Krabbeklør & kærlighed. Kræver adgangsbillet til Vesterland -. Kære venner. Michelinkok og en rigtig kær ven af Vesterland - Jesper Krabbe - vender tilbage til festivalen i september og serverer krabbeklør og champagne..
Om de lækre krabbeklør fortæller Jesper
'Krabbe har den fineste sødme i skaldyrs verden, synes jeg... den bliver kogt i det vand, de lever i.. så er saltbalancen bedst.. man skal knækken skallen med en ske, og de serveres varme.. så sødmen springer helt frem... Krabbe - mayo - surdejsbrød'
- Jesper Krabbe serverer krabbeklør, mayo, surdejsbrød og champagne kl. 12.0, 14.00 og 16.00 fredag den 6. september og lørdag den 7. september.
- Krabbekløerne serveres på et langbord, og der er kun plads til 30 personer ved langbordet.
- Middagen varer ca. 60min, og der er krabbeklør og champagne ad libitum, mens I er der.
- Madbilletten til én af Jesper Krabbes middage koster 695kr. plus gebyr.
- Når du køber billet, booker du dag og tidspunkt for middagen.
Du skal selvfølgelig ha' billet eller være frivillig til Vesterland 2024 for, du kan købe dig en plads hos én af Jesper Krabbes spisninger til festivalen.
Kh Alle os fra Vesterland & KrabbeFood/Jesper Krabbe
Fanø Vesterland, Stadionvej 17, Fanø
Lørdag den 7. september 2024 , kl. 12.
Pris: (Entré: 720 kr)