Igennem mange år har Destination Sjælland været arrangør af Madfestivalen Smag Lokalt med fokus på brugen af lokale råvarer. En tilbagevendende begivenhed, som både vi og vores søde gæster fra nær og fjern, har holdt utrolig meget af.
Desværre har Destination Sjælland valgt at aflyse madfestivalen i år...
Vi har dog altid været meget glade for disse aftener og vi har derfor arrangeret vores egen "Spis Lokalt"-festival
SPIS LOKALT på Præstegaarden Jyderup
Forret.
Rørt tatar af fritgående Charolais-Kød fra Perlen i Skamstrup på vores eget smørristede, økologiske toastbrød. Hertil hjemmelavet estragon-mayo, sprøde jordskok-chips & syltede grønne tomater fra Den Gamle Gaard i Ugerløse.
Hovedret.
Langtidsstegt Kalvefilet med halve, ovnbagte kartofler & hjemmelavet bearnaisesauce.
Hertil Efterårsgarniture fra Den Gamle Gaard, sprødstegt bacon fra Birthesminde i Vipperød & økologisk brød på mel fra Mejnerts Mølle i Viskinge.
Dessert.
Mandeltærte med chokolade, figner marineret i hedvinen "Sort" fra Ørnberg Vin på Sjællands Odde & sensommerens bær.
Desværre har Destination Sjælland valgt at aflyse madfestivalen i år...
Vi har dog altid været meget glade for disse aftener og vi har derfor arrangeret vores egen "Spis Lokalt"-festival
SPIS LOKALT på Præstegaarden Jyderup
Forret.
Rørt tatar af fritgående Charolais-Kød fra Perlen i Skamstrup på vores eget smørristede, økologiske toastbrød. Hertil hjemmelavet estragon-mayo, sprøde jordskok-chips & syltede grønne tomater fra Den Gamle Gaard i Ugerløse.
Hovedret.
Langtidsstegt Kalvefilet med halve, ovnbagte kartofler & hjemmelavet bearnaisesauce.
Hertil Efterårsgarniture fra Den Gamle Gaard, sprødstegt bacon fra Birthesminde i Vipperød & økologisk brød på mel fra Mejnerts Mølle i Viskinge.
Dessert.
Mandeltærte med chokolade, figner marineret i hedvinen "Sort" fra Ørnberg Vin på Sjællands Odde & sensommerens bær.
Eintritt: Spis Lokalt - Efterår 2024: 395 kr