Det indisk køkken er fantastisk at rejse rundt i. Krydderierne som bruges i dette køkken er smagfulde og intense og helt anderledes, end hvad man bruger i typiske europæiske køkkener.
De forførende dufte som skabes, når man tilbereder maden, lader naturligt op til indtagelsen af måltiderne, som giver helt nye og anderledes oplevelser, end dem vi kender fra det danske køkken.
Dette køkken bruger krydderier som kardemomme, spidskommen, koriander, granatæblekerner, muskatnød, gurkemeje m.m. og grønsager som chili, ingefær, tomater, løg, hvidløg og mange flere.
På denne aften laver vi forskellige retter til både hverdag og fest, som kan være med til at peppe lidt op idet traditionelle danske køkken.
Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.
Udgifter til råvarer er indregnet i kursusgebyret
Underviser: Anne-Mette Zacho
Hold: 3824219003.
Lesen Sie mehr auf der Website
De forførende dufte som skabes, når man tilbereder maden, lader naturligt op til indtagelsen af måltiderne, som giver helt nye og anderledes oplevelser, end dem vi kender fra det danske køkken.
Dette køkken bruger krydderier som kardemomme, spidskommen, koriander, granatæblekerner, muskatnød, gurkemeje m.m. og grønsager som chili, ingefær, tomater, løg, hvidløg og mange flere.
På denne aften laver vi forskellige retter til både hverdag og fest, som kan være med til at peppe lidt op idet traditionelle danske køkken.
Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.
Udgifter til råvarer er indregnet i kursusgebyret
Underviser: Anne-Mette Zacho
Hold: 3824219003.