Folkehuset Beder

Byagervej 115, Beder

Montag 4. November 2024, 12.30-16.



Gastronomie

Smag på folkehusene

Få en smagsoplevelse udover det sædvanlige og mulighed for at komme med bag gryderne.

Der er lagt op til en smagsoplevelse udover det sædvanlige, når Folkehuset i Beder åbner op for en spændende dag med bæredygtige og klimavenlige retter med efterårets grøntsager.

Kokkeskole

Caféens dygtige personale står klar til at lære fra sig. Der er nemlig mulighed for at være med i køkkenet på dagen fra kl. 8.00. OBS: Begrænset antal pladser.

Menu
  • Agurkecarpaccio med fennikel hertil skilt fløde med estragon og dild

  • Bagt selleri med Belugalinser, spirer og sesam dip

  • Cremet hvedekernerisotto med parmesan, svampe og jordskokker pyntet med syrlige løg, grillet piment og jordskokfrit

  • Brød og rørt smør

  • Kaffe/the med sødt



Pris

100,-

Caféen sælger vin/cider/øl/vand/cava til fornuftige priser

Tilmelding

Tilmeld dig i caféen eller på telefon 29 20 95 45.

Smag på folkehusene

Arrangementet er en del af Smag på folkehusene, som kan opleves i otte folkehuse i løbet af september, oktober og november.

Eintritt: 100 kr

Lesen Sie mehr auf der Website