På Ristorante San Giorgio, Rosenborggade 7, 1130 København K,. lørdag den 23. november kl. 19.00: LÆNGE LEVE LIVET!
En spændende aften om hvordan man spiser godt, lever længe og opdager Sardiniens Blå Zoner.
Mange sardere er blandt de længstlevende i verden, netop på grund af deres kulinariske arv og deres livsstil, ofte forbundet med en dyb forbindelse med deres land.
Deltag i denne typiske sardinske middag, og forstå hvorfor disse mennesker ældes så godt.
Mens Chef Patron, Achille Melis, serverer en 4-retters middag, vil Dr. Gianni Pes fortælle om en særlige sardisk "opskrift" på et langt og aktivt liv; en rejse for at opdage traditionelle spisevaner, sund livsstil og stærke sociale bånd, som kendetegner Sardinien og andre Blå Zoner i verden.
Prisen for at deltage i det sociale bord er 590 Dkk, inklusiv denne 4-retters menu:
Antipasto / Forret / Starter:
Vellutata di ceci con uovo stracciato e caprino fresco.
Kikærteflødesuppe med pisket æg og frisk gedeost.
Cremeux de Chickpeas with beaten eggs and fresh goat cheese.
Primo / Førsteret / First course:
Maccarones de Busa con fonduta di pecorino e pepe nero.
Maccarones de Busa med pecorinofond og sort peber.
Maccarones de Busa with pecorino fondue and black pepper.
Secondo / Andenret / Second course:
Arrostu d'agnellone con salsa con melagrana in agrodolce e timo.
Lammesteg med sursød granatæble og timiansauce.
Roast lamb with sweet and sour pomegranate and thyme sauce.
Dessert:
Seada con gelato alle spezie e grano cottu.
Seada med krydret is og kogt hvede.
Seada with spiced ice cream and cooked wheat.
Initiativet er en del af arrangementet "Den internationale uge for italiensk mad", som fra d. 18. til 24. november har som hovedtema "Middelhavskost: sundhed og tradition. Det italienske køkkens traditionelle rødder og den anerkendte Middelhavskost rolle i en sund, afbalanceret og bæredygtig livsstil."Arrangementet promoveres af de internationelle italienske Ambassader, Konsulater, Kulturinstitutter, ICE-kontorer og handelskamre.
Det københavnske initiativ er sponsoreret af
Ristorante San Giorgio
og Sardinske Kulturforening i København INCANTOS.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
En spændende aften om hvordan man spiser godt, lever længe og opdager Sardiniens Blå Zoner.
Mange sardere er blandt de længstlevende i verden, netop på grund af deres kulinariske arv og deres livsstil, ofte forbundet med en dyb forbindelse med deres land.
Deltag i denne typiske sardinske middag, og forstå hvorfor disse mennesker ældes så godt.
Mens Chef Patron, Achille Melis, serverer en 4-retters middag, vil Dr. Gianni Pes fortælle om en særlige sardisk "opskrift" på et langt og aktivt liv; en rejse for at opdage traditionelle spisevaner, sund livsstil og stærke sociale bånd, som kendetegner Sardinien og andre Blå Zoner i verden.
Prisen for at deltage i det sociale bord er 590 Dkk, inklusiv denne 4-retters menu:
Antipasto / Forret / Starter:
Vellutata di ceci con uovo stracciato e caprino fresco.
Kikærteflødesuppe med pisket æg og frisk gedeost.
Cremeux de Chickpeas with beaten eggs and fresh goat cheese.
Primo / Førsteret / First course:
Maccarones de Busa con fonduta di pecorino e pepe nero.
Maccarones de Busa med pecorinofond og sort peber.
Maccarones de Busa with pecorino fondue and black pepper.
Secondo / Andenret / Second course:
Arrostu d'agnellone con salsa con melagrana in agrodolce e timo.
Lammesteg med sursød granatæble og timiansauce.
Roast lamb with sweet and sour pomegranate and thyme sauce.
Dessert:
Seada con gelato alle spezie e grano cottu.
Seada med krydret is og kogt hvede.
Seada with spiced ice cream and cooked wheat.
Initiativet er en del af arrangementet "Den internationale uge for italiensk mad", som fra d. 18. til 24. november har som hovedtema "Middelhavskost: sundhed og tradition. Det italienske køkkens traditionelle rødder og den anerkendte Middelhavskost rolle i en sund, afbalanceret og bæredygtig livsstil."Arrangementet promoveres af de internationelle italienske Ambassader, Konsulater, Kulturinstitutter, ICE-kontorer og handelskamre.
Det københavnske initiativ er sponsoreret af
Ristorante San Giorgio
og Sardinske Kulturforening i København INCANTOS.
Eintritt: 590 kr