Over de sidste 10 år, siden Cooking for a Causes "prolog", i bedste Tour de France-stil, i 2014. Har Cooking for a Causes frivillige arbejde, samlet 100-vis af mennesker.
Hvad end det har været Danmarks Bedste og Mest Sympatiske Kokke, til entusiastiske og dygtige sommeliere, eller om det har været Danmarks Største Stjerner, der har været forbi for at overraske de mange gæster og frivillige det pågælende år, så har vi alle altid mødtes "omkring bordet" på lige vilkår. Alle har altid gået indtil vores magiske døgn i Pinsen, som frivillige og alle de dejlige ting vi har nydt, som gæst eller frivillig, så har alting altid været 100% sponsoreret.
Derfor er vi selvfølgelig også meget stolte over at vi på vores 10-års rejse, fra fuldstændigt nybegyndere, og til nu, en etableret rytter, for at blive i Tour de France-symbolikken, at efter vol. 6, at kunne have doneret og støttet organisationer og socialøkonomiske virksomheder; Trampolinhuset, Projekt Udenfor - Den Mobile Café, Social Foodies og det der i dag er blevet til en bæredygtig og ansvarlig socialøkonomisk virksomhed, med fokus på vanilje-produktion i det sydlige Afrika: Social Vanilla, Ventilen Danmark, SMILFONDEN og altså nu, Claus Meyers: Melting Pot Fonden.
Efter den 19. maj 2024, vil Cooking for a Cause have sendt mere end 724.000 danske kroner, afsted til nøje udvalgte formål over årerne. OG DET SKAL FEJRES!
Den 19. maj 2024 samler vi igen kongerigets bedste og mest sympatiske kokke -og andre gode mennesker. Nøje udvalgt netop til dette års event
"When you have more than you need - build a longer table, not a higher wall" Claus Meyer, Melting Pot Fonden og Cooking for a Cause, søsætter sammen en række initiativer - med maden og måltiderne som omdrejningspunkt - som skal være med til at afhjælpe en af de helt store udfordringer i Danmark: hjemløshed og børnefattigdom. Helt konkret vil vi hjælpe hjemløse og andre socialt udsatte, samt de allermest udsatte børnefamilier, som oplever fattigdom i så høj grad, at de dagligt må springe måltider over. De findes desværre i Danmark.
Endnu en gang har hele holdet gjort sig umage for at skabe en unik oplevelse i flotte omgivelser, denne gang Comwell Bygholm Park, i Horsens.
Vi kan igen prale med at, intet mindre end, at vores fremragende vært, Esben Bjerre, tager imod alle og er klar til at hygge om os.
Og nu til det I alle havde ventet på...
Holdet af de nøje udvalgte kokke der har sagt ja til give den gas til Cooking for a Cause vol. 6 og 10-års fødselsdag:
Claus Meyer
Anders Rytter - Køkkenchef
Rebecca Siri -
Søllerød Kro*
Mathias Lynghamar - Vejrø Resort & Bocuse D'or Danmark
Bjarke Jeppesen - Treetop Restauranten
Jeppe Foldager - Dragsholm Slot*
Jens Vincent - Restaurant domæne*
Nicolas Min Jørgensen - Restaurant tri*
Jonas Harboe Frederiksen - Pink Oyster
Jacob Sigsgaard & Kristina Haahr - Gourmet Engros
Bryan Francisco & Kasper Cudi - Black Sheep Gourmet
Jack Cramer - Ruths Hotel & Okê
René Mammen - Substans*
John's Hotdog Deli
& .......
Eventen forventes at starte kl. 14:00.
Good Vibes
Vi glæder os!
/Jonas & holdet.
Hvad end det har været Danmarks Bedste og Mest Sympatiske Kokke, til entusiastiske og dygtige sommeliere, eller om det har været Danmarks Største Stjerner, der har været forbi for at overraske de mange gæster og frivillige det pågælende år, så har vi alle altid mødtes "omkring bordet" på lige vilkår. Alle har altid gået indtil vores magiske døgn i Pinsen, som frivillige og alle de dejlige ting vi har nydt, som gæst eller frivillig, så har alting altid været 100% sponsoreret.
Derfor er vi selvfølgelig også meget stolte over at vi på vores 10-års rejse, fra fuldstændigt nybegyndere, og til nu, en etableret rytter, for at blive i Tour de France-symbolikken, at efter vol. 6, at kunne have doneret og støttet organisationer og socialøkonomiske virksomheder; Trampolinhuset, Projekt Udenfor - Den Mobile Café, Social Foodies og det der i dag er blevet til en bæredygtig og ansvarlig socialøkonomisk virksomhed, med fokus på vanilje-produktion i det sydlige Afrika: Social Vanilla, Ventilen Danmark, SMILFONDEN og altså nu, Claus Meyers: Melting Pot Fonden.
Efter den 19. maj 2024, vil Cooking for a Cause have sendt mere end 724.000 danske kroner, afsted til nøje udvalgte formål over årerne. OG DET SKAL FEJRES!
Den 19. maj 2024 samler vi igen kongerigets bedste og mest sympatiske kokke -og andre gode mennesker. Nøje udvalgt netop til dette års event
"When you have more than you need - build a longer table, not a higher wall" Claus Meyer, Melting Pot Fonden og Cooking for a Cause, søsætter sammen en række initiativer - med maden og måltiderne som omdrejningspunkt - som skal være med til at afhjælpe en af de helt store udfordringer i Danmark: hjemløshed og børnefattigdom. Helt konkret vil vi hjælpe hjemløse og andre socialt udsatte, samt de allermest udsatte børnefamilier, som oplever fattigdom i så høj grad, at de dagligt må springe måltider over. De findes desværre i Danmark.
Endnu en gang har hele holdet gjort sig umage for at skabe en unik oplevelse i flotte omgivelser, denne gang Comwell Bygholm Park, i Horsens.
Vi kan igen prale med at, intet mindre end, at vores fremragende vært, Esben Bjerre, tager imod alle og er klar til at hygge om os.
Og nu til det I alle havde ventet på...
Holdet af de nøje udvalgte kokke der har sagt ja til give den gas til Cooking for a Cause vol. 6 og 10-års fødselsdag:
Claus Meyer
Anders Rytter - Køkkenchef
Rebecca Siri -
Søllerød Kro*
Mathias Lynghamar - Vejrø Resort & Bocuse D'or Danmark
Bjarke Jeppesen - Treetop Restauranten
Jeppe Foldager - Dragsholm Slot*
Jens Vincent - Restaurant domæne*
Nicolas Min Jørgensen - Restaurant tri*
Jonas Harboe Frederiksen - Pink Oyster
Jacob Sigsgaard & Kristina Haahr - Gourmet Engros
Bryan Francisco & Kasper Cudi - Black Sheep Gourmet
Jack Cramer - Ruths Hotel & Okê
René Mammen - Substans*
John's Hotdog Deli
& .......
Eventen forventes at starte kl. 14:00.
Good Vibes
Vi glæder os!
/Jonas & holdet.
Eintritt: 3500 kr