Nadia Mansour er forsker (ph.d.) og leder på VIA University College. Hun har forsket i diversitet, repræsentation og multikulturelt indhold i forhold til kunst og kultur i Danmark. Hun er opvokset i Odense-bydelen Vollsmose, og har selv arabisk baggrund.
I 2020 vandt hun Klods Hans-prisen for sin forskning i og arbejde indenfor dette område.
Denne samtale er ment som optakt til forestillingen DEN ANDEN ARABISKE KVINDE der spiller 27. februar, og vi tager fat på spørgsmål omkring diversitet og repræsentation i kunsten, og hvilke oplevelser, der venter forude, hvis vi lykkes med at skabe bredere repræsentation på og bag scenen? Og hvad med den bagvedliggende debat og bevægelse; kan den også køre af sporet?
Taste & talks: Stimulér sanserne og styrk samtalen.
På Momentum gør vi de store samtaler små og nærværende. Vi gør det i godt selskab med anerkendte kunstnere og aktører, som har masser på hjerte. Vi stimulerer sanserne og styrker samtalen med lidt vin eller øl, der er nøje udvalgt af Den Røde Bar som et gastronomisk indspark i samtalen.
Teaterdirektør, Jeppe Sand, har inviteret en række spændende personligheder til en samtale om kunst, karriere, anekdoter og den tid vi lever i. Barchef, Anders Jepsen, er klar med fortælling og smagsprøve på øl eller vin.
Buy/order ticket
I 2020 vandt hun Klods Hans-prisen for sin forskning i og arbejde indenfor dette område.
Denne samtale er ment som optakt til forestillingen DEN ANDEN ARABISKE KVINDE der spiller 27. februar, og vi tager fat på spørgsmål omkring diversitet og repræsentation i kunsten, og hvilke oplevelser, der venter forude, hvis vi lykkes med at skabe bredere repræsentation på og bag scenen? Og hvad med den bagvedliggende debat og bevægelse; kan den også køre af sporet?
Taste & talks: Stimulér sanserne og styrk samtalen.
På Momentum gør vi de store samtaler små og nærværende. Vi gør det i godt selskab med anerkendte kunstnere og aktører, som har masser på hjerte. Vi stimulerer sanserne og styrker samtalen med lidt vin eller øl, der er nøje udvalgt af Den Røde Bar som et gastronomisk indspark i samtalen.
Teaterdirektør, Jeppe Sand, har inviteret en række spændende personligheder til en samtale om kunst, karriere, anekdoter og den tid vi lever i. Barchef, Anders Jepsen, er klar med fortælling og smagsprøve på øl eller vin.
Entrance fee: 45 DKK