Få en helt særlig nytårsaften! Inviter dine gæster med til en stemningsfuld aften på Brasseriet Gilleleje og lad os sørge for, at årets sidste aften bliver både delikat og festlig.
MENU
Snacks x 3
Vafler med citronmayo, tørret skinke & karse Puffede bygflager med Gilleleje-dip Små tærter med fyld af ost & løg dertil Gammel Knas-mayo
Forret
Skaldyrsconsummé med fyld af æble, fennikel, hummerkød, grøn olie & urter
Brød
Urtepestosnegle Mørkt ølbrød med malt og kerner Pisket brunet smør
Mellemret
Rørt tartar med cognac, mix af estragon, skalotteløg, sennepsmayo, karse og kartoffelchips
Hovedret
Farseret vagtel med Pommes Anna, fumé sauce med morkler og tyttebær, grillede marinerede skalotteløg
Dessert
Hibiscusmousse på bund af kage med anisnoter, champagne broken gel, grønne urter, hertil tonka-is og hvid chokolade
Bestil bord på telefon 48 30 21 30.
Vi glæder os til at fejre nytåret med dig.
Läs mer på webbplatsen
MENU
Snacks x 3
Vafler med citronmayo, tørret skinke & karse Puffede bygflager med Gilleleje-dip Små tærter med fyld af ost & løg dertil Gammel Knas-mayo
Forret
Skaldyrsconsummé med fyld af æble, fennikel, hummerkød, grøn olie & urter
Brød
Urtepestosnegle Mørkt ølbrød med malt og kerner Pisket brunet smør
Mellemret
Rørt tartar med cognac, mix af estragon, skalotteløg, sennepsmayo, karse og kartoffelchips
Hovedret
Farseret vagtel med Pommes Anna, fumé sauce med morkler og tyttebær, grillede marinerede skalotteløg
Dessert
Hibiscusmousse på bund af kage med anisnoter, champagne broken gel, grønne urter, hertil tonka-is og hvid chokolade
Bestil bord på telefon 48 30 21 30.
Vi glæder os til at fejre nytåret med dig.
Entré: 1100 kr