Fælleskøkkenet

Torsdag d. 22. August. Kl. 16.00 - Kl. 19.00.

Mere

Fælleskøkkenet på festivalpladsen, Diverse: Gastronomi

Yoga & BMO pt. 2

Start din søndag på den mest opløftende måde med yoga og BMO! Tag din yogamåtte med til Kødbyen, hvor vi sammen hilser solen og fylder morgenen med masser af god energi og smil.

Mere

Entré: 75 kr

Fælleskøkkenet på festivalpladsen, Diverse: Gastronomi kl. 12-13

Olivenoliesmagning med tapas

Der findes 400-500 sorter oliven. Vi smager 4-5 forskellige olier med forskellige styrker og derefter serveres små tapas med de samme olier for at bevidstgøre hvordan smagen ændres i forhold til forskellige ingredienser. Din vært.

Mere

Entré: 250 kr