En kreativ udforskning af kødets rolle i vores hverdag.
Bidrag til den nyeste forskning om dansk madkultur og kødets rolle i den grønne omstilling, når Amalie Scheel Nielsen, ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet, gæster biblioteket til en workshop.
Sammen med deltagerne vil Amalie lave en kreativ udforskning af vores relationer, minder og fremtidsforestillinger om kød, for at blive klogere på, hvorfor mange danskere finder det svært at give afkald på en råvare, der er en stor klimasynder, men som også spiller en stor rolle i kendte danske retter.
"Hvilke minder har du med kød? Og hvordan ser kød ud i fremtiden? "
Det er nogle af de spørgsmål vi sammen vil udforske i denne workshop. Sammen kommer vi til at lave kollager, og gennem dem snakke om og reflektere over køds rolle i samfundet og vores individuelle liv. Med nysgerrighed kommer vi til at udforske vores relationer, minder og fremtidsforestillinger om kød.
Alle kan være med, og det kræver ingen tidligere erfaring med kollager.
Workshoppen er en del af Amalie Scheel Nielsens ph.d.-projekt ved Aarhus Universitet, som undersøger dansk madkultur og kødets rolle i den grønne omstilling.
Bidrag til den nyeste forskning om dansk madkultur og kødets rolle i den grønne omstilling, når Amalie Scheel Nielsen, ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet, gæster biblioteket til en workshop.
Sammen med deltagerne vil Amalie lave en kreativ udforskning af vores relationer, minder og fremtidsforestillinger om kød, for at blive klogere på, hvorfor mange danskere finder det svært at give afkald på en råvare, der er en stor klimasynder, men som også spiller en stor rolle i kendte danske retter.
"Hvilke minder har du med kød? Og hvordan ser kød ud i fremtiden? "
Det er nogle af de spørgsmål vi sammen vil udforske i denne workshop. Sammen kommer vi til at lave kollager, og gennem dem snakke om og reflektere over køds rolle i samfundet og vores individuelle liv. Med nysgerrighed kommer vi til at udforske vores relationer, minder og fremtidsforestillinger om kød.
Alle kan være med, og det kræver ingen tidligere erfaring med kollager.
Workshoppen er en del af Amalie Scheel Nielsens ph.d.-projekt ved Aarhus Universitet, som undersøger dansk madkultur og kødets rolle i den grønne omstilling.
Eintritt: 0,0 kr