Det danske måltids kulturhistorie


image-one

Vi er klar til michelin-uddeling i 2025! Vi stiller skarpt på fødevarer, smag og madvaner og er med til at fejre gastronomisk folkefest i Odsherred..

I den forbindelse arrangerer vi en række forskillge arrangementer, der inviterer fødevarer ind på alle mulige spændende måder.

Foredraget arrangeres i samarbejde med LOF/Odsherred.
Museumsinspektør og madhistoriker Bettina Buhl, der blandt andet har været køkkenhistorisk konsulent på Tv-serien Badehotellet, fortæller om det danske måltid i 15.000 år
I foredraget kommer vi bag måltidets kulturhistorie i Danmark - råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem tiderne. Vi skal i køkkenet, i haven, på marken og selvfølgelig skal vi have et spændende kig på de ældste danske kogebøger.

Historien om danskernes mad i 15.000 år : med udvalgte opskrifter fra gamle danske kogebøger

Sovs skal der til : opskrifter & historie
Bettina Buhl

Hold: 351806

Kulturhuset Aksen, Centervejen 91, Asnæs

Onsdag den 30. april 2025 , kl. 19-21.

Pris: (Entré: 75 kr)

Hjemmeside: https://lof.dk/redirecter?course=351806&account=LOF-NORDVESTSJAELLAND

Det sker samme sted