Gør dig klar til en aften, hvor vin og gastronomi går op i en højere enhed! Kaj Madsen fra Brøns Vinlager, der i mere end 20 år har importeret vine fra hele verden, tager dig med på en rejse gennem seks nøje udvalgte vine.
Vinsmagning med middag v. Kaj Madsen fra Brøns Vinlager
Fredag d. 28. februar kl. 18.00
Gør dig klar til en aften, hvor vin og gastronomi går op i en højere enhed! Kaj Madsen fra Brøns Vinlager, der i mere end 20 år har importeret vine fra hele verden, tager dig med på en rejse gennem seks nøje udvalgte vine.
Menuen du kan nyde, imens du får de seks vine serveret er:
Velkomst: Friteret risottokugle med svampe og trøffelmayonaise
Vin - Limoux, Frankrig
Forret: Rødspætteballotine på en bund af gulerodspuré, brunet smør med løg og kapers, hertil friskbagt brød og smør
Vine - Martin Müller, Østrig og Garmin Chateau Cabezac, Frankrig
Hovedret: Farseret poussin med blomme sauce, Pommes Anna, syltet græskar og stegte svampe
Vine - Garmin Chateau Cabezac, Frankrig og St. Laurent Müller, Østrig
Dessert: Syltet pære med vaniljeparfait og lun chokoladesauce.
Vin - Domaine Salvat, Frankrig
Pris: 495.- kr. pr. person
Tilmelding: Senest 20. februar.
Lesen Sie mehr auf der Website
Vinsmagning med middag v. Kaj Madsen fra Brøns Vinlager
Fredag d. 28. februar kl. 18.00
Gør dig klar til en aften, hvor vin og gastronomi går op i en højere enhed! Kaj Madsen fra Brøns Vinlager, der i mere end 20 år har importeret vine fra hele verden, tager dig med på en rejse gennem seks nøje udvalgte vine.
Menuen du kan nyde, imens du får de seks vine serveret er:
Velkomst: Friteret risottokugle med svampe og trøffelmayonaise
Vin - Limoux, Frankrig
Forret: Rødspætteballotine på en bund af gulerodspuré, brunet smør med løg og kapers, hertil friskbagt brød og smør
Vine - Martin Müller, Østrig og Garmin Chateau Cabezac, Frankrig
Hovedret: Farseret poussin med blomme sauce, Pommes Anna, syltet græskar og stegte svampe
Vine - Garmin Chateau Cabezac, Frankrig og St. Laurent Müller, Østrig
Dessert: Syltet pære med vaniljeparfait og lun chokoladesauce.
Vin - Domaine Salvat, Frankrig
Pris: 495.- kr. pr. person
Tilmelding: Senest 20. februar.
Eintritt: 495 kr