Tapas I


image-one

På dette kursus skal vi lære at forberede 7 lækre spanske tapas fra bunden. Det kunne være Tortilla Española (omelet med kartofler, æg, hvidløg og løg), rejer i hvidløg, chorizo i rødvin, spanske kødboller, alioli, og andre delikatesser..

På Tapas II vil vi lave 7 andre slags tapas, det er derfor muligt at tilmelde sig til begge kurser.

Der er hjemmelavet sangria og vin til maden, og det eneste I skal søge for, er at komme med en god kniv og godt humør.

Husk at I ikke skal spise frokost hjemmefra. Der er rigeligt mad!

Prisen inkluderer undervisningen, råvarerne og vinen.

Underviser: Luis Saiz Lopes, tlf. 2441 6510



Hold: 4524219775

Rynkevangskolen, Møllevej 10, Kalundborg

Søndag den 3. november 2024 , kl. 11-15.30.

Pris: Ukendt

Hjemmeside: https://aof.dk/AOF-AOFHOLBAEK_KULTUR_FRITID/4524219775

Det sker samme sted