Denne aften inviteres I til middag hos Falsterbonden anno 1850. Det bliver en sanselig erindringsrejse gennem en landsbys sociale lag, hvor der undervejs bydes på en bred smagspalet af spændende retter. Mens I bevæger jer rundt i landsbyen, spiser I hos både falsterbonden, skolelæreren, landarbejderen og kapellanen og mølleren, alt imens museumsinspektørerne fortæller om, hvordan mad spillede en afgørende rolle for datidens befolkning.
Falsterbondens menu:
Lesen Sie mehr auf der Website
Falsterbondens menu:
- Bondekonens svupsakker: fyldte æbleskiver med snaps
- Skolemesterens mellemmad: sprødt rugbrød med støv af flæskesvær og lardo samt rå grøntsager med dip
- Ane Huggemands varme frokost: cremet perlebyggrød med bagte porrer og løvstikke
- Bondens middag: langtidsbagt svinenakke med ølsauce, pærer og bagt kartoffel
- Møllerens kage: mikmuskage med tørrede frugter og koldt smør
- Kapellanens dessert: grød på sommerbær med pisket fløde og crumble
Eintritt: 849 kr