Surdejskursus hos fantastiske hou. Har du lyst til at bage lækre saftige og sprøde surdejsboller i ferien, så kom med til en formiddag med hvedesurdej på menuen, og du får viden om hvordan du bager lækkert brød til familien.
SURDEJSKURSUS HOS FANTASTISKE HOU
Har du lyst til at bage lækre saftige og sprøde surdejsboller, så kom med til en formiddag med hvedesurdej på menuen.
Træk en formiddag ud af din ferie, og lær hvordan du griber det der med surdej an.
Du får en grundig introduktion til surdejens forunderlige verden, viden om forskellige korn- og meltyper, og selvfølgelig fingrene i dejen, når vi skal både bage sprøde boller, ælte lækker hvededej og opformere surdejskultur.
Julie Østergaard er undeviser og har som autodidakt brød- og surdejsnørd bagt siden 4H-bagemappen kom hjem på hylden og har de seneste 8 år udviklet og undervist på forskellig mad- og bagekurser.
Fra 2021-2024 var Julie ansat i Kornets Hus, hvor hun blev endnu klogere på korn, mel og bagning.
Det får du med hjem:
Surdejs-kultur
Hvededej til afbagning hjemme
Friskbagte boller
Opskrifter
Pris pr kursusdag er 595.-.
Eintrittskarten kaufen/bestellen
SURDEJSKURSUS HOS FANTASTISKE HOU
Har du lyst til at bage lækre saftige og sprøde surdejsboller, så kom med til en formiddag med hvedesurdej på menuen.
Træk en formiddag ud af din ferie, og lær hvordan du griber det der med surdej an.
Du får en grundig introduktion til surdejens forunderlige verden, viden om forskellige korn- og meltyper, og selvfølgelig fingrene i dejen, når vi skal både bage sprøde boller, ælte lækker hvededej og opformere surdejskultur.
Julie Østergaard er undeviser og har som autodidakt brød- og surdejsnørd bagt siden 4H-bagemappen kom hjem på hylden og har de seneste 8 år udviklet og undervist på forskellig mad- og bagekurser.
Fra 2021-2024 var Julie ansat i Kornets Hus, hvor hun blev endnu klogere på korn, mel og bagning.
Det får du med hjem:
Surdejs-kultur
Hvededej til afbagning hjemme
Friskbagte boller
Opskrifter
Pris pr kursusdag er 595.-.
Eintritt: 595 kr