Kig forbi Selma i Indre By og oplev et sublimt fortolket smørrebrød med kantareller, Karl Johan-svampe, ume kosho, pistacie og prästost. Da der er stor efterspørgsel efter pladserne hos Selma, anbefales, at man booker bord i god tid..
Menuen bestilles direkte hos restauranten.
Udover Selma, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din værtSelma er en ydmyg og nysgerrig fortolkning af smørrebrød. Med respekt både for innovation og tradition, fokus på håndværk og velsmag. Vi er et råvare og sæsonbaseret køkken bygget på råvarer fra regenerative ildsjæle. Med et værtskab baseret på trivsel og stolt faglighed samt en dynamisk menu i konstant bevægelse.
InstagramEn del af Kål & KoEventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af '
Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokusÅrets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus
her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project
her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Smørrebrød med kantareller, Karl Johan-svampe, ume kosho, pistache og prästost
Menuen købes direkte af restauranten. Det anbefales, at du bestiller bord i god tid, da der er stor efterspørgsel på pladser hos Selma
Selmas, Rømersgade 20, København K
Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024 , kl. 11.30-23.
Pris:
(Entré: 178 kr)
Køb billet