På. Bagekursus Basis lærer du at bage kvalitets brød til hverdagen. Lær at. planlægge bagning i den travle hverdag, så du og din familie kan nyde. lækkert og frisk brød hele ugen. Der får du med hjem: - Multidejs brød.
Pita brød
Burger boller
En portion multidej
Mappe med opskrifter og guides.
På kurset kommer vi hele vejen rundt om "det gode brød". Vi
gennemgår og afprøver alle aspekter i processen med at skabe et godt
brød.
Valg af ingredienser, væske, forskellige meltyper og kerner/frø
Blanding/mixing/æltning af ingredienser
Første hævning/fermentering, både kort og langtidshævning gennemgås.
Formning af brødet, her er virkelig en øjenåbner for mange, teknikken
med at forme sit brød, så brødet hæver opad og ikke platter sammen
Anden hævning/fermentering, både kort og langtidshævning gennemgåets.
Bagning, også her vil en hel del garanteret kunne lære en hel del
Vi skal bage en masse forskelligt, alt det du bager får du
naturligvis med hjem. Tag gerne en kasse eller kurv med til transport af
det bagte.
Multidej - brød, boller, pizza mm. ud af den samme grunddej
Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er altså god nok.
Ud fra en multidej som du tilmed kan have stående i køleskabet helt op
til 14 dage kan du lave alt lige fra lækker pizzabund til rundstykker.
Vi bager lidt forskelligt med multidejen på kurset og blander også noget
nyt multidej du kan tage med hjem til køleskabet. Medbring gerne en 3-4
liters skål/beholder med låg til transport af din multidej.
Sund med fuldkorn og kerner
Du vil også lære at bage lækkert og luftigt brød med massere af
fuldkorn og kerner. Med den rigtige teknik, kan man bage fuldkornsbrød
som ikke er tungt og kedeligt , men fuld af smag og fiber.
Sted:
Bjerringbro Skole, Koldskær 8, 8850 Bjerringbro.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
Pita brød
Burger boller
En portion multidej
Mappe med opskrifter og guides.
På kurset kommer vi hele vejen rundt om "det gode brød". Vi
gennemgår og afprøver alle aspekter i processen med at skabe et godt
brød.
Valg af ingredienser, væske, forskellige meltyper og kerner/frø
Blanding/mixing/æltning af ingredienser
Første hævning/fermentering, både kort og langtidshævning gennemgås.
Formning af brødet, her er virkelig en øjenåbner for mange, teknikken
med at forme sit brød, så brødet hæver opad og ikke platter sammen
Anden hævning/fermentering, både kort og langtidshævning gennemgåets.
Bagning, også her vil en hel del garanteret kunne lære en hel del
Vi skal bage en masse forskelligt, alt det du bager får du
naturligvis med hjem. Tag gerne en kasse eller kurv med til transport af
det bagte.
Multidej - brød, boller, pizza mm. ud af den samme grunddej
Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er altså god nok.
Ud fra en multidej som du tilmed kan have stående i køleskabet helt op
til 14 dage kan du lave alt lige fra lækker pizzabund til rundstykker.
Vi bager lidt forskelligt med multidejen på kurset og blander også noget
nyt multidej du kan tage med hjem til køleskabet. Medbring gerne en 3-4
liters skål/beholder med låg til transport af din multidej.
Sund med fuldkorn og kerner
Du vil også lære at bage lækkert og luftigt brød med massere af
fuldkorn og kerner. Med den rigtige teknik, kan man bage fuldkornsbrød
som ikke er tungt og kedeligt , men fuld af smag og fiber.
Sted:
Bjerringbro Skole, Koldskær 8, 8850 Bjerringbro.
Preis: 700 kr