På dette kursus skal vi lære at forberede 7 lækre spanske tapas fra bunden. Det kunne være Tortilla Española (omelet med kartofler, æg, hvidløg og løg), rejer i hvidløg, chorizo i rødvin, spanske kødboller, alioli, og andre delikatesser..
På Tapas II vil vi lave 7 andre slags tapas, det er derfor muligt at tilmelde sig til begge kurser.
Der er hjemmelavet sangria og vin til maden, og det eneste I skal søge for, er at komme med en god kniv og godt humør.
Husk at I ikke skal spise frokost hjemmefra. Der er rigeligt mad!
Prisen inkluderer undervisningen, råvarerne og vinen.
Underviser: Luis Saiz Lopes, tlf. 2441 6510
Hold: 4524219775
Rynkevangskolen, Møllevej 10, Kalundborg
Søndag den 3. november 2024 , kl. 11-15.30.
Pris: Ukendt
Hjemmeside: https://aof.dk/AOF-AOFHOLBAEK_KULTUR_FRITID/4524219775