Kom til påskefrokost på Restaurant Sidesporet fra torsdag d. 17/4 t.o.m. søndag d. 20/4. Vi serverer en fælles påskebuffet i vores restaurant fra kl. 12.00 - 15.00. Menuen er følgende: Koldt:.
3 slags sild (Karry, Krydder & Marineret)
Æg & rejer.
Koldrøget laks.
Røget ål / makrel med lune røræg.
Auberginesalat med perlebyg.
Blomkålssalat.
Lune retter:
Æg i sennepssovs.
Lam fra Vibygaard.
Kanin ragout.
Stegte sild.
Kylling fra Hopballe Mølle.
Serveres med Friskbagt surdejsbrød & hjemmebagt rugbrød.
Sødt:
Oste & Kiks samt tilbehør.
Citronfromage.
Pris pr. person: 385,-
Der er mulighed for, at tilkøbe øvrige desserter på dagen.
Book dit bord allerede nu på telefon 59 44 29 19 eller hotel@sidesporet.dk.
Lesen Sie mehr auf der Website
3 slags sild (Karry, Krydder & Marineret)
Æg & rejer.
Koldrøget laks.
Røget ål / makrel med lune røræg.
Auberginesalat med perlebyg.
Blomkålssalat.
Lune retter:
Æg i sennepssovs.
Lam fra Vibygaard.
Kanin ragout.
Stegte sild.
Kylling fra Hopballe Mølle.
Serveres med Friskbagt surdejsbrød & hjemmebagt rugbrød.
Sødt:
Oste & Kiks samt tilbehør.
Citronfromage.
Pris pr. person: 385,-
Der er mulighed for, at tilkøbe øvrige desserter på dagen.
Book dit bord allerede nu på telefon 59 44 29 19 eller hotel@sidesporet.dk.