Vi nyder traditioner i de gamle stuer på Fanø Krogaard, og Mortensaften er en af disse.
Når novembermørket sænker sig, byder vi indenfor til en hyggelig Mortensaften og and fra Varde Ådal.
Arrangementet kræver bordreservation.
Menu serveres som deleretter:
Andebryst og confiteret andelår fra Varde Ådal
Svesker med rødbeder og lakrids
Sauce på rødbedesyltekage, and og urter
Hasselback kartoffel og purløg
Græskar med brunet smør og hasselnødder
Stegt kål med sennepsdressing, tørret figner og Vesterhavsost
Pris: 350 kr. pr. person.
Bordreservation: Kontakt på 76 60 00 70 eller på kontakt@fanoekrogaard.dk
Kontakt: kontakt@fanoekrogaard.dk / 76 60 00 70.
Lesen Sie mehr auf der Website
Når novembermørket sænker sig, byder vi indenfor til en hyggelig Mortensaften og and fra Varde Ådal.
Arrangementet kræver bordreservation.
Menu serveres som deleretter:
Andebryst og confiteret andelår fra Varde Ådal
Svesker med rødbeder og lakrids
Sauce på rødbedesyltekage, and og urter
Hasselback kartoffel og purløg
Græskar med brunet smør og hasselnødder
Stegt kål med sennepsdressing, tørret figner og Vesterhavsost
Pris: 350 kr. pr. person.
Bordreservation: Kontakt på 76 60 00 70 eller på kontakt@fanoekrogaard.dk
Kontakt: kontakt@fanoekrogaard.dk / 76 60 00 70.
Eintritt: 350 kr