Kål & Ko-minoen: The Pescatarian


image-one

Velkommen til The Pescatarian, som er en del af Kål- & Ko-minoen under Copenhagen Cooking. Retten er begrebet af en kærlighedshistorie mellem friske grøntsager fra de små, lokale gårde omkring København og oste fra Arla Unika..

Menuen købes på stedet direkte hos restauranten. Det anbefales at booke bord direkte ved The Pescatarian gennem

deres hjemmeside.

Som en del af Kål- & Ko-minoen kan du opleve:



Din vært

The Pescatarian er den anden restaurant af Johan Burich-Holck, som står bag den populære Bib Gourmand-restaurant Marv & Ben. Ud over høje gastronomiske standarder lægger han vægt på sundhed og miljø som centrale principper.

Retterne vil blive præsenteret som smagsprøver med fisk og skaldyr, frugt og grøntsager med fokus på bæredygtighed og økologiske råvarer. Gæsterne kan se frem til en fremragende madoplevelse med service i verdensklasse.

En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program.

Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.

Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her

Stegt courgetteblomst fra Danmark med syltede og grillede kirsebær & friske hindbær vendt i lang peber.

Creme og en skummende sauce på Gammelknas toppet med en forglemmigej

The Pescatarian, Amaliegade 49, k, København K

Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024 , kl. 17.30-23.30.

Pris: (Entré: 485 kr)

Det sker samme sted